Jump to content

PSI

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PSI

  1. PSI

    Skyteteknikk

    Takk for tilbakemeldinger. Har skjedd en del endringer i løpet av de 10 årene som har gått siden dette ble skrevet. En enkel løsning kan være å slette alt som direkte beskriver skyteprogrammene og regler, og bare omtale ting mere generisk, som presisjon, hurtig, duell, tohånds, enhånds osv.
  2. PSI

    Skyteteknikk

    Takk, skal se gjennom og oppdatere litt. Referanser til reglement er nok lurt, men det basale bør nok oppdateres og stå i heftet også. Er nok ikke alle som leser reglementet. Og slike referanser til spesifikke kapitler i reglementet vil jo også endre seg ved oppdateringer. Vi hadde fortsatt dårligste hånd når dette heftet ble skrevet. Men det bør selvsagt ut nå.
  3. For noen år siden så startet jeg arbeide med å skrive et hefte om skyteteknikk, først og fremst pistolskyting i regi av NSF. Men jeg har egentlig aldri fått tid til å fullføre jobben, men jeg tenkte at jeg skulle legge ut det jeg har laget så langt så det kansje kan komme til nytte for noen. Har lagt ut heftet på websiden http://www.pistolskyting.info/. heftet er i PDF format og kan lastes ned fra forsiden, link rett under det første bildet på siden. Tar gjerne tilbakemeldinger på ting som kan forbedres eller om man finner feil. Ronny
  4. PSI

    Kompaniet - Vida

    Erik har fullført omskrivningen av bind 2 - Demon, og den er nå lagt ut sammen med bind 1 i PDF utgave nå, med to nye kapitler på slutten. http://www.pistolskyting.info/Diverse/ErikBraathen/ Helgens leseopplevelse er reddet for noen av oss nå tenker jeg. Mvh, Ronny
  5. PSI

    Kompaniet - Vida

    Dette blir årets påskelektyre ja. Stor takk til Vesper for å slippe løs boken slik. Mvh, Ronny
  6. Legger gjerne ut alt du vil gratis på et nettsted jeg har: http://www.pistolskyting.info/ Har enda ikke fått tid til å gjøre de sidene helt ferdig, men et eget underområdet for dine publikasjoner kan jeg sette opp når som helst. Har også litt erfaring med å sette opp hadelstjenester basert på PayPal, så hvis du vil selge bind 3 elektronisk så kan jeg hjelpe (gratis) slik at den kommer ut.
  7. Kjenner jeg fikk et plutselig behov for en slik. De har jo også gjort en del endringer som jeg liker, som ny magasinutløser.
×
×
  • Create New...