Jump to content

Børsemakern

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Børsemakern

  1. Blir vel et kull til på Finsk Spets tispa mi. Oppfyller alle kriterier du stiller Går veldig bra overens med Fox terrier og Foxhound. Jager ikke sau. Bra på mink og skogsfugl,jager rev sammen med støveren. Samt må hentes ut av reve hi innimellom ! Ellers et fantastisk lynne. Du får ta turen til trøndelag igjen og bli med på jakt med spetsen.
  2. Jeg holder til 1 time sør for Trondheim. Bare send en pm hvis det er av interesse. Går bra å sende bare sluttstykket, hvis ikke mekanismen trenger en service ja.
  3. Lever den inn på en service stasjon,så får du fikset den gratis. Hvis den skaver spon av hylsa,er avtrekket ditt sannsynligvis fult av det. Da tar det ikke lang tid før du får urent avtrekk og mister trykkpunktet. Så det lønner seg å få renska opp hele mekanismen. Vet ikke hvilken service stasjon som ligger nærmest deg, men det har DFS oversikt over. Jeg er i Sør- Trøndelag.
  4. Var snarlik en røykylling, den orrhanen
  5. Prøv med Lapua FMJ 3,6 gram. N-140 24 grain. På kombien min får jeg 830m/sek. Har skutt en del storfugl med denne. Fungerer meget bra,ødelegger lite. Har dårlig erfaring med speer kula. Sprengte fuglen. Har en teori om at boattail kuler tipper da de treffer fuglen.
  6. Går bra med terriern og 3 Finsk Spetsa,men støvern har ho lagt for hat. Har prøvd å dominere støvern hele tia,men det går ikke lenger og inni kjeften der blir ho kortliva. går greit sammen når jeg er der,men det er en hårfin balanse før det smeller igjen. Vart en rev på Nemi også idag
  7. For all del ikke la dem hold på til det blir alvor og tru at dem skal årn opp sjøl. kan fort ende med en terrier mindre. Har desverre fått problemet selv med terrier;foxhound som vil ta livet av hverandre om de får sjangsen. Men jeg hadde voksen terrier og Støver hvalp. Så vær på vakt, det var ikke et sånt forhold jeg hadde tenkt meg. Men terriern tenker gjerne litt anerledes
  8. Hør med Aaberg. Han gidder ivertfall å undersøke om det kan finnes. eneste problemet er at han ikke har importen på Sako lenger.Men jeg tror løsninga blir å lage et.
  9. Hiv endel åte oppå fella. både på nettet og stigen. Legg det så noe av det faller ned i fella,når kråka eter av det. blir fort frista til å hoppe etter da
  10. du trenger ikke tråd under stigen. jeg fanga ikke ei kråke så lenge jeg hadde det. men nå fanger den veldig bra. men det kan lønne seg å bruke litt brede bord og sette dem på høykant når du lager stigen. Så den blir litt som ei trakt. prøvde med lekter som jeg la flatt først,men da fikk kråka tak på kanten og klora seg ut av fella. fanger også en del skjære i fella. Lykke til!!!
  11. Nei det var han Jarek på en svensk tur.
  12. Jeg byttet ut øynene. fikk i øyne som er riktig iforhold til europeisk hubro. videre tok jeg fjær fra ei røy og limte på den.En kveld med limpistol så ble den mere naturtro Har ikke fått prøvd den etter forvandlingen enda men.
  13. Er en renrasa engelsk dame 7 mil sør for deg Men vi får se neste vinter hvordan det sparker ivei.,er bare 8 mnd. Men det er revspora som intreserer pluss at hun ville etter en jerv i helga
  14. Er nokk desverre i papirversjon! men ble mange bilder av toppjakt på gaupe Verka godt i avtrekksfingern
  15. Spetsen min jaga gaupe opp i tre og losa! 3 stk samtidig Vart en fin los så jeg gikk til bilen å henta kamra imens
  16. Da har Foxterrier hvalpen fått seg et nytt hjem Så da får jeg bedre tid til resten av flokken
  17. Foreldrene heter Lyerbakken's Tinko og Lyerbakken's Nemi. Kvalpen har blitt 7mnd. Begge foreldrene er små hunder. Har ikke sett det hiet Nemi ikke smetter inn i enda Har sendt deg en PM barny
  18. Jeg har en liten hann til salgs etter revesprengerlinjer!
  19. Baskylen er låskassa på hagla.
  20. Kan ta noen uker å få et våpenpass,men det varierer vel.
  21. Joda det går bra å brotsje opp sånne løp. Må bare slip bort krommen først. Å bare kappe løpet er risikosport. Det kan gå bra, men du risikerer å få dårlige skuddbilder.
  22. Høres ut som det er samme kullet vi tenker på
  23. Er det hi jakt du tenker på, så har jeg en Fox terrier hvalp til salgs. Skal du ha en drivende hund vet jeg av et kull som kan bli gode revehunder. send meg en mld så kan du få noen kontakter.
×
×
  • Create New...