Jump to content

lillejon

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lillejon's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heihei. Er d noen som har erfaring med dette våpenet her på berget. Såg på 1. Eksemplar som nordskog hadde med seg under sist felt NM på Oppdal, men fikk desverre ikke tid til å få prøvd den da jeg jobba som funksjoner hele uka. Hvordan er presisjon, driftssikkerhet, er den sær i matveien etc.
  2. Jeg kjøpte ei pro 2000 (brukt) nylig og så langt er jeg forøyd med den. Veldig solid og kraftig bygd. Jeg liker den til de større pistol kalibrene (44mag etc) og riflepatroner. Litt mere mikk makk med tenhette systemet enn på Dillon det er det eneste jeg syns er negativt.
  3. forska litt på nettet og fant ut at navnet på doningen er Beretta Olimpionica. fant litt småtteri om den her: http://www.nramuseum.org/the-museum/the ... istol.aspx
  4. nei no gler e me virkelig t det blir felt sesong e altså
  5. hehehe. vist den e rosa så stille e på den.
  6. Får prøv å bevis at na gamme FN Browningen kan gji d litt konkuranse på felt`n på hjemmebane i år no da
  7. Ser på diverse steder som Midway og Brownels at magasiner til CZ 75B ikke går i de gamle modellene( før 75B). Er det noen som vet noe om dette og hvor det går ann å få tak i magasiner til en gammel CZ 75
  8. er det noen der ute som har ett godt tips angående fjerning av gammel lakk på et gammelt skjefte? er det sandpapir og arbeid som er den rette måten eller fins det bedre måter?
  9. der er den ja . er d noen her på berget som selger disse, og hva er isåfal da prisen?
  10. jeg har på gammelmausern min en sidemontert kikkertmontasje. den er fastskrudd i sida på låsekassa, og så sitter ringene på ei skinne som man skyver inn på selve montasjen. skinna settes fast me to klemskruer.jeg lurer på om denne montasjen finnes lengre å få kjøpt eller er den utgått på dato.
  11. lillejon

    Matchguns MG2

    fannt det her på youtube. syns egentli det beskrev våpenets funksjoner på en meget grei måte. må presisere at jeg ikke har noen personlig erfaring med dette våpenet i det helle tatt. men det var ren nyskjerighet som gjor at jeg søkte litt rundt for å finne noe om våpenet
  12. Måtte du fresse ut noe av treverket får å få plass til ringen som er skrudd på låpet eller er d bare å "plugg & play". Å er det noen her til lands som kan skaffe den montasjen?
  13. har ett diesett ifra pacifik i 6,5 hvor utstøternåla er knekt. det står på på merkinga på boksen de ligger i at Pacifik er ett undermerke av hornady. kan jeg da få tak i ei nål ifra hornady eller er d det samme hvilket fabrikat den er av?
  14. fortrykket er langt og tongt så enn har får ikke noe god føling med trykkpunktet. det minner nesten om ett revolveravtrekk å sånn skal det jo ikke være
  15. Hei. Jeg har noen problemer med avtrekket på min 603. Er det noen som har noen gode råd om justering?
×
×
  • Create New...