Jump to content

sabelen-sebbe

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sabelen-sebbe

  1. Hei, skal hjelpe en jeg kjenner med å få tak i en sånn: eller sånn: Noen forslag om hvor man får tak i dette? (helst kopi!! det er lovelig)
  2. 1: Vi skal filme på privat eiendom. 2: Ringe til politet så det ikke er noen som ringer og varsler om terrorister osv. 3: Skilte TYDELIG.
  3. Da har jeg fått svar på mailen fra www.topsecret.no : > Alle våpenkopier fra Denix har samme størrelse og vekt >som originalene: På de fleste modellene kan du ta ut >magasin, spenne hane, ta ladegrep m.m. > > Spørsmål 1: > Kan man ta ut magasinet på denne våpenkopien? JA > > Spørsmål 2: > Kan man ta ladegrep på denne våpenkopien? JA > > Spørsmål 3: > Er denne våpenkopien laget av metall/stål eller plast? STÅL Var ikke bare dette som sto i mailen, men valgte å bare kopiere detta.
  4. Har sendt en mail til www.topsecret.no og spurt nå
  5. Ok, tusen takk søkte på navnet på pistolen på google, men fant ikkno på noen av linkene
  6. vet at det er lurt å ringe politiet først å si ifra, men vi har også planlagt å gjøre det på en passe stor skogtomt som faren til vennen min eier
  7. men den du linker til er jo en ekte AK-47? lurte på diverse ting om den jeg linker til, ikke hvor jeg kan få kjøpt en annen AK-47, og skal ikke ha med wooden-stock men med folding-stock. skal kjøpe på http://www.topsecret.no men kun hvis man kan ta ut magasinet og ta ladegrep, skal brukes til pynt og bruke til å lage film med venna mine
  8. Har tenkt til å kjøpe Smith&Wesson M&P luftpistol (http://www.xxl.no/ja...tpistol-1061614), lurte på hvor mange skudd man kan ha i magasinet her, står ikke og har ikke funnet det ut noen steder. Kan man ha 8skudd i magasinet som de fleste andre luftpistoler?
  9. Har lenge lurt på om jeg skal kjøpe http://topsecret.no/ds_product_info.php?cPath=60&products_id=922 til å pynte opp rommet mitt med men står på denne siden: Alle våpenkopier fra Denix har samme størrelse og vekt som originalene: På de fleste modellene kan du ta ut magasin, spenne hane, ta ladegrep m.m. noen som vet 100% sikkert om man kan ta ut magasinet, ta ladegrep osv.? trenger å vite dette pga. jeg skal lage film med denne våpenet på privat eiendom med venner er ikkno bra med softgun når man skal lage film med venner osv. pga softgun AK-47'en ser ikke så ekte ut på nær avstand. Den skal brukes til å pynte opp rommet mitt å og er den laget av plast elr metall..? vet at nettsiden er helt sikker, har kjøpt ting her før, så er ikke det som er problemet..
  10. Tusen takk Føler meg nok tryggest på en norsk nettside, men skal nok finne et sted.
  11. Har bestemt meg for å kjøpe dette settet med 3samurai-sverd,(http://www.knivkompaniet.no/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id=77) men vet ikke helt om nettsiden er 100% trygg. Siden heter http://www.knivkompaniet.no, er det noen som har brukt den siden før her, og kan bekrefte at den er trygg?
  12. vet ikke hvordan men sletter innleg men noen tusen dollarlapper er nok litt for mye.. oja, viste ikke at det der ikke var samurai sverd, pga jeg hadde sett dette bildet på noen nettsider og på google bilder. og, glemte å ta med; selfølgelig må man være 18år for å kjøpe ninja eller samurai sverd, det måtte man være for å kjøpe Ramob-kniven, softgun og sånne ting også. Men vet at jeg får lov til å kjøpe det så
  13. Hei, jeg ønsker meg å kjøpe et Samurai-sverd eller ninja-sverd, jeg er en 15år gammel gutt som har begynt å samle på kniver og sverd Jeg kjøpte meg en rambo kniv fra film nr. 1 på nettstedet http://www.topsecret.no/ i fjor sommer og har flere store samekniver fra før og noen mindre. Jeg har lyst på et passe stort ninja eller samurai sverd (vet ikke om noen forskjell) til å henge opp på veggen eller sette på bordet på rommet mitt, som er fint og se på og til en rimelig pris. Sverdet må være ganske skarpt, men ikke noe kjempeskarp, ikke helt sløvt! Noen som vet om noen trygge nettsteder å kjøpe et nanja/samurai sverd? Gjerne med bord-stativ og med 3 sverd på ett stativ, disse som har dette elr har sett det før skjønner hva jeg mener, men MÅ jo ikke være sånn 3 i ett greie, men bordstativ er kjekt å ha. dette er hva jeg mener med bordstativ og 3 i ett greiene, på bildet over er begge delene, men får nok nøye meg med svart slire/håndtak selv og jeg syntes det er finest og kulest med rød slire og hvit/svart håndtak
×
×
  • Create New...