Jump to content

masterpetter

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

masterpetter last won the day on July 31 2017

masterpetter had the most liked content!

About masterpetter

  • Birthday 11/12/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

masterpetter's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Da har jeg vært hos Holstad våpen med M65'n. Det ble en Atec hertz 150 demper. Han skulle kappe løpet 4-5cm (56 originalt) Skal bli spennende å prøve denne når den er klar. Takk for bra info, det kom som jeg hadde håpet mye bra ut av å lufte det her først (håper jeg?)
  2. Takk, godt forklart. Jeg vil helst ha denne, men ble litt fristet til å kjøpe nytt da jeg trodde t3 6,5*55 var tingen for meg. Jeg har blitt overbevist, og tar med børsja til børsjemaker'n i morgen for å finne en passende demper. Jeg vil ikke bruke så mye penger på børsje egentlig,da jeg har en som er gammel, men veldig bra, så det er bra jeg fikk denne infoen. Hovedgrunnen til jeg skal ha demper er pga tinnitus. Jeg vil skyte på jakt uten å sitte med sordin (hørselvern) på post. Tips til demper?
  3. Jeg tar den med til holstad våpen i morgen å hører hva de har å si. Da tror jeg at jeg har skiftet mening takket være dere Jeg er glad i børsja også., så det hadde vært morro å beholde den. Takker så mye for hjelpen alle sammen, har som sagt ikke så detaljert peiling på våpen om dagen, deg går mer i gamle biler.
  4. Takker,da målte jeg igjennom løpet til det butter i lukket sluttstykke, og måler 56 cm. Kanskje jeg skal vurdere å kappe. Hvor mye anbefaler du at jeg kapper?
  5. Jeg vurderer å kjøpe ny T3 lite med at demper. 6,5*55. Derfor vurderer jeg å selge. Kunne selfølgelig kappet, men noen sier jeg ikke kan kappe noe særlig, og noen sier det motsatte. Jeg vil ikke ha så lang børse, så lengden er litt viktig for meg. Jeg har ikke noe særlig peiling på dette her ,vet ikke hvor lang pipa er heller. Jeg kunne tatt et mål, men hvor skal jeg måle fra?
  6. Dette er det tydeligvis mange meninger rundt, mulig du har rett, men ønsker et mer velegnet og "bankers" kaliber, så jeg ønsker muligens å selge. Noen som vet hva jeg kan få for Børsa? Kan selges med Ziess conquest eventuelt
  7. Kan vel ikke kappe løpet så mye som jeg ønsker såvidt jeg vet.
  8. Vurderer å selge Tikka M65 . Hva kan jeg få for denne? Ikke noe galt med Børsa, den er igrunn helt suveren, men litt feil kaliber for meg som vil ha lyddemper. Ganske pen, men har en liten reparasjon i stokken som vist på bildet.
  9. Takker for mange interessante tips, skal ta en prat med kulepusher`n min ikveld, så får vi se hva vi kommer frem til. Kula er så vitt jeg skjønner i øvre shikte av hva som er godtatt av vith ladetabellen. Der stod det 165 krutt på 156gn kule så jeg, jeg har ladet med 160 krutt...? Jeg skal prøve ferdig norma nosler igjen til uka uansett. Må tygge litt på dette.
  10. Jeg har en gammel marocchi kombi med frittliggende løp, ikke loddet. kal. 6,5x55/12. I år har jeg ladet selv(en som lader for meg). Krutt-N160-43gn. Kule- Oryx 156gn-10.1g Disse går IKKE bra, noen som har råd om hva jeg kan gjøre annerledes. Jeg trodde ORYX var bankers. Kan de være ladet for hardt f.eks? Jeg kan selvfølgelig gjøre det enkelt å bruke kjøpeammo,men har har mest lyst til å få de hjemmeladinga til å funke. Ifjor skøt jeg prøva med ferdigladet Norma Nosler på første forsøk. I år har jeg misslykkes 3 ganger med prøva! Setter stor pris på nyttige tips.
  11. Nå har jeg fått de chokene jeg vil ha Fikk mail fra Marocchi. Kombien er produsert i 87, litt eldre en jeg forventet, men det spiller ingen rolle. Som kombi heter den SM76. Med haglepipe heter den SM57SS
  12. En generøs herremann ved navn Håvard, sender meg et par mossberg 500 chooker, da får jeg se om de passer Noen som vet om de tåler stål? Det er greit å vite igrunn.
  13. Fikk svar fra Jagtdanmark, de har choker som passer. Han skrev at grunnen til at de marocchi chokene han sendte meg, var at dette var en kombi, og det separate hagleløpet dermed ikke er laget av marocchi. Jeg får ikke det til å stemme helt jeg, det står innpreget armi marocchi spa-italy på begge pipene. Uansett, det ser nå ut som jeg får tak i choker. Takk for alle innspill sålangt, er det noen som vet noe mer, er det bare å "fyre løs"
  14. Her er noen bilder av marocchi`n, bare ble fremover. De første bildene er av børsa, de som kommer etterpå har ikke noe med dette å gjøre, bare ble sånn. http://www.myspace.com/masterpetter/photos/55485097
×
×
  • Create New...