Jump to content

Superhelt

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Superhelt

  1. Har tenkt på å ta en tur å spørre noen av grunneierne i nærheten her om jeg kunne få lov til å jakte kråkefugl, men har på allerede sett et mulig problem! I området hvor jeg bor (Moelv) er det sinnssykt tett mellom skiløypene, det er faktisk så tett at uansett hvilken grunneier jeg spør så vil det i hans utmark/innmark være minst 2-3 sløyfer med relativt hyppig trafikk. Derfor lurer jeg på hva folket her synes om "problemstillingen"? er det greit å jakte tett på skiløyper? kanskje det er noen grunneiere her som har noen synspunkter.
  2. Hei, og takk for svar Etter å ha lest det dere skriver har jeg blitt litt mere åpen for å kanskje velge ES, men har fortsatt en knapp på GS! Har ikke særlig god peiling på hvordan jeg skal studere linjene tilbake så kan noen fortelle meg hvordan jeg gjør det? Har veldig lyst til å ihvertfall få et godt utgangspunkt uten sykdom osv. når jeg skal velge ut en valp, og da er det vel lurt å kunne å studere linjene?
  3. Tusen takk for svar Selv om jeg er ganske sikker på å anskaffe GS, er jeg veldig åpen for innspill fra folk som har erfaring med ES til skogsfugljakt. Har lest at ES har et veldig vidt søk og at den ikke passer så godt for jakt i skog, men som IvoRei skriver så kan man vel trene også denne rasen til å søke nærmere deg? Ellers lurer jeg på om hvilket kjønn jeg burde velge? Delte meninger i familien om eventuelt kjøp av hund, noen som har gode tips for å overtale de som er skeptiske??
  4. Etter å ha lest mye om alle setter rasene sitter jeg igjen med noen ubesvarte spørsmål som jeg håper på å kunne få svar på! Har vel Gordonsetter som favoritt. Har også sett litt på Breton og utelukket den litt, men klar for positive innspill der også Mine ubesvarte spørsmål er som følger: Jakter aller mest skogsfugl og kanskje ryper et par ganger i året, er da kanskje mest på utkikk etter en god skogsfuglhund, hvilken rase egner seg best? Hadde også vært fint hvis noen kunne dele noen erfaringer i forhold til skogsfugljakt med setter rasene!
×
×
  • Create New...