Jump to content

Gladstone

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gladstone's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er et godt forslag, men jeg finner ikke magnet her. Mye ble rydda etter flommen. Får ta den med meg på skytebanen kan hende det kan sjekkes der også.
  2. Er dette stål eller bly? Noe jeg kjøpte for lenge siden og husker ikke om det var bly eller stål. Står ingenting på pakka eller patronen. Google eller produsentens hjemmeside var ikke til noe hjelp ved søk heller. Kan kanskje ikke late som det er stål på skytebanen heller.
  3. Hvis det er tilfelle så burde vel de som sitter i styret i Stor Oslo skyteklubb klare å kommunisere det ut til medlemmene.
  4. Ser den fortsatt eksisterer når jeg søker her. antar denne er riktig: SKyteklubber i Oslo Jeg er også fortsatt medlem iflg skytteradmin sammen med 1285 andre medlemmer, har øket medlemsmassen litt siden Virre skrev her. Jeg finner det også veldig snodig at ingen av de i styret har åpen Facebook konto. Er ikke nødvendigvis noe galt i det, men ta sånne verv så mener jeg at personligheten sier du ønsker å være synlig. Skyteklubben har heller ingen aktiv webadresse eller Facebookside. Finnes det noen økonomiske fordeler å ha klubben gående med så mange ikke betalende medlemmer? Det nye styret som ble valgt skulle følge opp og komme med informasjon, men har ikke fått noenting. Har sendt e-post til dem men ikke fått noe svar på noen henvendelser. Det nye styret har endret e-post adressen til storosloskyteklubb@gmail.com fra leder@storosloskyteklubb.no> uten å informere medlemmer. Synes det er noe useriøst.
  5. Jeg var på årsmøtet og ser på e-post jeg ba om et lite referat, men kan ikke se det ble sent ut. Har nå glemt litt av hele greia. Det ble vedtatt ny leder og nyt styre som skulle sjekke opp i saker og ting med avtaler økonomi etc.Var ting som så litt rart ut. Er negativt resultat for klubben iflg noen vedlegg jeg fikk til årsmøtet. kunne vært fint hvis noen egnasjerte seg litt for å få nødvending informasjon fra nytt styre og leder. Forsto det sånn at vi skulle få mer informasjon senere i år. Nå er året snart gått uten noe informasjon.
  6. Flere som har fått inkalling til årsmøte om å oppløse skyteklubben? Sendte svar til oppgitt mail, men får tilbakemelding om at "Driften av klubben er lagt ned og datasystemene er ikke lenger tilgjengelig." Finner jo ikke andre måter å melde meg på årsmøtet på. hvis da ikke der tsitter noen på e-posten og leser de uavhengig av standardsvaret
  7. Gladstone

    Hørselvern

    Ja, lønner seg med litt ekstra i ørene når det skytes med magnum.
  8. Gladstone

    Hørselvern

    Har tenkt å investere i nye øreklokker da de jeg har nå begynner å gå litt opp i limingen. Må bruke øreplugger i tillegg på skytebanen. Problemet mitt er at jeg ikke vet hvilken jeg skal velge. Krav en er at de demper lyden veldig bra når en eller annen gjøk fyrer av en 44 magnum ved siden av meg inne i en fjellhall. Eller ivertfall når jeg selv prøver en iblant utover det så er vel prisen av mindre betydning da jeg må beskytte hørselen på det ene øret jeg har igjen best mulig. Selv om de formstøpte hørselvernet til 5000,- er litt i overkant prismessig. Har sett på flere typer f.eks Peltor Tactical Pro HELLBERG inTouch
  9. Stemmer nok det bagde når du skriver det. Holder pistol og revolver på to måter. Trodde ikke det ga sånt utslag da jeg føler begge deler er like stødige.
  10. Har fire rifler, de går utenom de da. Får et pent lite arsenal meg da. Så å skyte ofte på klubben betegnes som rekreasjons skyting. De logger alle mine besøk og hva jeg kjøper. Får satse på et brukt våpen når den tid kommer. Kikket på prisene og de var svindyre nye. Noen som har anbefaling om et passende nybegynnervåpen? Ingen som har forslag på første spørsmålet mitt, høre med instruktør kanskje.
  11. Er ferdig med grovkurset for pistol og har oppdaget noe jeg ikke helt får tak i. Med .22 skyter jeg rimelig greit, klarer å samle de fleste i den svarte sirkelen, det samme når jeg skyter med en 357 magnum revolver. Har prøvd en Kolt 45 og Glock 9mm de to sistnevnte så gikk de fleste skuddene utenfor den svarte skiva. Klarer ikke helt å få tak hva som gjør utslaget der. Med Colt og Glock så går kulene mer til venstre. Med 357 og .22 så treffer jeg veldig bra. Er bevist på å ikke nappe i det jeg trekker av på alle våpnene. Det andre spørsmålet er: Hva regnes som nok aktivitet i skyteklubben til å kunne søke om å kjøpe våpen selv? Er det en gang i uka eller en gang i måneden? Har til opplysning skutt et par ganger i uka siden jeg ble medlem, men er en dyr hobby så mulig det blir bare en gang.
  12. Ja den er pen å se på. Er kun forskjeftet som mangler sikkert iflg. bilder. Resten ser likt ut som den jeg har. Tror jeg har sett forskjeftet en eller annen plass hjemme.
×
×
  • Create New...