Jump to content

hugo

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About hugo

  • Birthday 01/15/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hugo's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har magnum magasin til Sauer 202 som kan sjekke om dette går inn i låskassen til Sauer 200STR? Regner med modifisering for å få det til å gå, men tenker på om det er for langt/bredt? Har en .458 Socom som jeg skal prøve å få til magasinløsning til.
  2. Er vel denne du skal ha? http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=43815089&searchQuery=sauer%20200
  3. http://skytterlinken.mamutweb.com/Shop/Product/Verktøysett-89-deler-Wheeler/20021700 http://skytterlinken.mamutweb.com/Shop/Product/Pussestativ-Tipton/20010031
  4. Sitter her og surrer med samme problem på en XL650. Veldig ujevne kruttmengder, +/- 0,5 grain med N160, samt noe kruttdryss når jeg senker hylsa. Hele kruttmålet demontert og vasket i sprit, uten at det hjalp noe særlig. Finjusterte høyden på kruttdia så stanga som går gjennom den hvite kuben går akkurat helt til endes, og da forsvant kruttdrysset! Fremdeles ujevn kruttmengde. Den gullfarga fjærbelasta saken på failsafe-systemet tar borti både på vei opp og ned, med det resultat at alt "lugger". Løsnet derfor fjæra der den er festet ved den hvite kuben, og deaktiverte hele systemet. Kruttsleiden glir nå som smør, kruttmengden ligger på +/- 0,1 grain!
  5. Ta en telefon til Rafdal Våpen. Han har flere løsninger på dette.
  6. Og siden du har montert på salongrifla, kan du likegodt skyte inn på 15m. Da stemmer det på 50m også!
  7. Har en halvskutt pakke fabrikkladet Norma Oryx 200gr. som jeg fikk med når jeg kjøpte rifla mi for noen år siden. På pakken står V0 oppgitt til 850 m/s!
  8. Det har vært ned i -20 grader om nettene i området! Ganske utrolig at en valp på 13 uker, samt en tynnkledd dachs har klart seg. Nitrogruppa på facebook har vist et fantastisk enasjement i letingen. I dag var de oppimot 25 personer som var med og søkte! Meld dere inn her, dere som har hund, eller er interessert i hund! http://www.facebook.com/groups/nitrogruppa/?fref=ts" target="_blank
  9. Begge hundene ble funnet i dag, i live, og i god behold. Utmagret etter 6 dager på egenhånd. Thomas kommer nok med mer info.
  10. Kontakt Hausken for nye o-ringer! Det skal være grønn forran (silikon), og sort bak (Gummi)! Edit Snakket med Hausken på Ute-Fritidsmessen i Stavanger i dag. Den grønne ringen fremme er ikke silikon, men en hardere gummitype. Det var bare å ringe han, så sendte han nye!
  11. Stokken koster 5000.- inkl. frakt + snaue 500.- for justerbar rekylkappe!
  12. Noe grønt innimellom har de, men ikke helgrønt som jeg kan se. http://grsriflestocks.com/grodas/colour-options Parkettcamo!
  13. Har valgt samme løsning som tikkakjell! Veldig fornøyd!
  14. Sitter selv i styret i en pistolklubb! Hadde vi fått et slikt påbud, hadde vi nok først fått oss en god latter, før vi hadde bedt ordensmakta stappe påbudet opp der det aldri blir lys!
  15. Hvem står som eier av banen da? Om det er klubben, sier det seg selv hvor tullete dette er!
×
×
  • Create New...