Jump to content

mikke

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About mikke

  • Birthday 10/22/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikke's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. veit at mange vil anbefal 12/89 istede før 10/89, men e vil ha det! har ei 12/76 åsså, så e vil ha kakken tel. da har e kal.410, kal 12, å kal 10!=) åsså ser e før me at det må vær knall å bruk på gåsejakt å på reveåta. nu ska det seies at e lika at våpnan e bruka sparka litt. nu e .375holland and holland magnumen blidd før veik, så e har muligens løst å gå opp tel ei 460WB men time will tell..
  2. Skal kanskje kjøpe meg ei gåsehaggel i kal 10, å en kompis av meg har en spansk "Sabala". Jeg vet at løpene er 80cm lange(sideligger) med full trangboring på begge sider, men det er igjenn stort sett det eneste jeg vet fåreløbi. pga persjonelige grunner vil han ikke være tilgjengelig på en stund, da vil jeg også få mere info om haggla. har ikke mye erfaring med dette merket, derfor søker jeg deres hjelp!=) noen som vet om dette er et utbredt merke? god kvalitet? all info dere har om merket å ulike modeller tas imot med stor takk!=) om dere har en ca bruktpris på en modell av merket er det supert!=) Å en sisste ting, koster det mye pr skudd i 12/89?=)
  3. det kan uten problem monteres et avlastningshjul som står på ei sving-skive litt forran! men bakover, hehe.. hunden burde iværtfall ha nokk vækt! men heller ikke nå problem å få hjulan lengre bak! som sveiser ser man ikke problem, bære løsninge;) men blir uansett å lag av egen design, treng bære masse idea!=)
  4. her snakka vi genialt!! http://media.trb.com/media/photo/2011-07/63165257.jpg
  5. takk! mye fint der. skal komme tilbake til den konstruksjonen jeg velger og bilder av den. problemet jeg ser med saccovognen er at den kan bli i overkant tung for EN hund, men man kan spare litt vekt på å konstruere den på en annen måte! den er sikkert super for bruk fra 2 hunder og oppåver! Kickbike sparkesykkelen er prima for trim langs landeveier og skogsveier, og er lett nokk for hunden å dra. muligheten for og hjelpe til med sparkingen virker også lettere på denne modellen en på den andre. oppakning kan da legges i sekken du har på ryggen. Men er det noen her inne som har vært borti vogner for oppakning til hund? på en måte pulk med hjul! der du har en bøyle bak som kan brukes til og hjelpe til med, men også med å styre med. Men flere linker av bilder og tegninger mottas med takk!=)
  6. Har gådd til anskaffelse av en brutus av en engelsksetter, å som mange sikkert vet er dette energiske hunder. 30kg muskla må holdes i aktivitet! i høst har det blidd endel jakt, og i vinter har det blidd mye snørekjøring for å holde hunden aktivisert nokk. nå som sommeren kommer, må jeg finne et alternativ! båndtvangen blir da et problem.. Ser etter en hundevogn med (eller uten) sete, altså da en "sparkesykkel"- lignende sak. er sveiser av yrke, så jeg har planer om å lage denne selv, men må ha noe å gå etter=) så da spør jeg, er det noen her inne som vet hvor man kan finne dette på nettet?=) tegninger og/eller bilder! Mvh Mivhael
  7. ja, kunne ikke vært foruten den tiden vi har med gutten nå! fantastisk og se utviklingen, som du sier, i rykk og napp... for tiden er bakpartiet en aaaaanelse høyere en forpartiet.. og et gigantisk hode, men enorme labber! hehe, morroklompen! ja, han er i god fysisk form, og lider ikke noe nød sånnsett:) å han lærer godt! dekk og sitt er printet inn nå! bare og være tolmodig og konsekvent:) men når det gjelder øynene, så håper jeg det kommer.. å det e vel ikke nå tvil når det gjell inteligens.. det lys ikke akkurat inteligens ut av øyan hannes... hehe!
