Jump to content

Holand

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Holand's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Holand

    Vurderer 17hmr

    Takk for flotte svar!
  2. Holand

    Vurderer 17hmr

    Hei, jeg har lenge skutt med fars 22.lr, og jeg synes kalibret ikke er helt supert. Han har en Cz 452 American så det er egentlig ikke noe skit, men jeg er ikke så fornøyd med kulebanen. Jeg skaut mange ryper med salongen, men det ble også en del bom! for noen hold blir lange. Jeg hører 17hmr har en flatere kulebane?? Hva anbefaler dere av 17hmr og 22wmr? eller mener dere att de ikke er noe bedre? Takk for svar! Holand.
  3. Hei, jeg satt og leste i bladet JEGER, der jeg leste om en "skarpskytterutgave" av en salongrifle. Den het - Savage TRR og prisen var 5.900kr.. Har noen erfaringer med denne riflen?? Takk for svar !
  4. Hei folkens, siden dere er så ivrige til å jakte kråke som jeg er, vil jeg stille ett spørsmål. Hvor kan man skaffe Nordic Crow, til lokking av kråkene?, har sett att Winge har, men de er ikke på salg nå. Vill helst kjøpe på nett, for det er dårlig med jaktbutikker her
  5. Men hvor fikk du tak i den? kjøpte du den på nett? for Wingevåpen har de ikke til salg enda.
  6. Hei, jeg er en ivrig kråkejeger, og lurer på hvilken kråkelokk DU anbefaler? Har sett wingevåpen har noen lokker for kråke, men jeg vil vite hva andre synes er best. Da tenker jeg spesielt på hvilken lokk som er mest realistisk, for de eldre kråkene er ikke så lett å lure jeg skal også kjøpe plastkråker, når jeg har kommet så langt..
  7. Hei! Jeg skal kjøpe en Tikka T3 Hunter, og skal få løpet gjenget. Så hvilken demper skal jeg skaffe meg? Har dere noen å anbefale? Takk så lenge
  8. Jeg anbefaler CCI Standar velocity, den har jeg skutt kråker med, døde på flekken
  9. Jeg har også en del erfaringer med kråkefellene, men det sies att kråkene behøver ikke å komme nede i fellen på det første året fordi kråkene er jævlig skeptiske. . For i min kommer det bare skjære ennå, kråkene driver bare og sitter i grantoppene ved siden av ... men man får smøre seg med tålmodighet og vente på att kråkene venner seg til fellen. De kan også bli litt skremt hvis man bruker nytt materialer, så fargen på materialene er skrikende i forhold til naturen.
  10. Eley Sport har jeg også testet, den var god
  11. Ja, det er helt riktig Sharpshooter Eneste måten og finne ut, er å teste
  12. Jeg brukte mye Stinger før, men jeg sluttet med de fordi jeg syntes de ikke var så presise
  13. Okey jeg får kjøpe og teste Tusen takk!
  14. Ok, jeg får prøve Lapua Hollowpoint jeg har sett at den er testvinneren i jaktblader jeg og, men jeg har slitt med og skaffe den, men jeg får mase mere Tusen takk for ett kjappt svar!
  15. Eley Biathlon har jeg brukt, og det fungerte bra. Men Lapua Hollowpoint har jeg ikke fått tak i enda, hva synes du om den? er det noen av de tre sortene du anbefaler?
×
×
  • