Jump to content

kr ingebrigtsen

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hei. Kjøpte nettopp et Uovision um 565 sms kamera. http://www.magasinet.no/display.aspx?me ... odid=16482 Problemet er at når jeg sender en kode for og få bilde tilbake skjer det ingenting. Har slått på funksjonen når minnekortet var i dataen. Noen som har erfaring her?
 2. Har ei sako 22-250 som jeg tenker og bruke på småvilt. Tenker og få montert en lyd demper på den, hva annbefalles av dempere? Og noen i bodø området som monterer?
 3. Jeg er ikke så inne på dette med våpen generelt, men har ei tikka 6.5 som jeg bruker til elgbørse, kan den kuttes noe før montering av lyd demper og fortsatt være lovlig på storvilt jakt med kjøpe ammo? Hvilken demper annbefaller dere? Grunnen til demper er at jeg bruker den til litt kråke jakt og reve jakt rundt dørene hjemme og naboene kan vell høre det litt vell godt..
 4. trykket av kula, var det naboen mente. Jeg vet ikke enkelt og greit. Men fikk nå 3 i alle fall:)
 5. La ut noe slakte avfall like etter jul, neste dag kommer naboen på besøk som er over gjennomsnittet intressert i jakt, blir prat om åtejakt og jeg kommer på slakte avfallet. Vi kikker rundt fjøsen og ser at det koker på andre siden av jorde i skog kantet. Leieboern løper inn etter børsa mi siden den står i hans våpen skap. Legger ann på hundgården, og hører naboen si, skyt no så du tar 2 i et skudd:) Jeg legger ann og fyrer avgårde et skudd. Naboen drar avgårde med atven og kommer tilbake med komentaren, "nei nå så jævle har e ikke sett" 2 kråker med hull i mage og hode, og en daun
 6. Fikk min første rev i dag mårrest. Kjerringa slapp ut hunden når hun sto opp, jeg kom et par min etter og kikket ut av vinduet, ser at elghunden står ute på jordet og gneger på en bein, ser og et dyr som sitter og ser på 10-15m bak hunden igjen. Springer med pøyken på badet og gir kjerringa beskjed om og ta mårra stellet, henter børsa og får siktet i vinduet for og sjå hva som sitter der. Det er Mikkel Rev:) Står enda i nettoen så fram med en joggebukse, t skjorte og trør bærføtn i et par sko og får ladet børsa, ut i -12g. Reven begynner og bevege seg bort fra meg på skrå men den ha
 7. Fikk meg 3 kråker med et skudd her om dagen.
 8. Ja vi har en band hund no som har fått første premie på bandhund prøven og bestehund den helga, prøvde hun som løshund senere, men det gikk ikke, hun sprang ned og rundt elgen 2 ganger så kom hun opp til meg i gjen og satt seg ved siden av meg..
 9. Han som jeg hørte om hadde, latt den ligge der i 2 dager så var den ren spist...
 10. I utgangspunktet en ren løs hund er det jeg er ute etter.
 11. Takker for svar. Hva må man vente og betale for en hvalp fra gode gener?
 12. Fikk tips om og legge elg krona i sjøen i noen dager så tok små fisk og kryp renska hele hode. Noen som har erfaring her?
 13. Ja som topic, vurderer ny hund om ikke lenge, er det noen kjente som har gode løshund gener?
 14. Plages litt med elghunden min, tror rett og slett han er for hard i uttaket, kan holde elgene i noen minutter så tar de ut og da henger han på land og strand. tok ut 3 dyr i går som stakk rett ut, stoppet ikke før han var over 3 kilometer ute. Men han kom hjem til middag. Er vell ikke noe måte og trene uttak med de.
×
×
 • Create New...