Jump to content

IBICO

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About IBICO

  • Birthday 04/29/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

IBICO's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Fikk svar fra DSSN. For meg virker det som at det ikke er bestemt hva man egentlig skal benytte, men at det er i hovedsak ment for 10/22 rifler og tilsvarende benyttet til jakt. Selve våpenet M&P 15 er godkjent av POD i det minste
  2. Så bare at det står "Mini - Rifle" som avkrysning for bruksområde på vedlegget til DSSN. Samtidig har NROF eget 22LR rifleprogram i skytterreglementet.
  3. Jeg har kun hatt aktivitet med pistol til nå, så prøver å finne ut når og hvordan jeg kan søke om å erverve en M&P®15-22 før jeg går over på .223 i tillegg. Hva bruker dere der nede? 22 kit i vanlig AR?
  4. Nå sparker jeg kanskje på en død hest, men vil ikke en M&P®15-22 benyttes i "Mini-rifle" programmet til DSSN samt Klasse 22LR hos NROF? I Nord-Norge så er været noe utfordrende til tider, og avstandene er lange. Så å kunne arrangere "Mini-rifle" stevne lokalt for også å øve seg før man skal på stevner med .223. I tillegg har NROF Klasse 22LR: For NROFs .22LR program med kaliber .22LR, randtenning hvor en slik også kan kunne benyttes både til trening og stevner siden man har en klasse for det.
  5. Med 54 Italian size som største valg.. og ifølge tabeller så ble det utrolig smått?
  6. Drev å kikka etter Tanfoglio klær, men fant ingen i Norge??
  7. Noen som har kommet over noen god bukser til praktisk? bruker vanlig dongeribukse til nå, og synes hylster/belte flekser for mye og ødelegger trekket.
  8. Bruker lee flytende lube så kan jo prøve.
  9. Prøv å ha oppi mindre mengder om gangen. Jeg har en lee smeltegryte med tapping og selv den sliter om jeg hiver i for mye i slengen. Da stivnrr det opp og blir grøtete til varmen har steget. Mener jeg må ha varmeren på i halvtimen før den er passelig til at jeg kan støpe. Tanga skal og være såpass varm at det ikke fester seg bly om du dypper den litt i blyet. Pleier å la tanga stå på kanten mens alt blir varma opp. Blyblandingen min er ca 2/3 blyvekter også topper jeg resten med rent bly.
  10. Når man enda har hylser for 357 når man ikke har kjøpt revolver enda og forbanner seg over at man ikke kjøpte hylseholder til pressa i samme slengen.. Selv om man enda ikke har kjøpt seg revolver. Støpetang til 357 har man selvsagt kjøpt for lenge siden.. og støpt kuler
  11. Finnes det slik media som er som små korn istedenfor pinner?
  12. Jeg vil tro at man bør la det rulle rundt for at alt skal blande seg mye mere enn bare å bli ristet rundt. Men helt klart verdt å prøve ut å fylle på litt vann også ha i stålmedia i en vanlig tumbler.
  13. Evt. tumbler her også finne media en annen plass. http://www.ebay.com/itm/New-5-Kg-Rotary-Tumbler-Surface-Polisher-Finishing-/130549601590?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e655cd536 Fant og noe media her.. Er vel bare å finne det riktige å søke etter. http://www.ebay.com/itm/STAINLESS-STEEL-PINS-1-2-x-1-16-TUMBLING-MEDIA-1-2-Lb-/200637269058?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb6e9c442
×
×
  • Create New...