Jump to content

Sako.308

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sako.308

  1. Takk for svar. Er det noen som har erfaring med Sig Sauer Mosquito ? Går den i klassen som spesial pistol ?
  2. Ja jeg forstår. Er det det sånn at du kan anbefale kjøp av denne til Spesial pistol ?
  3. Ja ok det var interesant å høre. Hvor konkuransedyktig tror du M&P er ?
  4. Ja ok jeg forstår. M&P compact oppfyller ikke målene til å brukes i klassen spesial pistol. Hva med Sig Sauer Mosquito ?
  5. Hei er det noen som kan fortelle meg om M&P 22 compact kan brukes i klassen spesial pistol ?
  6. Er det noen der ute som har erfaring med Beretta Cheeta 22 lr ? Kan den brukes i klassen spesialpistol ?
  7. Jeg forstår. Kimber blir et bedre valg enn Ruger. Har du noen formening om hva som er best av Ruger SR1911 og Remington R1 Enchansed ?
  8. Ok Jeg forstår. Da er det kanskje bedre å gå litt opp i pris og vurdere Ruger 1911 eller Remington R1 enchanced.
  9. Hei, er det noen der ute som har erfaring med Tanfoglio witness 45 acp ? Jeg har en Tanfoglio Gold Match 9mm so jeg er meget fornøyd med.
  10. Ja jeg forstår at mye handler også om smak og behag når det gjelder håndvåpen. Jeg har alltid vært litt tiltrukket av den og har lyst prøve meg på den for å høste litt erfaring- En gang 1911 betyr ikke alltid 1911. Men jeg tenkte vel at velger jeg en Sig 1911 så må det være litt kvalitet. Ser det er meninger om kaliber valg. 1911 bør være 45 acp og er nok enig i det, men som nybegynner tror jeg det kan være lurt å lære å beherske 9 mm på en god måte før en går over på 45 acp. En blir ikke stor gutt over natten på skytebanen. Hadde jeg hatt ubegrenset budskjett ved kjøp av pistol hadde jeg nok vurdert Sig Sauer P220 X-six
  11. Så godt å høre det. Det virker som det mange spesialister her inne på forumet. Som nybegynner blir jeg litt usikker på alle negative komentarer.
  12. Er kvaliteten så dårlig på Sig Sauer at en bør tenke seg om ? Og er behovet for reserve deler et stadig behov ? Trodde Sig var et seriøst og annerkjent merke som er kjent for sin kvalitet.
  13. Tusen takk for svar. Vurderer seriøst en slik.
  14. Er det noen som har erfaringer med Sig Sauer 1911 9mm Traditional Match Elite. Er dette et fornuftig kjøp når skal velge pistol i 9mm ? Prisen er 17500.Håper noen med erfaring på 1911 pistol i 9mm kan svare meg.
  15. Hei er det noen som har erfaring med Hammerli x-esse Sport 22lr ? Er dette et brukende konkuranse våpen på mellom nivå eller er det å regne som en god trenings pistol ? Håper noen som har erfaring med denne pistolen kan gi meg noen seriøse svar. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=35946242
  16. http://www.chevalier.se/product/devon-safari-vest-3
  17. Hei jeg nå begynt å skyte i pistolklubb og har så smått begynt å vurdere valg av mine første våpenkjøp. Har tenkt å søke på 2 våpen : Smith&Wesson 686 og en pistol/ revolver i 22lr. Vurderer 2 muligheter. S&W model 41 22lr pistol og S&W 617 22lr revolver. Hva er det fornuftig å velge her ? Fordeler ulemper med pistol vs revolver i 22lr ? Håper noen kan gi meg noen fornuftige svar .
  18. Jeg har en Tikka T3 hunter et fantastisk fint våpen og kjempefin presisjon, ingen problem å skyte grågås på 150 meter
  19. Failsafe og XP3 er ikke samme kule. XP3 er en videreutvikling av Failsafe og begge er gode kuler. Har skutt mange hjort både med Failsafe og XP3 . XP3 er en fantastisk god kule og gir pene slakt. Gjennomskyting hver gang. Min erfaring er at kuler som gir gjennomskyting gir mye finere slakt. Prøvde å gå over til Fusion siden den er billig, men den ga lagde til mye søl og mye blodslått kjøtt. Har skutt 8 hjort med den. Kommer til å gå over til XP3 til neste år.
  20. Sako.308

    Cold Steel

    Vurderer å kjøpe meg en Cold Steel Master Hunter Plus med bukåpner er det noen som har erfaring med denne ?
  21. For der det første,det er ikke nødvendig med 180 grains kule 150 grains er mer enn nok til hjort. Skal du ha en billig og god ammo, velger du Federal fusion 150 eller 165 grains, Vil du derimot ha noe av det beste på markedet med minst mulig kjøtt ødeleggelser så er Winchester XP3 helt suveren. Har prøvd ut mange forskjellige,XP3 er nok den som ødelegger minst kjøtt.
  22. Norma Jaktmatch til grågås. Winchester Powerpoint og Fusion til rådyr er et godt valg.
  23. Hvorfor er det stort sett 1-6 X42 sikte på 375 rifler ? Er det en spesiell grunn til det ?
  24. Ingen dyr kan springe med knekket rygg
  25. Har skutt noen rådyr med kal 223, fusion ammo. Alle har gått rett ned i smellen uten å løpe mer en 2-3 meter. Sikter litt høyere opp og knekker ryggen. Ingen behov for større kaliber på rådyr.
×
×
  • Create New...