Jump to content

torpang

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

torpang's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for tipset. Ser av denne tråden at det er bortkastet å legge inn en slik søknad. Trist, da 9mm er en forholdsvis rimelig patron til både trening og konkurranser.
  2. Hei, Fikk beskjed fra mitt ellers glimrende lokale våpenkontor da jeg søkte på 9 mm pistol til grovpistol programmet , at POD automatisk ville gi avslag på søknaden. Jeg kunne forsøke å søke på 32. eller 38. Vet noen om dette er riktig? Har aldri hørt om dette før, fikk beskjed at det sto i POD våpenkompendie. Har en 45 auto på militærfelt programmet fra før. Takker på forhånd for svar som kan belyse dette. Mvh. Torpang
  3. Takker for svar. Er nok litt skeptisk til hvem jeg leverer den inn hos da.
  4. Kjenner noen til en børsemaker som kan tune og har greie på Colt Python og Daimondback i Østlandsområdet da spesielt Vestfold.
  5. Takk for tipset, da forsøker jeg hos Clarry.
  6. Takker for tipset. Sliter med å få tak i 95 grains kuler til min 380 acp, til en grei pris, vet ikke om det går an å bruke 100 eller 114 grains kuler beregnet for 9mm eller om det blir for høyt trykk i 380 hylsa og dårlig presisjon.
  7. Hei. Er det noen som vet om det finnes en Norsk importør, eller om det er mye plunder å kjøpe disse kulene fra Sverige.
  8. Takk for svar Da fjerter jeg ivei på ladepressa
  9. Takk for svar. Må kanskje gå opp litt i kruttmengde med vv 320 og 185 grain kopperbelagt kule. Lurer på om jeg kan bruke rundkulene fra 44 perk. de er i 451, i svartkutt patronene. Har brukt 10,8gr n32c bak en 180gr 451 45acp bly kule. Dette gir en grei rekyl men lite presisjon. Lite ladedata på n32c.
  10. Har en Uberti 1873 45lc med 7,5 løp. Forsøker å prøve ut gode ladninger med 180gr kobberbelagt kule og VV krutt. Sliter med mye soting og dårlig presisjon ved svake ladninger med n340 og n32c. Har også forsøkt n350 krutt men føler at det raskt gir harde ladninger i den forholdsvis smekre revolveren. Har fått tak i en del 452 kobberbelagte kuler, 180gr, greit til inneskyting i vinterhalvåret. Hadde vært takknemlig for noen innspill om dette, og andres favoritt ladninger for 45LC i original type våpen. På forhånd takk
  11. Kjempefint !Stor Takk for alle gode tips. Da skal jeg nok komme igang med svartkuttskytingen igjen
  12. Hei. Har forsøkt å bestille fjærer til sylinderstopp bolt for Uberti 1860 army . Midway kan ikke levere. Forsøkte å bestille fra Brownells, men ordren ble annulert pga. DDTC restrictions, hva nå det betyr . Er evig takknemlig for tips om noen som kanskje har Uberti deler på lager. Hilsen Storpang
  13. Hei, kjenner noen til en god og tilgjengelig børsemaker i Vestfold? Skulle ha skiftet tennål og fjærer i en nyere S&W mod 66, samt knekte fjærer i en Uberti mod 1860. Takker på forhånd for svar. Hilsen storpang.
  14. Har en tunet 4" mod 66. Brukt den i 10 år, mest med 38 ammo. Nett våpen med god presisjon og ingen slark enda!
  15. Se på nrk teksttv idag, hvor Storberget mener at det er for mye våpen i omløp, og at dette skal han ta tak i. Utvidet rett for politikontroller var visst også på trappene..
×
×
  • Create New...