Jump to content

fjellredderen

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Med dersom jeg forstår dere to @Sakoen75 og @Per-S riktig, så har ballistikken såpass lite å si, at 308 kanskje har et lite fortrinn, da lengde har noe å si i vestlandsterreng, og ballistikken ikke har noe å si på de hold som er relevante i vanlige jaktsituasjoner?
  2. Absolutt vurdert brukt optikk! Brukt våpen også for den saks skyld, ser liten grunn til at jeg ikke skal gjøre dette, da det er ekstremt mye pent/ikke brukte våpen rundt om kring. Har allerede autosøk på Finn. Jeg har også en 3-12X56 fra Hawke på en 17hmr jeg har, den er litt i grøvste laget, og blir mulig satt på den nye..
  3. Regner med jeg lokket noen inn med overskriften her. Jeg har søkt, jeg har lest og jeg er klar over to ting: 1. Kaliber/våpen vil alltid være subjektivt, og definert i ikke målbare parametre, som gjør at noen mener at 6,5 er det beste, andre sverger til 9,3. 2. Det er mye kompetanse inne på dette forumet. Jeg er en godt voksen småviltjeger på snaue 190cm og 100kg som skal avansere til storvilt neste sesong. Det vil i all hovedsak bli jakt på hjort og rådyr i vestlandsk terreng. Jeg skal starte med 1 stk rifle. Og har lest meg ferdig. Det er allikevel noen ting jeg ikke f
  4. Hei. Har søkt rundt og prøvd å få relevante svar på dette, men finner ingen svar innenfor dette tiåret, så jeg prøver meg. Har en hi-power og en buckmark, kunne tenkt meg å sett etter nye skjefteplater på buckmarken. Har sjekket Brownells, men finner lite deler eller ekstrautstyr til disse. Det samme gjelder forsåvidt for hi-poweren, selv om den er av nyere modell, og ikke nødvendig å endre noe særlig på. Noen som vet om noen nettbutikker som jeg ikke finner på google, eller bra steder å bestille fra USA på?
×
×
  • Create New...