Jump to content

s883r

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

s883r's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ikke vet jeg, bare klippet og limte fra Zeiss.com
  2. Den er vel 36 mm? Det for å få større justeringsmuligheter i høyde. (flere klikk) Why is ZEISS introducing a super-zoom riflescope with a 36 mm center tube diameter? A true super zoom improves the general expertise of the device. For a long-range shot, an expanded adjustment range is primarily required in the elevation. To ensure this, the center tube diameter was increased to 36 mm.
  3. Kanskje litt sent svar men det er noen her, om de blir tatt inn til Norge vet jeg ikke. http://www.browning.com/products/firear ... ility.html
  4. Duun sgs 17 som felleskjøpet selger er også et flott skap og over 150 kilo så du slipper å bolte det fast, XXl sitt skap er under 150 kilo å må boltes.
  5. Har selv en Mountain equipment dreamcatcher,den får du i forskjellige tykkelser, den har stretch på midten så det går an å bøye beina..
  6. Pass på at den ikke er stor at du ser den i siktet, har en A-tec maxim på min x-bolt, siktet er duralyt 2-8 med lav montasje. ser skyggen/skinnet av demperen på lav forstørring.
  7. Hva med en sånn? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=25756584
  8. Kvaliteten har jeg ikke anelse om men de ser ihvertfall bra ut og til en hyggelig pris. er vist samme fabrikken som lager Smith og wesson knivene http://stores.superknifesales.com/StoreFront.bok
  9. Har du sett på den nye Tikka T3 Sporter? litt over budsjettet ditt og med laminatstokk men ser spennende ut..
  10. Våpen er ikke lett å skaffe seg, om jeg vil ha en pistol å leke meg med bak låven må jeg altså være medlem i pistolklubb, være med på x antall stevner, kanskje stå på standplass ved siden av en gal mann med hagle, våpensøknad til politiet osv. nei, det er ikke lett
  11. Hei. Jeg har ikke den store erfaring med kikkertsikter,men jeg har et zeiss duralyt 2-8 selv og er egentlig fornøyd med det, men.. jeg var i skogen her en dag på hjortejakt og det striregnet, fikk mye vann på linsene og det må tørkes.. i din prisklasse +1000,- hadde jeg valgt et Zeiss Victory 1,5-6 med Lotutec coating, da skal vannet bare prelle av ifølge reklamen..
  12. Mauser har denne i 25 stk pakninger, heter "muzzle-safe" http://www.mauser.com/index.php?id=380&L=1 se nederst på sida..
  13. Pettersprett Noe av forskjellene mellom a-bolt og x-bolt: A-bolt har hengslet magasin der du kan ta av magasinet fra underbeslaget eller lade det mens det henger i.. enkel sikring. X-bolt har løst trommelmagasin, tre-punkts sikring hvor du kan tømme våpenet mens det er sikret, det er en knapp på toppen av hevarmen man trykker ned, den er beddet bak og har kikkertbaser med firepunktsfeste og et bedre avtrekk, kolbekappen tror jeg også er en forbedring fra A-bolten
  14. Hei Har en x-bolt i 308, skutt bare ca 30 skudd men er fornøyd så langt. Rifla er testet i jeger nr 2 2010. Den er beddet både foran og bak, i testen hadde den samlinger på 15 mm.Syntstokken er meget god å holde i og kan ikke sammenlignes med diverse hardplaststokker som er på markedet. Den har godt avtrekk, "noe av det beste jeg har prøvd" skriver Alf Martin Bråten i testen. Jeg hadde nok kjøpt den igjen om jeg skulle handle en gang til..
  15. s883r

    308 riflepakke

    Den rimeligste pakken er vel Weatherby Vanguard hos XXL, 6 tusen med 3-9x40 Bushnell kikkert.. Eller noe brukt..
×
×
  • Create New...