Jump to content

chillinorway

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chillinorway

  1. okei, det var det jeg lurte på om kom til å skje men. Tusen takk.. Det virker som om jeg burde fått opp svar når jeg søkte på dette men har ikke det, dessverre.
  2. Heisann, jeg har prøvd å søke rundt om dette men fant ikke noe svar. Jeg kjøpte et splitter ny hagle her om dagen men blei forundra da jeg kom hjem å klikka med klikkpatroner. Da gikk det av et løp, men jeg måtte ned å skru på Sikringa og så opp igjen før jeg kunne fyre av neste skuddet. Jeg er ikke vant til dette så lurte på om det er en feil? Jeg er vant til at trykker man to ganger på avtrekkeren går det av to skudd uten at man trenger å være borte på sikringa? Jeg er ganske ny på hagle-fronten og som jeger også igrunn så har lite erfaring. Jeg tenkte at ja, da bare må det være sånn siden hagla var heilt ny men, det er forøvrig en sideligger av zabala hermanos. På forhånd tusen takk
  3. Ja, jeg har planer om det, men skal etterhvert inn i militæret så haster ikke med det. Tusen takk for tilbudet Danish;) Kanskje jeg slår til hehe
  4. Tusen takk for fine tilbakemeldinger og positive initiativ! Jeg bor i Drammen. Jeg kunne alltids dratt en tur på sjøen. Da kan jeg spørre om en annen ting jeg lurte på. Om det ikke står skrevet noe annet sted er det da mulig å jakte på sjø og fjorder (utenfor tettbebygd selvfølgelig) hvor som helst i utgangspunktet? F. eks, i Drammensfjorden? Har nemlig ikke lest at det ikke skulle vært lov. Uten motorbåt selvfølgelig... Ser ut til at det lar seg ordne med å prøveskyte litt etterhvert. Blir nok heller dårlig med jakt i år uansett da jeg skal inn i militæret snart men hadde jo vært moro å prøve hagla, er jo ikke lenge siden jeg tok jegerprøven tenker jeg på. Men men, tusen takk dere! Bra forum!
  5. takk for svar, nei jeg veit det ikke er lov men det er da måte på hvor gæli det skal være. Uansett, dårlig erfaring med å spørre bønder om tillatelse, har to stykker i familien å begge har sagt nei, mye rart om jeg får si det. Vel vel, tusen takk for svar:)
  6. Som tittelen sier har jeg da dette, men lurte på om det var ok eller alment akseptert å ta med hagla si langt ut oppi skogen, med sikker bakgrunn selvfølgelig å avfyre 5 - 10 skudd mot gråpapir uten noen tillatelse fra grunneier å lignende. Ser ikke helt problemet i dette. Min bestefar hadde gjort det så da lurer jeg på hva dere mener? Gjør det noe? På forhånd tusen takk med vennlig hilsen.
  7. De kriminelle som vil ha våpen får våpen.. De er heller ikke på utkikk etter hagle fra første verdenskrig kan jeg tenke meg.
  8. Kan det tenkes at det er en eldre kar som ikke veit hva som trengs nå, pluss at han kanskje ordlegger seg litt feil... slapp av
×
×
  • Create New...