Jump to content

marantz649

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marantz649

  1. Takk for tips mn den kosta litt mere enn eg hadde tenkt og legge i til kombien
  2. Takker for svar. kanskje dumt spm men aldri hatt aimpoint men hva er forskjellen på micro og fullsize 7000 ?
  3. Hei. Sitter og tenker på om eg skal kjøpe meg aimpoint til kombien min (valmet 412s), er det noen som har noen meninger om dette evt noen tips til åssen aimpoint eg burde kjøpe ? Aldri brukt aimpoint men vil tro dette fungerer bra på en kombi ?
  4. ok takk for det. åssen fart oppnår du med N160 kruttet da ?
  5. Er det noen her inne som har ladedata på Hornady Interlock 300 grs BTSP kuler ? Bruker N160 Vith krutt. Men finner ikke ladedata på denne bare Hornady Interlock RN.
  6. Hei. er det andre ladedata på kula som er spiss ? finner ladedata på Rn men ikkje på Sp. Fant du ut av ladedata på den kula du du spurte etter venture91 ?
  7. hei skal sette på en Hausken på min sako 375 h&h, hvor lange løp har dere som har demper på ?
  8. Så med andre ord så lønner det seg ikke og kappe løpet ? Går med hund og å ikke kappe løpet er jo litt uaktuelt da børsa blir alt for lang. er det noen som har kappa løpet og har noen erfaring med dette ?
  9. Hei. Eg har ein sako 375 h&h som eg skal montere en Hausken demper på, så det eg lurer på er om noen her inne har erfaring om kapping av løp på dette kaliberet ? (altså lengder og evt hva dere har best erfaring med)
  10. tusen takk for svar da er det vel bare og reise inn igjen til forhandler og bytte da.
  11. hei. kjøpte meg et bytt dc 40 halsband for noen dager siden. brukte det første turen i dag og det fungera veldig bra og alt var topp. helt til plutselig GPS signalet på halsbandet visste 2 røde streker bare. signal mellom motaker og halsband var på topp men fikk ikke vite hvor hunden var pga 2 røde streker på GPS signalet på halsbånd delen. Hunden kom til slutt inn igjen og da slo jeg halsbåndet av og på igjen, da var plutselig alt bra igjen. noen som har vært borti dette ??? HJELP !!!!!!!!!!!
  12. ok åssen bruker du disse ? har ikke brukt de før ??
  13. Hei. Jeg har en sako 75 i kalbier 375. Har sett etter pusse sett til dette kaliberet men finner ikke noe. Må jeg på dette våpenet bruke pusse stav og filler bare ??
  14. får ikke opp bilde her eg noen som kan hjelpe meg ??
  15. Første skogsturen til Sako (stakkelias kennel) 4 mnd gammel Gikk også et lite blod spor med han i dag og han fant enden :D blir spennanes utover høsten
  16. Hei har kjøpt meg en drever valp av Stakkelias kennel (Sako 4 mnd) har vært litt ute i skogen med han. er det noen her som vil skrive litt om innjagings fasen og komme med litt info om dette ? er min første drever og vil bruke den mest på rådyr og vil prege den en del på hjort er planen, om noen gjør bryet og fortelle meg litt ville dette vært veldig bra takk på forhånd :)
  17. og her er linken https://support.garmin.com/support/sear ... es?caseId={2dc4bf50-4b3a-11e0-4875-000000000000}
  18. står dc 40 på denne linken men kan kanskje funke for ditt også du må i hvertfall oppdatere bandet står det. så prøv dette
  19. hei har problemer med et dc 40 halsband. det røde lyset lyser hele tida noen som vet hva dette kan være ?? takk for hjelp
  20. Det er mulig det kan være det. for er veldig av og på med signalet, noen ganger er det helt topp andre helt ned på bånn om hunden bare er 100 meter unna. går det ann og bytte antenna sjølv ? eller hva må en gjøre ?
  21. hei alle sammen, var ute og jakta med en kamerat i dag tidlig etter hjorten. og han har en garmin astro med dc40 halsband, men det er problemer med halsbåndet. det er dårlig kommunikasjon mellom den og den håndholdte. prøvde da min håndholdte og akkurat det samme. er bra signal en stund også plutselig blir det veldig dårlig, og dette er ikke pga avstanden det er noe annet for det vi testa var ikkje langt. noen som har vært borti dette ?? takk for svar
  22. tispa ser veldig bra ut men vil ha en hann hund så det er ikke så aktuelt desverre. men takk for tips folkens har noen flere er det bare og skrive inn om dere vil
  23. takker for svar får kikke litt rundt her flere tips motas med takk
  24. Hei alle hunde eiere skal skaffe meg en drever hann valp. og har leita en del rundt omkring. er det noen som kan anbefale et kull eller vet om noe ??? Takk for hjelp på forhånd
×
×
  • Create New...