Jump to content

bøkkert

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prøvde staven , men den var ikke helt medgjørlig.... får prøve litt mer.
 2. Hei . Er det noen som kan vite riflestiginingen på en Steyr Mannlicher SL i 222Rem ? Det er spolemagasin i plast og helstokk , om det skulle hjelpe . Er lite info og finne om disse riflene .
 3. Tenker og invistere i ny kikkert..... Har sett litt på VX1 4-12x40 og Panamax 3-9x50 ..... Noen som har noen stalltips ? for eller imot disse...
 4. Har sett at demperen har et spor i gjengepartiet som ser ut som det er ment for skrujern e.l . Kan det stemme at selve gjengene igjen er gjenget i demperen? Tenker på mulighetene for og bytte dempere mellom rifler med forskjellige gjengedimms. ( 35 og 45 ) Slipper jeg unna med og bytte gjengeparti inni demperne hvis det går ?
 5. Takker for gode svar og veiledning..... Men når vi er så godt i gang..... hva ville dere kjøpt av 222 rifler hvis en sjekker bruktmarkedet (finn).......?? Kunne sikkert lest meg opp og ned i eksisterende tråder, men spør nå likevell . Jeg har ikke klådd på noen 222 rifle før ,,, det har dere.
 6. Har sjekka litt mer rundt ammopriser..... Og det er jo billig treningsammo som bare er billigere i 223. Rynka litt på nesa da jeg så prisen på 222 tomhylser for lading ..... Hvor får dere tak i PPU i 222 ? Noen som har prøvd Alvestads partizanhylser i 222 eller lada S&B hylser på nytt ?
 7. planen er å bruke rifla som fugle og revesprenger... så tunge kuler er ingen nødvendighet.... Det jeg er ute etter er om det er kostmessig innafor og kjøpe en 222 og kamre den om med en gang....og koster det rundt 1 lapp så virker det ikke ille..... får sjekke litt lokale priser etter helga.
 8. Grunnen er i all hovedsak tilgangen/pris på ammo...eller mest pris...
 9. Er det mulig for en børsemaker og kamre om ei 222 rifle til 223 ? Hva kan det koste ? og blir det bra ? Vet at svaret kan bli og kjøpe seg 223-rifle først som sist , men spør likevel
 10. Hei. Ser at det er lite med 45-riflekuler hos Alvestad. Men nok av håndvåpen-kuler. Noen som har prøvd og lade med noe sånnt i 45-70 for trening/moro/rådyr`?
 11. Har kjøpt et parti med N4 skytterlagskrutt, og skal lade 140 grains gameking og 100grains varmint etter hvert. Snakker Sierra for ordens skyld. På boksen står jo ladedata for de forskjellige kulevekter, men rekner med at det er matchkingkulene. Er det noe jeg bør tenke på når gameking lades ? Eller kan jeg bruke det som står på boksen ? Har lest noe om at forskjellig samensatte kuler med lik vekt bygger opp ulikt trykk... .... Stemmer det ?
 12. Er fersk ang. bueskyting. Og har sett på en "ready to hunt" pakke på denne siden..... Dvs den billigste(399$) pakken med en bue som heter Parker pioneer xp. Den skal vist inneholde det meste en trenger for å skyte litt. Er det noen her som kan fortelle meg om det er et røverkjøp ,,,evt anbefale noe annet...???? På forhånd takk.
 13. Driver og lader Sierras varmint 85gr ,matchking 140gr og gameking 140gr .Alt med N4 skytterlagskrutt Får tilfredstillende samling og hastighet med de tyngste kulene, men lurer på om ett annet krutt skulle vært brukt på 85 graineren. der virker det som det er vanskelig og passere 800ms med fornuftig mengde krutt. Har ikke helt oversikten over hvor mye,da ladebua er til brodern. Har lest litt om bruk av forskjellig krutt til lette/tunge kuler. Burde jeg bruke ett annet krutt til 85gr og N4 til 140gr? eller gå helt bort ifra N4? Våpnene som brukes er ukappede Tikka t3 og kongsberg 393
×
×
 • Create New...