Jump to content

Tornado78

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tornado78

  1. Hallo, Har et lite prosjekt på gang. Etter å ha lest gjennom tråstarter sine tidligere prosjekter, ble jeg både imponert og inspirert Dette er en kolbe fra en Yldiz som har sett/opplevd litt av hvert. Denne har vel heller ikke fått mye kjærlighet å stell, heller det glatte lag skulle jeg tro... Tengte derfor å prøve meg frem litt med CCL sine produkter. Stokken er helt utrolig porete, ligner litt på månen i grunn. Har pusset den ned med 180 til 400 papir. Den ble så tørket med våt fille, så måtte jeg tjuvlåne hårføner'n til kjerringa;) Øverst bilde er tatt før CCL Grain Sealer er påført. Bilde i mitten er tatt etter grainsealer og 5 lag med Rødolje samt 3 lag med herder. Sto 3 døgn før polering. Nederste bildet er tatt etter første polering. Det som har skjedd nå er at jeg har polert opp igjen porene her å der. Hva har jeg gjort galt?
  2. Tornado78

    Essevierre italia

    From the album: Hagle

    Skreddersøm av kolbe til Zoli Zsport hos Essevierre i Italia
  3. Tornado78

    testing av CCL oil

    From the album: Hagle

    Gammel jaktkolbe som var ganske så porete, som jeg tengte å teste ut litt på.
  4. Tornado78

    Essevierre

    From the album: Hagle

    Essevierre lager stokk til Zoli Z-Sport + vinterpussen
  5. Ved Nordisk / norsk mesterskap i F.I.T.A.S.C så er det 28Gr bly (max) som brukes, men det er ikke noe i veien for å bruke 24Gr stål heller. Du skal faktisk strekke holdet en god del 60m++, før stålet ikke greie å slå dua i filler;)
  6. Hvis du skyter på papp ca 25-30m, og sikter som med rifle og er 100% sikker på at du ser "mitt på skinna" så SKAL svermen sitte midt i sideveis. Hva høyden angår, dette avhenger på hvor høy/lav Kollen er. Men hvis du sier at hele sværmen sitter vedsiden av siktepungtet, så er noe fundamentalt galt. Kjøper ikke våpen i en butikk som som samtidig selger sykler!
  7. Hei, har en stokk som jeg skal pusse opp, før jeg begynner lurer jeg på om noen har kjennskap til Browning Legia stock oil? Denne har blitt brukt på stokken fra før. Hadde tengt å bruke den, men etter litt googling, så tror jeg CCL sin er et mye bedre valg. Noen som vet hvordan disse vil reagere med hverandre?
  8. Hva skal du burke den til? Jakt eller lerdue eller begge deler?
  9. Etter det jeg kan se her: http://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-06-25-904 § 22.Erverv av pipe og glidestykke Så trengs det IKKE søknad for pipeskifte, så lenge det gjelder samme kaliber. Å kjøpes fra autorisert forhandler.
  10. Den har en enkel lomme på hvær side forran + en brystlomme. Sporting utgaven har doble lommer foran, brystlomme og en stor nettinglomme bak.
  11. Veldig fornøyd, eneste jeg kunne tengt meg er lommer bak (sporting utgave), men den har til gjengjeld doble lommer foran, å det ville ikke jeg ha;)
  12. Jeg bruker Kick's & Briley som jeg har testet litt, forskjellene er marginale. Hvis du ikke absolutt lider av havesyken , ville jeg heller brukt penga på duer/skudd.
  13. Prisene på hjemmesiden til Bjørn's: http://www.bjornsjaktogfiske.no/index.php?p=45-45-44 Hos Brovold, betalte jeg 1500,- for denne: http://www.castellani.brescia.it/index. ... ol=104&tg=" target="_blank%&c=
  14. Bjørn's jakt og fiske i Larvik, eller Tore Brovold på stange fører Castellani, disse er vel av de bedre vestene synes jeg da. Hvis du skyter sporting vær obs på hvilken helkappe du har. Dette med tanke på at kolben sklir ned ved høye duer (lær eller stoff PÅ vesten ). Hvis du skyter FITASC / Engelsk sporting. Er det kjekt med lomme bak på vesten for oppbevaring av choker chokenøkkel etc.
  15. Kolber fra 682/686 går om værandre, Litt usikker på om det sitter optima eller mobile choker i Perennia. 686 har vel mobile hvis jeg ikke tar helt feil.
  16. Er det mens våpnet er brukket? Eller lukket? Hvis det er slark mellom pipa å låsekassa, så er det mulig hengsleboltene må byttes. Det kan hende det er noe galt med etterstammina i forskjeftet.
  17. Kan jo Ta en titt her: http://lerdueskyting.com/forum/viewforum.php?f=2
  18. Kom hjem forrige uke fra tur til Italia. Bestilte en Zoli Z-sport Bilanx VCS. Ble en tur inmom Essevierre for spikking av custom Stock gleder meg vilt til denne kommer på nyåret!!!! Men hadde jeg hatt ræva stinn av daler, så skulle jeg hatt en Luciano Bossis:)
  19. Roger Hansen I Vestfossen gjør gel en sånn job.
  20. Hvor finner su disse reglene? Har du link?
  21. Beste stedet å begynne er og komme seg inn i miljøet, finn en klubb i nærheten med aktive skyttere. Begynne å trene ofte 4 til 5 ganger i uken, få med deg en erfaren skytter til å følge deg opp litt. Hvilken gren skal du satse på? Har du ambisjoner om å bli PROFF, så er det vel bare 2 grener som er mulig, Skeet eller OL-trap, +(dobbel-trap) når vi snakker om proff så er det vel internasjonalt nivå vi snakker. Det er viktig med konkurransetrening, der møter du andre utfordringer en du vanligvis gjør på trening.
  22. Kunne jo prøve å blande inn glassfiber-fibre i gippsen, dette gjøres når det lages former for aliminiums-støping.
  23. Har testet dem mot hverandre, spredningen er omtrendt den samme, men svermen virker jevnere med Kick's chockene, Bestilte mine fra kicks-ind.com kom i egen boks med navn på
  24. Hei, jeg har både kick's og briley chocker, jeg bruker nesten bare kick's chokene, bare for de er enklere og holde rene. Briley chokene ligger stort sett i esken sin. Skulle jeg valgt nye i dag hadde jeg valgt uten porting, men siden du lider av havesyken, så vil jeg anbefale Kick's sine
  25. Hei, Min Kronos veier 3.8 Kg med montecarlo stock. 75pipe + 1,5" lange Kick`s Choke.
×
×
  • Create New...