Jump to content

steve-tv

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steve-tv

  1. oi! det tok ikke lang tid for svar, ganske positisvt svar.. hagla er en o/u Baikal.. det har vel ikke noe å si her og nå, men kan vel være til info om att hagla er av type jaktvåpen. (det er også søkt om våpen godkjent til jakt) men kan du forklare dette litt nærmere for meg, er veldig fersk i det meste om lover og slikt, men vil hvite mer slik att jeg ikke setter til bens med noe uloveligt på gang. forklar litt om dette: "Men der er en del politidistrikt som fyller inn begrensninger i bruksområdet som ikke er hjemlet i lovverket" - men.. har du noen kilder jeg kan henvise meg til slik att jeg er sikker, om bruken av øvelsesvåpen til jakta?
  2. hei! gubben hadde søkt om en hagle som jeg skulle bruke til trening, men i søknaden så ville han ha ett våpen godkjent til jakt. søknaden fikk han godkjent, og hagla har vi fått. men nå, lurer jeg på om hagla kan brukes til øvelsesjakt, siden det er søkt om ett våpen godkjent til jakt? men i søknaden er det krysset av att våpenet skal brukes til "skytterlagets/ -klubbens terning" hvis dette skulle hvære slik att dette våenet skall kunne brukes til øvelsesjakt for meg som er 15 år, hvor står dette? (link) har avlagt jegerprøve, og vet att våpenet ikke skall brukes til annet en det det er søkt om osv...
  3. har en baneregistrert hagle.. men kan jeg bruke den baneregistrerte hagla på en privat eiendom? så lenge jeg har tilatelse fra grunneier, og det ikke forårsaker støy for nabolaget? for ikke å tenke på sikker bakgrun..
  4. steve-tv

    trostehagle

    ja, har jegerprøve. men sluttstykket er fjernet, og da er ikke våpenet registreringspliktig! sluttstykket regnes som en vital del av våpenet, og når den er framontert og avskilt fra våpenet regnes våpenet ifølge den lokale lensmannen att den er ubrukelig. og dermed kan ett slikt våpen beholdes til veggpynt og lignende...
  5. steve-tv

    trostehagle

    skjønner det;) det jeg lurte på hvar om jeg kunn trengte å oppgi kaibre og merke på våpenet. og hvor kan jeg kjøpe sluttstykket?
  6. steve-tv

    trostehagle

    hehe ammo'en skal jeg klare å ordne med tid og stunder;) men sluttstykket er det store problemet skulle ha kunnet kjøpet ett brukt oss noen. men så spørs det om det passe til børsa mi. er det stor forskjel på disse sluttstykkene? eller avhenger det bare av vordan merke det består av? men oss vem og vor kan jeg kjøpe det?
  7. steve-tv

    trostehagle

    takker for svar
  8. steve-tv

    trostehagle

    du vet ikke vor jeg får kjøpt ett slikt sluttstykke:)? det samme gjelder ammo.. vor:P?
  9. steve-tv

    trostehagle

    ok, takk for info børsa er en 9mm, og er av det tyske merket Voere.
  10. steve-tv

    trostehagle

    noen forslag om vordan jeg får tak i ett sluttstykke? til tross for att børsa ikke er registrert
  11. steve-tv

    trostehagle

    heij! har en gammel trostehagle som jeg netopp har tatt ned fra veggen og sett på å funnet ut att jeg trenger nytt sluttstykke trenger også ammo til borså børsa er heller ikke registrert heller, så vordan blir det å skaffe sluttstykke og ammo'en til børsa?
×
×
  • Create New...