Jump to content

StrandsAmmo

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About StrandsAmmo

  • Birthday 02/02/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

StrandsAmmo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for alle svar. Har man sagt a, så kan vel man også si B. Jeg var godkjent ammo samler, solgte og ga bort til andre samlere med lisens, politiet kom med ransakelse, siden jeg hadde lagt ut på denne siden, fattet mistanke og kom på besøk. Det ble ett helvette. Så ble dømt på alt fra heleri mot Forsvaret pga oppvevaring av Nato ammo pluss litt annet div patroner med spreng og panser. Fikk også en 85mm RPG granat og 20 talls bomber og granater på bladet, som var tomme, men Forsvaret turte ikke noe annet enn å sprenge dem, så Beviset ble raskt borte for min del. hadde også noen 12,7x 99 piper liggende jeg hadde funnet i myra sammen med løp til 20mm. Så fikk den straffen jeg selvfølgelig fortjente. Ble inndratt 3 våpen, som jeg fikk '' selge" til noen i familien. Dommen er ferdig og straffen er sonet. Det godkjente våpenrommet blir til vaskerom etterhvert:-)
  2. Hei. Mulig feil forum, men prøver likevel. Når man er dømt for ulovelig oppbevaring av ammunisjon og vital våpendel( løp) hvor lenge kan man forvente å få nei på våpensøknad? Betegnes som grov overtredelse. Noen som vet? Takk for alle svar:-)
  3. har flere kasser med signalpatroner fra krigen skikkelig kule mange av dem:) dem som signaliserer gassangrep og med fløye er best:)
  4. har masse kasser, div granater, tomhylser / patroner osv fra forsvaret. Send meg mailadresse, så mailer jeg bilder, så kan vi evt møtes på leto. mvh Vidar
  5. ja det er greit:) Er litt rar "tennhette" hvis jeg kan kalle det det:) Kjennes ut som kula går helt i bunn på messinghylsa, fordi denne er rimelig tung. Sier ifra, hvis jeg finner en til:) ikke umulig det!
  6. den er funnet av meg, så er nok mange der ute i naturen. Du får bli med på skattejakt, så får du se:) Ja, den er nok litt spesiell denne:)
  7. den veier over 1 kg, og er rundt 3 cm i diameter.
  8. fått inn en god del 37MM anti tank patroner, hvis noen vil bytte i noe jeg ikke har. har også fått inn en 12.7x 50 spotter og en 150MM diger granat på 1.7Meter
  9. har desverre bare ladde patroner i dette kaliberet, ellers skulle du ha fått en tomhylse.
  10. takker for svar. denne er selvfølgelig helt tom og utrolig lett. veier ca 1 kg. men artig å vist hva det er. det er garantert en bombe av noe slag, pga tuppen på denne skal nok gå først i bakken for å evt destruere. this pin most be moved before relese står det på brikken til sikkerhetspinnen. er desverre ingen merkinger på denne.
  11. ca høyde er 50cm, diameter ca 18cm. går en sikringspinne gjennom selve "granaten" som sikrer att tuppen ikke skal gå innover. tipper på tysk, men vet ikke.
  12. litt off topic, men prøver likevel:) Hva er dette? MVH Vidar
  13. fått inn en del nye patroner. 7.92 X 94 drivpatron til tysk granat. 20x82MM div typer 55. boys 37MM X 250 Kald (tysk prod. på Raufoss.) waffen merke 37MM X 250 MP ( tysk prod på raufoss) 40MM bofors L70 Grønn kule (TNT/RDX/AL) 40MM bofors L70 panser og Sporlys.
  14. blå tupp pleier å være brann stiftende, men i dette kaliber er det nok trykkskytings patron. finns så utrolig mange farger, så skal man vite nøyaktig hva det er, så må man finne produksjonsland. Har også mange patroner du ikke har i samlingen, så send pm hvis du er intr. Donerer / salg / kjøp. MVH Vidar
×
×
  • Create New...