Jump to content

perjan

Members
  • Posts

    504
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by perjan

  1. Nye krav for level 2 og mer og mer problemer med baner..... ikke bare å bumpe opp til lvl 2 lenger...
  2. Jepp. Ingen som gidder å sende inn noe for godkjenning, betale 5000 kr er det vel? for noe som ikke blir ferdig behandlet engang før 010121. Bortkastet tid og penger.
  3. Har hatt racemaster og har nå Alpha x. Sistnevnte er mye mer gjennomtenkt enn racemaster da det er en utvikling fra akkurat racemaster. Av de nevnte hadde jeg valgt Alpha x igjen
  4. Helt ok med de jeg enten kjenner eller kjenner noen som går god for personen. Til en helt tilfeldig person så hadde jeg nok sagt nei..
  5. Går en diskusjon om det på Facebook siden til NROI. Får komme tilbake når det er blitt en avgjørelse på det.
  6. Hadde heller kjøpt en sånn om jeg skulle hatt det igjen. Prøvde netting varianten og var ok de første 10-15 skuddene, men så ble den for tung bak og ble "dratt ned" og gjorde så rifla låste seg (Kasta tomhylse i metalringen i åpningen på "posen" og inn i utkasteråpningen på rifla.. Og av de hylsene som kom ned i posen så tok det ikke lang tid før de startet å smelte nettingen... Får det man betaler for og nettingvarianten er no billig drit for å si det pent.
  7. om du ikke har byttet det alt så kan en ny mainspring (13ib) og rekylfjær (10-11 ib) gjøre pistolen enda bedre enn det den alt er.
  8. http://www.nfps.no/download/sivilpistolregelverk.pdf
  9. Alt over en uke er jo elendig da
  10. Om det er 22k du vil bruke så er det nok ikke noen "bedre" alternativer der ut. Angrer egentlig litt på at jeg kjøpte komplett rifle da MYE av delene ble byttet ut raskt. Til 22k så hadde jeg heller bygd meg en "franken" AR (vet ikke akkurat hvor mye det kommer på med dagens krone, men da får du det sånn du vil uten mye deler som bare ligger der..) enn å kjøpe ferdig. Hadde nok bare kjøpt JP CTR 02 fra hylla i butikken i dag. Spør om å få prøve de som har i klubben sine og ta det derfra. Er som med pistol, alt passer ikke alle.
  11. Kjøp fra butikk = våpenkort kjøp fra private = godkjent søknad
  12. Kan likså greit kjøpe en god neve med propper som man kan ha i alle jakt/skytterklær.
  13. Hadde ikke gjort noe om det fulgte med en komp med istede for "klingemaskinen"
  14. Vil egentlig si at begge er uegnet. Men at minien blir nok billigere på mange måter da magasina til BAR er svindyre i forhold. Kan skyte med begge, men hadde selv heller lånt rifle og brukt dette til jeg hadde kunnet kjøpe selv.
  15. Standard eller open, så ja standard er jo best for deg av de to. Selv om 45 ikke akkurat er konk dyktig der så er det jo aldri feil med en 45 i morro faktor.
  16. Men er fortsatt lov å kjøpe ammo til det Er vel bare noe som er igjen fra en tid da alt var bedre
  17. Kapittel 5 erverv av ammunisjon § 31.Vilkår for tillatelse til å erverve og inneha ammunisjon Ved fremvisning av gyldig våpenkort og legitimasjon, kan innehaver erverve ammunisjon av forhandler til våpen oppført i våpenkortet. For å erverve ammunisjon til lovlig uregistrerte hagler ervervet før 1. oktober 1990 skal det fremvises våpenkort på andre våpen eller gyldig jegeravgiftskort. Godkjente ammunisjonssamlere kan erverve patroner på grunnlag av samlertillatelsen. Søker som har lånt skytevåpen av innehaver av individuelt våpenkort, skal fremvise utlånserklæring som inneholder opplysninger som nevnt i § 85. Den som har lånt skytevåpen av forening mv. skal på tilsvarende måte fremvise kontrollseddel med opplysninger som nevnt i § 87. Person som ikke oppfyller vilkårene i første til tredje ledd, kan søke til politiet om tillatelse til å erverve ammunisjon. Søknad skal inneholde søkers navn og adresse, samt art, kaliber og kvantum av den ammunisjon som ønskes ervervet. Søknad fra juridisk person skal undertegnes av den våpenansvarlige. Ervervstillatelsen er gyldig for et tidsrom av tre måneder. Gyldighetstiden kan etter søknad forlenges for inntil tre måneder. Militært personell kan gis tillatelse til å erverve ammunisjon etter våpenlovens bestemmelser til skyting i sivil regi med utlevert mobiliseringsvåpen dersom vedkommende fremlegger bekreftelse fra sin militære avdeling om utlevering av mobiliseringsvåpenet og om behovet for sivil ammunisjon.
  18. Nesten litt rart da att militært personell i det heletatt kan få med skriv fra avdelingen om kjøp av sivil ammo for bruk i mob våpen....
  19. Bruk søkefunksjonen, ligger MANGE forklaringer om import fra usa på kammeret.
  20. før krona gikk vest ja... nye nå ligger ofte nærmere 12 000 enn 8000 (som det var før bobla sprakk) Som sagt, med de delene er det ikke helt jævlig. Prøv å prute litt, men du finner neppe en til 8000 før krona blir strekere igjen. Kan jo sammenligne med en standard AR15. Før kostet disse hmm nja 10 000 ish nye (spørs hva som fulgte med.) nå ligger disse på 16 000 og opp.....
  21. I 762 er det vel ingen butikk som har på lager. Ser det ligger en i 223 hos pvas og de skal ha 11.215 for den. Med magasin osv som var med til den på finn (om jeg husker riktig) så vil jeg ikke si 19000 er ille. Kanskje litt i overkant, men ikke ille.
  22. Sier vel seg selv at men skal vite hva man SKYTER på..........
  23. Er vel en litt annen grunn enn "for det har man ikke bruktfor" som er tenkt for at det ikke er lov. Men ja det er en tullelov.. Akuratt som at man ikke kan eie hagler med boksmagasin....
×
×
  • Create New...