Jump to content

slaug

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slaug

  1. Hei Kikker litt på custom bygg til langhold, ser Impact Precision-kassene går igjen mye, spesielt i statene. Noen som har erfaringer med disse kassene?
  2. Hvor kan jeg få tak i støpeform til kuler i 264 med god BC ? Kulene er tiltenkt langholds skyting
  3. Starter denne tråden for å prøve å samle litt Kirby Allen erfaringer Har lenge vert på jakt etter ny langholdsrifle men den må vere i LINKS så da er d ikke så mye å velge i .Vet Blaser LRS2 er å få i links men er ikke et alternativ ,litt for transformers som sagt her tidligere Har derfor sitt mer å mer på custom builds å kom der over Kirby Allen. Jeg vet d fines en haug av anbefalinger på bade snipershide , longrangehunting osv men håper her på kammer erfaringer http://www.apsrifles.com
  4. Har sitt en del på custom riflene til Kirby i d sisste, lander vel mest sansynlig på enten ei Raptor LRSS eller APS X.H.S. da blir d et løp i 300WM og et i 338AM Noen som har har erfaringer med Kirby Allen rifler ? Får jeg tak i Allen Magnum hylser i norge ?
  5. diskriminering rett og slett :(noen som vet om andre langholds rigger i links, Accuracy International,Steyr ,Blaser ,Sig Sauer feks eller er d selvbygg som er svaret?
  6. Noen som vet om AI eller Sako TRG er å få i links
  7. hvor får jeg tak i dette ? Pris?
  8. Noen som vet om steder man kan skyte langhold rundt haugesund område?
  9. slaug

    Sauer 202 wolverine

    Eller hva må til for å få en 6,5x55 til å bli 300 wm?
  10. slaug

    Sauer 202 wolverine

    Takk for svar redfox å hansen deluxe må jeg bytte låskasse å løp da eventuelt? ,da blir d vell stein dyrt
  11. slaug

    Sauer 202 wolverine

    Sweet vet du hvor mye et match avtrekk ligger på 1 kg ca ?
  12. slaug

    Sauer 202 wolverine

    Er d bare pipe lengde å avtrekk som er forskjellig på jaktmatch match å varminten ?? Er d noen som har samenlignet presisjonen mellom 200 STR å 202 modellene? 202 wolverine blir vel d nærmeste men kommer 200 STR til jakt bruk uten å bygge om en 200 STR eller ?
  13. slaug

    Sauer 202 wolverine

    takk for svar jeg ender nok opp med et løp i 6,5x55 til d messte av jakt å et i 300 wm for langhold å kanskje til elg
  14. Noen som her erfaringer med wolverinen har vert opphengt i den en god stund men er litt usikker på om den er verd pengene kommer hovedsaklig til å bli brukt på jakt på rev hjort å rådyr.
×
×
  • Create New...