Jump to content

tirpitz

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

tirpitz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Søkte hos narvik politikammer i ferietiden, og fikk svar innen en uke. Bærre lekkert:)
  2. Selvfølgelig må AP kamuflere det hele bak "kriminalitetsforebyggende", "terrorismebekjempende" og slike fanesaker. Bøsei uttalte seg jo også veldig innsiktsfullt om saken, da han sa at skytetreningen til abb gjorde han i stand til å gjennomføre aksjonen, og hadde det ikke vært for treningen ville han ikke turt det.. Dette korstoget er bare et forsøk fra AP om å ta bort oppmerksomheten fra deres politikk rundt politi, nødetater og disponering av spesialstyrkene. De kjører et taktisk løp for eget ansikt. Nei, la jegere og skyttere i landet bli syndebukker, for vi er jo alle tikkende bomber
  3. En ting er ihvertfall sikkert. Denne diskusjonen er basert på følelser, det er ikke grunnlag nok å forby halvautomater/pistoler pga. en enkelt manns handlinger. Period.
  4. Artikkel i dagbladet i dag som omtaler barack obama og hans forsøk på å få strengere våpenlov. En 6 mnd gammel baby ble offer i en gang-shooting, og dagbladet vinkler dette inn mot den norske debatten. Spekulativ journalistikk for å si det mildt.
  5. Forøvrig litt merkelig at Bøsei og co får så mye mediaoppmerksomhet, og at ingen av interesseorganisasjonene får sjans til å uttale seg.
  6. Er det noen som har forslag til direkte handlinger for å prøve å motvirke dette korstoget?
  7. "- Min ærlige oppfatning er at Anders Behring Breivik aldri ville turt å gjøre det han gjorde, om han ikke først hadde fått slik trening i den pistolklubben han var med i, sier Bøsei." Hva slags tullpreik er dette fra Bøsei? Ville ikke turt? Breivik er en halvgal overbevist fascist, som ikke ville latt noe stoppe han. Med mindre han hadde blitt arrestert. Håper ikke debatten skal foregå med slike innlegg, det blir for dumt. Satser på at arbeiderpartiet har noe fornuft igjen, og innser at vi ikke kan la sørgende mennesker diktere våpenloven i landet.
  8. Mye pisspreik fra bedrevitere og politisk "korrekte" mennesker på denne tråden. Utøya var en MEGET spesiell enkelthendelse, og ikke representativ for den norske befolkning. Er det noen som mener noe annet? Stikk og ta medisinen deres umiddelbart. Ikke angrip hobbyen min, og alle andre som driver med dette. Kanskje godeste Bøsei og hans fakkelbærere heller kan rette fokuset på den totale svikten nødetatene opplevde under terrorhandlingen? Deltastyrken som opptrådte totalt inkompetent, og nesten sank i tyrifjorden. Behring Breivik (forbanne hans navn) ville fått tak i bevæpning uansett om semiautomatiske våpen hadde vært en dødssynd!! Takk for meg
  9. Nordmenn er fornuftige. Vi er et fornuftig folkeslag. Hvor mange episoder har det vært med lovlige skytevåpen i Norge i etterkrigstiden.? En og annen deprimert kar som tar selvmord, en og annen jaktulykke, et par drap.. Så i 2011 skyter behring breivik 69 ungdommer med lovlig ervervede skytevåpen, og dermed bør alle halvautomatiske våpen forbys. Vi vet alle som følger med at etterretningstjenestene og politiet STRØK på denne "fagprøven" og viste seg meget inkompetente i jobbene sine. Men ingen retter skyts denne veien fordi politiet og pst er urørlige. Fokuset skal rettes mot de potensielt 500000 massedrapsmennene og kvinnene i landet. Ødelegg sporten, mistenkeliggjør alle med våpen som hobby. Hvorfor er ikke fokuset heller på en gjennomgående oppdatering av politiet og tilhørende tjenester her i landet? Generell overvåking av ekstremister og denslags, slik det bør være. I 2011 ble 160-170 drept på veiene i Norge. I 2000 ble 341 mennesker drept i trafikken. (Tilfeldig statistikk) Forbyr vi biler? Ja til automobilforbud!
  10. Har også et ganske dårlig inntrykk. Tok kontakt i april for å kjøpe et våpen, men de var usikre på om de skulle ta det inn mer pga "hendelser i media". Etter mye frem og tilbake med henvendelser fra min side på telefon, sluttet de bare å ta telefonen. En telefon til en annen butikk, og bestillingen var underveis. Useriøs opptreden spør du meg.
  11. Våpensøilen importerer ruger, og får tak i mini-14.
  12. Det er jo isåfall selgeren som bryter loven, ikke kjøper!
  13. Heisann Jeg skal montere en kikkert på varminten min i SS. Kikkerten har ytre diameter på 58 mm. Det jeg tenkte var å ha en picatinnyskinne og optilockmontasjer i rustfritt eller noe i den duren. Hva trenger jeg?
  14. Hei! Har et kort spørsmål; er .25-06 tillat til bruk på storvilt? Elg, jakokse, sel, etc
  15. tirpitz

    SELJAKTA 2010

    Da var årets andre tur unnagjort! En sel skutt. Lå på land og solet seg, men idyllen brast da min 308 avsluttet det hele. Måtte smyge meg opp på et skjær for å komme på skuddhold, ca 100 m. Blir biff i morra! Totalcount hittil i år er på to dyr, men mistet det første til dypet. Ser ut til å bli en meget bra sesong med flusst av sel. GOOD TIMES
×
×
  • Create New...