Jump to content

JePe

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About JePe

  • Birthday 07/03/1980

JePe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. JePe

    Viltkamera

    Nå har jeg fortsatt dette kameraet, og hadde gjentatte forsøk sist vinter, og i tillegg forsøkt ALLE mulige instillinger dette kameraet har uten ett eneste bilde av noe som helst bortsett fra meg selv. Jeg hentet det senest i dag igjen, og kameraet har stått ved reveåtet hvor det har vært mye aktivitet, men ikke ett eneste bilde har blitt tatt. Så veldig mange instillinger er det ikke på dette kameraet, så vet ikke om brukerfeil er det eneste problemet her.. Nok er nok, passe stor blink for meg dette.. Blir nytt kamera, og alt annet enn Wingcam!
  2. Godt å høre det er revejakt mulighet i Ørsta, jeg kommer mest sansynligvis til å flytte opp til Larsnes med tida, men der ute er det dårlig med revejaktmuligheter..
  3. JePe

    Lokking av rev.

    Er vel denne MartinJ mener: http://www.storfangst.no/index.php?nr=9 ... &startrow=" target="_blank Jeg har også denne, skal litt øving til for å få rette lyden, og litt uvant "blåse innover" for å få lyd.
  4. JePe

    Wing cam vilt kamera

    Jeg har hatt dette kameraet i 1.5 år og jeg kommer til å bytte det ut, tar kun tomme bilder eller ingen bilder.. Hang opp noen høner på en staur til reven, og kameraet sto 3 meter bortafor. Reven hadde tatt med seg alt sammen og det ble tatt 3 bilder av absolutt ingenting.. Det eneste jeg har klart å fått bilde av er 10 cm av halen på en rev utafor et revehi i sommer.. Ikke noe terningkast 5 fra meg iallefall..
  5. JePe

    Viltkamera

    Jeg har Wingcam, og er jævlig misfonøyd og leter etter nytt.. Har brukt dette i ett og et halvt år nå, og det eneste jeg har klart å få bilde av er 10cm av halen på en rev så langt, har tilogmed hatt kameraet stående 3 meter fra noen høner jeg hang opp i en staur tidlig i høst for å lokke til meg rev, og reven hadde vært å tatt med seg hele greia uten at den ble fanga på bilde.
  6. JePe

    Lokking av rev.

    Det kan jeg også bekrefte, brukte weisskirchen trippel fugleskrik fløyte og den kom med en gang (og det var i ellevetida på kvelden også). Skal testes igjen i kveld, har trua da det er vanvittig mye rev i området jeg jakter her.
  7. Noen forhandlere som har disse her til lands? Eller kjøper dere på nett fra statene?
  8. Måneskinn er det vel kansje dårlig med nå for tida, hverfall her jeg bor (på østlandet). Her er en fin kalender du kan følge litt med på med tanke på måneskinn. Men fløyta kan jo testes allikevel. http://kalender-365.de/manekalender.php
  9. JePe

    Lokking av rev.

    Det virket som det hjalp litt iallefall, laget hulrom samtidig som jeg beit sammen munnstykket litt, reven svarte iallefall, men kom ikke fram, men den var også et godt stykke unna også da. Får prøve litt mere seinere igjen, synd det ikke er fullmåne hver natt.
  10. JePe

    Lokking av rev.

    Godt å høre det ikke bare var meg som får den "andelyden" da! Men godt tips, skal prøve å ta opp lyden fra avstand, kansje det ikke er så ille alikevel.
  11. JePe

    Lokking av rev.

    KJøpte denne brunst fløyta av Klaus Demmel også, men sliter skikkelig med å få samma lyden av den som Klaus Demmel selv gjør i videoen litt lenger opp her.. For meg høres det mer ut som ei and som skriker. Kjøpte samtidig dvdèn hans hvor han forklarer hvordan man skal blåse i de forskjellige fløytene hans, men det var ikke enkelt, nesten så jeg lurer på om det er noe feil med fløyta mi... Men det er nok bare jeg som ikke får det til. Hva med dere andre som bruker denne, får dere til å bruke denne riktig? Mye trening som må til?
  12. JePe

    Reveglugga di..?

    Jeg skal hente meg et gammelt campingvognunderstell i morgen, og sitter å planlegger litt nå. Lurte litt på dette med glugger, er det noen som har prøvd å sette inn ei lita hundedør til å stikke rifla ut igjennom? De er jo ganske tette for vær og vind, og noenlunde lydløse også. Noen som har noen meninger om dette?
  13. JePe

    Lokking av rev.

    Jeg lokka i 20-30 sekunder, så venta jeg like lenge før neste runde, og etter 5 minutter så satt han der, mer enn det rakk jeg ikke denne gangen. Kjøp lokkefilmen av Ulf Lindroth, den er veldig lærerik med tanke på alt som har med lokkejakt på rev å gjøre.
  14. JePe

    Reveglugga di..?

    Per Marius, du skulle nesten montert lys på husveggen rett over vinduet ditt du vettu, hvis det bare er 70 meter opp dit så hadde du kansje sett enda bedre fra huset, å så kunne du montert lys som har slått seg på automatisk hver kveld også!?
×
×
  • Create New...