Jump to content

BlommeN

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About BlommeN

  • Birthday 07/30/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BlommeN's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Sist gong eg flytte våpenskapet mitt var døra på. Så dinna gongen tenkte eg å ta dørene av under transport. Men er det nokon som veit korleis eg tar av døra på eit PSSO S7-1 skap? eg har innvendige hengsler. Er det i det heile tatt mulig å ta av døra?
  2. Takk for mykje bra innspel. Trur eg går for X-Essen.. bra omtale her, i klubben og hos den lokale våpensjappa.
  3. APS: eg er heilt enig med deg... og det er jo ikkje nåke kjekt å sjå frå bunnen og opp for å finne meg på lista... eg er i klasse D. Så eg har no klart å kommet med nokon gode plasseringer med min Beretta 92F. Men igjenn så er dette berre ein hobby så økonomien spiller også litt inn i kjøp av våpen. Så det var jo derfor eg skreiv i det første innlegget at viss eg finner ein brukt matchpistol som eg liker så blir det nok den før dei andre... men eg legger ikkje ut over 10`000kr på ein 22.lr. for eg kjem te å bruke den alt for lite te at eg vil legge ut så mykje peng.
  4. Eg får sjå om det er nokon i klubben som har ein Beretta sånn at eg får prøvd den. tja ruger hadde nok gått... men synst ikkje dei er like stilige som dei andre. Og demper har eg ikkje bruk for... bur i leilighet med fellesområde. Så eg kan nok ikkje stå heime å skyte Og viss eg skal ha spesialpistol så får eg vel gjere som alle andre å kjøpe ein steenvåg X-esse.
  5. Mykje svar på kort tid, veldig bra. Det er jo heilt klart at eg vil ikkje gå heilt til toppen med eit slikt våpen. men det er no uansett slik at det er desse eg går for. Eg er uansett for lite aktiv te å hevde meg i "fin" klassen. og på treningene er det kjekkare å skyte med grovare kaliber. Det virker som at det er X-Essen som stort sett går igjen. Så da er vel da det tryggaste valget.
  6. Hei. No har eg kvittet meg med min udugelige Walther SP22 M1. Og er klar for å kjøpe ein ny 22.lr pistol. Eg driver mest med feltskyting, og ønsker meg mest ein vanleg pistol og ikkje ein matchpistol. Men det er jo klart at viss eg kjem over ein billig matchpistol på nette så kjøper eg den. Men dei pistolane eg har sett mest på er: GSG 1911 22.lr HÄMMERLI X-esse 22.lr Smith & Wesson M&P 22 BERETTA 87 Target 22 LR Kan nåken komme med gode/dårlege erfaringer med dei forskjellige pistolane? utsene messig så liker eg veldig godt dei GSG 1911 modellane. X-essen er den einaste eg har prøvd og likte den. Eg har ein Beretta 92F fra før av så da er jo Beretta 87 litt fristande, også synst eg at S&W MP22 er litt stilig. Og dere treng ikkje å komme med andre alternativer fordi eg har landet på desse fire
  7. Her var det mykje bra info takk skal du ha. Når det gjelder avtrekksjobb så skal eg prøve revolveren på trening og eit stevne før eg bestemmer meg for kva eg skal gjere. Eg har kjøpt ein 686 target champion DL og ein 629 target classic og begge er brukt. så det er mulig at dei har vert inne for ein avtrekksjobb alt.
  8. Takk for svara folkens da veit eg litt meir om kva eg har kjøpt. No blir det gøy å begynne å trene med den
  9. Da går eg for det takk for kjappe svar på ein søndagskveld.
  10. Ok. fult mulig at han har rett. Men kva er forskjellen på ein vanleg Target Champion og ein Target Champion DL?
  11. http://huntershouse.dk/images/sports/sm ... on-686.jpg" target="_blank Bilde er hentet frå Huntershouse.dk. revolveren min er heilt lik.
  12. Mulig... Men kva er forskjellen på den og ein vanleg Target Champion da?
  13. Hei. Eg har endelig kjøpt meg revolver Men er jo igrunn litt usikker på kva eg har kjøpt. Den er jo ein Target Champion DL. Men kva betyr DL egentlig?
  14. Dra innom TESS eller ein HYDROSCAND foretning. Tipper dei kan hjelpe deg, og viss ikkje så veit dei nok kven du skal kontakte.
  15. Her var det kommet mykje svar Det blir nok til at børsemakaren kjeme til å lage ein "kopp" som eg skrur utpå gjengene. Eg brukar verkeleg ikkje så mykje peng på noko dempar da nei. Eg ser fram til at demparen kjem til .22 da. håper den demper rimeleg bra. Ksvensen. Det er lov til å skyte på eiga mark. Eg snakka med våpen kontoret i Hordaland og Fana politi. Og det var visse kriterier eg måtte oppfylle. 1. Ikkje tettbebygd strøk. 2. Sikker bakgrunn. 3. Godkjenning frå naboer (støy). 4. Godkjenning frå grunneigar.
×
×
  • Create New...