  8. Har lenge gådd og tenkt på å anskaffe meg jakthund. Tidligere i år bestemte jeg meg for en ES fra en meget dyktig oppdretter i fra Troms (:les Svartholtens). Er oppvokst med selskapshunder og jakthunder i skjønn forening, men ettersom dette er min førte "egene" hund er det selfølgelig ting jeg lurer på.. å ettersom jeg over lang tid har sett engarsjemanget her inne tenkte jeg og spørre dere om noen ting jeg lurer på -Hva er "normal" vekt for en valp på 6,5mnd? Min gutt er vel passert 24/25kg nå. Bestefaren min, som har en lifslang erfaring med typen hund, mener at han vil ende opp på over 30kg når fullvokst. -Han har lite hår akkurat rundt øynene, det er litt, men man ser litt rosa rundt øyne. er dette normalt? vil det komme etterhvert? -Når han leker med en jevngammel Norsk Grå elghund holder dem på i tiiiiiimesvis.. det er snakk om 1-2 sovepauser gjennom dagen. Skal man avslutte lek med hensyn til hvile? Er av den oppfatning at dem hviler når dem kjenner at dem trenger det!? -Av erfaring, er det noe dere andre setter-eier vil anbefale meg og se nøye etter? Alle svar motas med den største takk!=) Mvh overbeskyttene hanefar:)
  9. Når har jeg satt kikkerten over på Kongsberg Lakelandern, og har solgt rifla for 4000,- Så nå er storvilt børsa oppgradert med tanke på kikkert! Mange takk for tips og råd!
  10. jeg spurte hva han kunne tenke seg og selge "pakken" for her om dagen. han sa han trengte en dag og tenke seg på. dagen derpå ringte han meg og sa: om du blar opp 1500,- før ferien, skal du få den! da vil jeg si jeg fikk det fantastisk billig! fin start på sommerferien=)
  11. takk for mange gode tips og råd! har etter mange månder med tenking funnet ut at det blir en engelsk setter! skal kjøpe fra en oppdretter i troms, og den er leveringsklar om et par uker=)
  12. Okei! men hva kan du tenke deg at bruktprisen på noe slikt kan være? kikkert og montasje er ubetydelig slitt! så og si som ny! for og si det slik, så har ikke selger peiling på hva han har mellom hendene:)
  13. Fantastisk fint våpen du har der på bildet!! han som eier den idag har ikke peiling på hva han har. han er ikke intressert i storviltjakt, så har dermed ikke bruk for denne rifla. det er snakk om inbrudspris på tilbud tydeligvis! han bil bare bli den kvitt. rifla har litt rust her og dær, men det kan gjøres noe med. regner med vi snakker om en pris på under 5000,- for hele pakka. da tenker jeg og sette på en bushnell trophy eller en tasco kikkert på den, og selge den til noen som trenger ei grei storvilt rifle:) så sitter jeg selv igjenn med en bedre kikkert på Kongsberg Lakelandern, til en brøkdel av prisen det ville kostet meg i butikk men problemet kommer når jeg skal gi han et bud. jeg har testet våpnet og det samler innenfor 1 cm med baneammo (kjøpt gjennom det lokale skytterlaget), kikkerten er, tydeligvis, av ypperste klasse! men han er en god bekjent av meg, så jeg vil ikke gi et skammbud heller, noe som kan tolkes som en fornermelse. Men dere må alle sammen ha takk for info!! skal oppdatere dere på hvordan utfallet blir:) Å ha en vidre fortreffelig sommer!!
  14. Har mulighet til og anskaffe meg et Swarovski kikkertsikte, men er usikker på hva dette er verd. Sikte heter "Swarovski Habicht 2,5-10x42" Håper noen kan hjelpe meg med og finne ut hva et slikt kan være verd=)
  15. Har mulighet til og kjøpe ei Tikka M695. Ukjent hvor mye den er skutt. Det står på en Swarovski Habicht 2,5-10X42. Hvor mye er reel pris på noe som dette? Eier som har den nå vil bare bli den kvitt, ettersom den bare står og ikke blir brukt. Ellers ser våpenet greit ut! stokken er fin og den er godt innsauset i olje. Tar imot alle svar med takk!=)
×
×
  • Create New...