Jump to content

bangbang

Members
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

bangbang's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Takk for svar. Da satser jeg på at det går bra.
 2. Hvor langt foran låskassen kan kikkertsiktet stikke ut og allikevel få plass i bæreveska som følger med? Har bestilt et kikkertsikte på 28 cm, og lurer nå på om den ikke blir for lang.
 3. Strikk over utkasteråpningen går bra. Hylsa blir liggende i låskassen på hagla mi. Benelli produserer ekte skjevhendtvåpen.
 4. Tommel opp for Wild-X. Kjempeflott at dere tar med ungdommer ut naturen.
 5. Må du ha løpet svart igjen? Jeg masserer på en dært våpenfett der hvor blåneringen er slitt ned på mine våpen. Sitter lengre enn man skulle tro.
 6. I tillegg til å dra gjennom med Boresnake bruker jeg å tørke bort smørefett fra alle glideflater og smører på et nytt lag. Smørefett blandet med kruttrester blir som slipepasta og påfører hagla unødig slitasje. Etter endt skyting løsner jeg på chokene før jeg setter hagla i skapet. Har du trekolbe lønner det seg å ta på litt stokkolje innimellom. Jeg gjør det et par ganger i året.
 7. De fra XXL er greie nok. Fikk ned noen duer med dem i fjor. Overflatefinishen på dem kunne ha vært bedre. Ble en del riper i lakken på dem etter uforsiktig behandling. Hvor er det du får tak i billige FUDs fra utlandet? Sjekket for et par uker siden og da kostet de på ebay like mye som hos Jaktfall.
 8. Er Oslo et høl for deg fordi vi har en bane som tar 160 for en serie, eller er du misunnelig fordi vi har råd til å betale det? Det er flere baner drevet av foreninger i Oslo-området som ikke tar mer enn 60,- for duer og patroner for medlemmene. Løvenskiold er ikke en av dem. Den er en privat bedrift, men til gjengjeld slipper man å ta vakter og stille opp på dugnader.
 9. Jeg brukte en Hunter som sovepose under åpen himmel på rypejakt i en uke for noen år siden. Sov greit, men hadde det på ingen måte så komfortabelt som andre gir inntrykk av. Foret ble ganske fuktig etter noen netter, og den var ikke varmere enn det som måtte til.
 10. Dere, Bergans, skriver på hjemmesiden "For å opprettholde den vannavvisende evnen på stoffets overfalte, bør plagget etter noen gangers vask enten strykes med strykejern (innstilling: Silke, ca. 100 °C) eller kjøres ca. 10 min i tørketrommel på syntetprogram." i faq-en under vedlikehold av Dermizax.
 11. Øøøøøh. Leste du hva jeg skrev? Jeg mente at den som sitter igjen med Svarteper er ikke den som sitter igjen med erstatningsansvaret, men de som fikk helsa ødelagt eller mistet livet.
 12. Tenkte på hvem som sitter igjen med erstatningsansvaret. For meg er økonomi underordnet helsa.
 13. Vil si at føreren av ulykkesbilen, de to passasjerene, trailerføreren samt deres nærmeste sitter igjen med Svarteper uansett hvem som må åpne lommeboka.
 14. bangbang

  Dagstursekk? Tips

  Grunnen til at jeg kjøpte min var fordi flere av kompisene mine hadde opplevd den samme gode kvaliteten på sekkene sine som du har. Det at jeg fikk møkk to ganger forteller meg at Norrøna ikke har god nok fokus på QC.
 15. bangbang

  Dagstursekk? Tips

  Rundt 40 l. Har den selv. Veldig god å bære. Jeg stiller meg tvilende til kvalitetskontrollen hos Norrøna. Den første sekken hadde jeg i rundt ett år før den ene nettinglomma på siden løsnet. Hadde kun hatt en GPS i den. Ikke noe stort eller tungt. Fikk en ny sekk i vinter på reklamasjon. Under den første turen røk begge snorlåsene. Nå etter fire måneder har den ene nettinglomma begynt å løsne. Min neste sekk blir ikke en Norrøna.
×
×
 • Create New...