Jump to content

trosmo

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

trosmo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Vurderer ny hagle som vil bli brukt en del på bane til både sporting, skeet og trap og til skogsfugl og rype-jakt. All baneskyting er på fullstendig amatørnivå som trening til jakta, men jeg har fått mer og mer sans for dette og har økt antall skudd drastisk i år. Jeg har klådd både på Beretta 690 og 686 SP1 uten å ha skutt med dem, og hittil har jeg vel konkludert med at forskjellene for min del virker så små at 690 utgår basert på prisforskjellen på 10k. Jeg har kikket en del på nettet på Fabarm Axis QRR som jaktdepotet selger til samme pris som en SP1 med justerbar stokk. Det virker på meg som dette er ganske mye hagle for pengene uten å ha tatt i den enda - er det noen som har noen erfaringer å dele? Beretta selges på hvert gatehjørne og det meste er vel rimelig greit tilgjengelig rundt disse, men hvordan er det med Fabarm?
 2. Skal ut å kjøpe salong, og har lyst å kappe den kortest mulig og montere demper. I den forbindelse leste jeg etterfølgende inlegg på forumet: " Selv vill jeg unngå løp kortere enn 50cm i 22lr, da jeg er redd for at mye standard og noe sub amo skal gå over i overlyd hastighet når løpet blir kortere. Derfor er min CZ452 american ikke kortet under 50cm (det er vel ca 52cm), selv om jeg så gjerne skulle ha fått den ned til 40cm. " Da jeg leste innlegget over ble jeg veldig i tvil om hvor langt ned det er smart å kappe. Jeg vil helst kappe så langt ned mot 40 som mulig, men er engstelig for at sub amo vil generere unødvendig lyd. Ser ellers fra en annen tråd at 16 tommer (ca 40 cm) gir høyest hastiget. Noen som har erfaring eller tips her - hvor langt ned er det smart å gå og fremdeles ha en salong "uten" lyd? Har vurdert en Marlin 925 med A-tec CMM-4 - noen som vet om dette er en "stille" kombinasjon?
 3. Ser at flere bemerker kikkerten. Har dere noe forslag til en OK kikkert til overkommelig pris som passer til bruksområdet ?
 4. Har du noen anbefalinger på .223 da?
 5. Som fersk jeger har jeg vurdert følgende pakke http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=20943555 i 308 til bruk på toppjakt storfugl, gåsejakt og eventuelt på rådyr. Er det noen som har erfaring med dette våpenet, eller meninger om dette er brukende og verdt pengene? Hilsen "fersking"
×
×
 • Create New...