Jump to content

SeaDogg

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SeaDogg

  1. SeaDogg

    sporting hagle

    Prøv Rizzini S2000, kjøpte en i sommer og er fornøyd med den! Verdt å prøve.
  2. Fine saker du beskriver der trombone
  3. Ja, bra tanker du har der Omega! Men må ikke glemme at for å være pimp trenger man helst en stokk i forskjellige gode eksotiske benarter med gull og diamanter på og kanskje få limt på litt pels på børsa av ymse eksotiske slag;)
  4. Hvis du skal pimpe staget ditt anbefaler jeg at du kjøper en billig gull/sølv-lakk på biltema og sprayer løpet og kassa med den, og etter det så setter du på noen diamanter du klistrer på langs hele løpet;) Hvis du skal ha det harry og pimpa så er det veien å gå!
  5. Takk til alle som har svart på mine spørsmål:) Blir nok til at jeg kjøper hagla på lørdagen, hvis noen har noe annet de skulle sagt om Rizzini'en og ikke dyre våpen generelt ville jeg vært takknemlig for det.!
  6. Tester børsa om en time, så får se om den duger:)
  7. Ja det er sant det. Men jeg kommer til å skyte mer enn noen hundre skudd i året:)
  8. Det jeg tenker er at det er bedre å kjøpe en dyr hagle enn en billig en, for da får du solgt den lettere og med mindre verditap. Og da har du en god hagle på banen som holder mange skudd og er god å skyte med. Men har ikke prøvd den enda. Skal gjøre det mandag. Så får håpe den lever opp til forventningene:)
  9. Har en Rizzini S2000 sporting til utlån av butikk i en uke. Den skal brukes hovedsaklig til lerdueskyting. Koster 22.000 som et demovåpen. Er det verdt prisen? Er det en god børse? Mvh Simen
  10. SeaDogg

    Beretta UGB

    Noen andre som har noen sterke eller svake meninger her eller??
  11. SeaDogg

    Beretta UGB

    Hei Har sett litt på Beretta UGB, så lurte på om dere der ute har noe erfaring med dette staget??? Er det et bra stag?? Mvh SeaDogg
×
×
  • Create New...