Jump to content

JePe

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JePe

 • Birthday 07/03/1980
 1. JePe

  Lokking av rev.

  Er vel denne MartinJ mener: http://www.storfangst.no/index.php?nr=9 ... &startrow=" target="_blank Jeg har også denne, skal litt øving til for å få rette lyden, og litt uvant "blåse innover" for å få lyd.
 2. JePe

  Lokking av rev.

  Det kan jeg også bekrefte, brukte weisskirchen trippel fugleskrik fløyte og den kom med en gang (og det var i ellevetida på kvelden også). Skal testes igjen i kveld, har trua da det er vanvittig mye rev i området jeg jakter her.
 3. JePe

  Lokking av rev.

  Det virket som det hjalp litt iallefall, laget hulrom samtidig som jeg beit sammen munnstykket litt, reven svarte iallefall, men kom ikke fram, men den var også et godt stykke unna også da. Får prøve litt mere seinere igjen, synd det ikke er fullmåne hver natt.
 4. JePe

  Lokking av rev.

  Godt å høre det ikke bare var meg som får den "andelyden" da! Men godt tips, skal prøve å ta opp lyden fra avstand, kansje det ikke er så ille alikevel.
 5. JePe

  Lokking av rev.

  KJøpte denne brunst fløyta av Klaus Demmel også, men sliter skikkelig med å få samma lyden av den som Klaus Demmel selv gjør i videoen litt lenger opp her.. For meg høres det mer ut som ei and som skriker. Kjøpte samtidig dvdèn hans hvor han forklarer hvordan man skal blåse i de forskjellige fløytene hans, men det var ikke enkelt, nesten så jeg lurer på om det er noe feil med fløyta mi... Men det er nok bare jeg som ikke får det til. Hva med dere andre som bruker denne, får dere til å bruke denne riktig? Mye trening som må til?
 6. JePe

  Reveglugga di..?

  Jeg skal hente meg et gammelt campingvognunderstell i morgen, og sitter å planlegger litt nå. Lurte litt på dette med glugger, er det noen som har prøvd å sette inn ei lita hundedør til å stikke rifla ut igjennom? De er jo ganske tette for vær og vind, og noenlunde lydløse også. Noen som har noen meninger om dette?
 7. JePe

  Lokking av rev.

  Jeg lokka i 20-30 sekunder, så venta jeg like lenge før neste runde, og etter 5 minutter så satt han der, mer enn det rakk jeg ikke denne gangen. Kjøp lokkefilmen av Ulf Lindroth, den er veldig lærerik med tanke på alt som har med lokkejakt på rev å gjøre.
 8. JePe

  Reveglugga di..?

  Per Marius, du skulle nesten montert lys på husveggen rett over vinduet ditt du vettu, hvis det bare er 70 meter opp dit så hadde du kansje sett enda bedre fra huset, å så kunne du montert lys som har slått seg på automatisk hver kveld også!?
 9. JePe

  Lokking av rev.

  Nå har jeg tatt kun to rev hittil denne sesongen, og begge på lokk. Første var med Crit`r Call PeeWee fløyta i oktober og den siste tok jeg torsdag forrige uke med Weisskirchen trippel fugleskrik fløyta i ellevetida på kvelden i måneskinnet. Crit`r Call fløyta har jeg prøvd maaaange ganger men uten å se noe rev bortsett fra den ene jeg tok. Den tyske fløyta fikk jeg forrige uke og blåste bare noen få minutter og plutselig satt han der midt på jordet og titta i min retning! Denne fløyta skal prøves mye mere fremover, utrolig enkel å bruke også.
 10. JePe

  Lokking av rev.

  Bestilte faktisk den fløyta i ettermiddag, håper jeg får den fort så jeg får testa i helga.
 11. JePe

  Lokking av rev.

  Det samme kunne jeg også tenke meg å finni tak i. Noe jeg kunne hørt på og lært meg med ei fløyte. Har hørt litt på NJFF sin app med reveskrik/revebrunst/løpetid, men kunne godt tenke meg å høre andre lydfiler også, og kansje helst fra rev og ikke fra ei lokkefløyte. Har søkt litt på youtube, og det finnes noe der, men ikke all verden.
 12. JePe

  Reveglugga di..?

  Almo, vet du hvor mye denne veier? Har fått tak i en gammel tilhenger jeg også som jeg skal bygge en lignende på. Ser meget meget bra ut!
 13. Jeg har samme erfaring med Winge Våpen som de aller fleste her, og ble ikke forbausa over å se at det er en del flere som har denne erfaringa. Jeg og en jaktkompis var innom på sensommeren, han skulle ha seg en ny "billigkikkert" og jeg var interessert i en GRS stokk og demper. Kompisen min fikk anbefalt et kikkertsikte som er nevnt tidligere i denne tråden, kikkertsikte hadde vistnok noen feil så kompisen ville levere dette tilbake. WV sa at det var helt i orden og at beløpet skulle han få tilbake på konto, dette var i slutten av september og han har ikke mottatt noe penger på konto enda..
×
×
 • Create New...