Jump to content

Åtejeger

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

About Åtejeger

 • Birthday 08/20/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Åtejeger's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hei, ikke bestemt meg enda. Satser på avgjørelsen blir tatt før jakta til høsten
 2. Takk for tilbakemeldinger! Skal se om jeg får prøvd begge å sammenligne side om side før jeg kjøper...
 3. Takk for svar! Har i mellomtiden funnet ut at på leica sin får du ut alle verdier direkte fra kikkerten. Ser praktiske fordeler på zeiss sin versjon: litt lettere, bedre linsedeksler... Noen som har formening om hvilke av disse som er best på avstandsmåling? Måling i dårlig vær, på vann etc? Målenøyaktighet under forskjellige forhold?
 4. Fortsetter litt på denne tråden. Håper det er greit Tenker på å kjøpe håndkikkert med avstandsmåler. Står vel per nå mellom zeiss victory rf 10x42 og leica geovid 10x42 hd-b 3200. Så vidt jeg har skjønt har begge to sensorer for vinkel, temperatur og lufttrykk samt bluetooth og app... Er det mulig å mulig få lest av disse verdiene direkte fra kikkerten uten få det indirekte gjennom klikkverdi/ holdover? Eventuelt via app på telefonen? Noe som har disse kikkertene som kan svare på dette??
 5. Noen som vet hva som er den laveste picatinny skinna til browning x bolt??
 6. Tenker å bygge om litt på min high tech stokk med brattere pistolgrep samt bygge inn en høyde- og sidejusterbar kinnstøtte og en høydejusterbar kolbekappe. Litt usikker på om jeg bør bruke west system eller acragel? Noen tips til kit/ komponenter for å lage høydejusterbar kolbekappe og justerbar kinnstøtte i høyde/ side? Blir muligens å lage selv hvis jeg ikke får tak i noe godt nok. Lest noen tråder her inne men er fortsatt ting som er uklart. Noen tips til hvordan man bør støpe igjen når man skjærer hull i skallet for å montere kinnstøtte? Eller noen gode tips så bare fyr løs...
 7. Det der ser jo genialt ut. Trur d e bedre enn både boresnake og delt pussestang. Takk for tipset!
 8. Funker nok fint det også. Har slik til hagleløpet på kombien og er godt fornøyd med det! Er litt skeptisk å bruke det på rifle. Litt redd for å skade kroning og å få dritt på "snaken". Kanskje ubegrunnet, ikke vet jeg. Tror jeg skal klare å komponere et pussesett som ikke tar særlig større plass enn bore snake for hagle og rifle til sammen.
 9. Takk for tipset! Tror jeg blir å gå for en slik: http://www.safariland.com/rods-and-adap ... 10207.html" target="_blank
 10. Noen som har tips til en god delt pussestokk?? Har en tipton hel pussestokk til hjemmebruk som jeg er godt fornøyd med. Vil i tillegg ha en delt til feltbruk. Helst en som det ikke er risiko for å skade løpet innvendig hvis det eksisterer? Mvh
 11. Da var jeg omsider ferdig med min transportable åtejaktbu. Tok MYE lengre tid en planlagt. Syntes EGIL sin bu var så genial at jeg lagde en kopi. Takk for god beskrivelse med bilder! Legger ved noen bilder. Testtur. Var ingen problem å trekke selv i pudder! Skyteluke Veggfeste for skyteluke Da var det bare å vente på jaktsesong!
 12. For mange år siden var mitt venstreøye dominant. Etter at jeg begynte å skyte overtok høyreøyet som dominant. Kan nå sikte med begge øyne åpne. Er høyrehendt.
 13. Noen som vet hvor man får kjøpt forskjellige typer lapua og eley subsonic ammo? Noen norske nettbutikker? Skytterlinken har eley match i 500 pk men tenkte å teste/ kronografere en pakke av hver før jeg kjøper et par tusen skudd...Skal brukes til "langhold".
 14. Har skutt noen ryper med norma jaktmatch 7,8 gram og sellier og bellot sin 9 grams helmantel i 6,5x55. Mindre skader på rypa da enn når den er skutt med hagle er min erfaring.
×
×
 • Create New...