Jump to content

rabbit

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rabbit

  1. Kan ikke skilte med lang erfaring, men har selv en 686 med justerbar kolbe. Årsaken til at jeg kjøpte denne var rett og slett at de andre haglene jeg har prøvd har vært for lave i kolben og hvis jeg skulle kjøpt en av disse måtte den ha blitt modifisert. Med justerbar kolbe slipper jeg det, og i tillegg kan jeg justere både i side/høyde om kroppen min (mot formodning) skulle forandre seg med årene. Kjøper du en Beretta-hagle har du mest sannsynlig ikke bruk for å kjøpe noen flere (tilsvarende) hagler i løpet av jaktkarrieren din, og den enkle muligheten for tilpasning ser jeg på som en stor fordel. Ønsker du derimot å selge vil jo også sjansene være store for at en interessert kjøper kan justere kolben slik at den sitter perfekt for han/henne. Det samme vil gjelde om kommende generasjoner skal ta over våpenet ditt. Det eneste jeg var litt bekymret over var om kolben kom til å tåle samme belastning som en fast. Dette slipper jeg forhåpentligvis å finne ut av, men andre jegere jeg har snakket med har ikke hatt noen problemer med justerbar kolbekam på Berettaen. Dersom du har funnet et 686 med en standardkolbe som passer perfekt så blir det nok vanskeligere å ta et valg, og da blir det en vurdering om fordelene med justerbar kolbekam veier opp for den ekstra kostnaden. Det var veldig tilfeldig at jeg endte opp med den justerbare, og hadde jeg funnet en standard som hadde passet hadde jeg mest sannsynlig kjøpt den nettopp pga prisdifferansen.
  2. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Det høres jo fornuftig ut det også... Skal innom forhandleren på fredag; skal passe på å spørre da. De burde jo vite slikt som selger våpenet!
  3. Aha, that makes sense =) Thank you
  4. Takk for svar. Den jeg kjøpte er helt ny den også så det kan jo stemme, men tenker likevel at "S-en" betyr noe mer siden de har valgt å bruke en bokstav og ikke tall. Har sett "S"-benevnelsen (på bilder) både på faste kolber og de med justerbar kolbekam.
  5. Har trålt gjennom overskriftene og lest på alt jeg har funnet her inne om Beretta 686 SP. Likevel er det en liten ting som står ubesvart. Kjøpte meg nettopp min første hagle, og valget falt på en Beretta 686 Silver Pigeon med justerbar kolbekam. Etter det jeg har lest her blir jeg nok helt sikkert fornøyd. Spørsmålet er: Hva betyr "S-en" som står bak Silver Pigeon under låsekassen? (Silver Pigeon S)
×
×
  • Create New...