Jump to content

GÅSEJEGERN FRA FOSEN

Members
  • Posts

    1,194
  • Joined

  • Last visited

About GÅSEJEGERN FRA FOSEN

  • Birthday 11/30/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GÅSEJEGERN FRA FOSEN's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

  1. Vis det er en let halvauto du er inntresert i kan franchi fast anbefalles
  2. Lurer egentlig på om denne patronen er på tur ut, ser den forsvinner bort fra flere å flere butikker, den vanlige hd ladninga er enklere å få tak i å den har ihvertfall 39g ladning i kal 12/76, en meget god patron foresten.
  3. Ja har den der ja + dead coyoten
  4. Har to slike hevi shot choker en mid range og en dead coyote, den coyote choken kan jeg ikke bruke stål i men hevi shot går ut ifra det som står på den. Nå fins det også sikkert flere produsenter av hevi shot choker men jeg kjøpte environ metal sine, er forøvrig de som produserer hevi shot. Har testet lit med forskjellig i den dead coyote choken og det som går best er hevi shot hevi 13 nr 4, men dog på hold over 20 meter ellers kan det bli grisete, har også testet dead coyote med t hagl de ga ugjamne skuddbilder. Mid range choken har jeg ikke fåt testet skjikkelig enda men den er noe trangere en halv og er nok den jeg vill bruke mest, den tåler også stålhagl. Gå inn på http://www.midway.no" target="_blank og søk på hevi shot Vis du ser i tråden beste haglpatron til gås så har jeg lagt ut et bilde av skuddbilde til hevi 13
  5. Kjøpte ifra midway, tror det beste valget om du skal bruke stål patroner er black cloud choken da den ikke er porta, jeg bruker kun tungsten og hevi shot så jeg kjøpte hevi shot choker.
  6. Regner med at din franchi også går med beretta mobilchoke slik som med min franchi gåsjægern
  7. Er ikke anbefalt å bruke stål i trangere choke en halv(***) men du kan få kjøpt spesial choker som er beregnet for stålhagl selv i superfull. Black cloud chokene får mye skryt for eks, bruker selv hevi shot extended choker.
  8. Ja kjøpte de fra midway, får lit bedre samling med disse chokene og lit finnere skuddbilde med hevi shot patroner.
  9. Dette er patroner jeg har god erfaring med på gås: Hevi shot hevi 13 nr 4 12/70 42g Federal high density nr 2+ 12/76 39g winchester xtended waterfowl 12/76 nr 2 39g Har nesten samme hagle som du(fast white), bruker egne extended hevi shot choker, mid range og dead coyote
  10. Bruk impact tm nr 5 på rypa og hevi shot hevi 13 nr 4 på tiuren, styr langt unna sink og vismut
  11. Veldig bra med grågås i år vill jeg si, blitt totalt 23 grågjess på meg
  12. Hagl med høy egenvekt(tyngre en bly), høy hastighet og trangt skuddbilde gjør at den er suveren til jakt på hardskutt småvilt.
  13. Winchester xtended er midt i blinken til rådyrjakt, skyter ekstremt trangt så bruk åpen choke
  14. Kjøp den som passer best men vær opps på at chokene i baikalen kanskje kan ryke vis du skyter mye med kraftige hevi shot/tungsten/wingmaster patroner det skjedde med min baikal(2007mod). En kompis av meg har silma og han skyter mye på bane og er godt fornøyd.
  15. Har kun testet winchestern på skive i 12/76 nr 2, betalte forøvrig 14kr pr patron, bra skuddbile og haglene ser ut til å rive lit mer en vanlig stålpatroner på grunn av terning formede hagl, skyter trangt.
×
×
  • Create New...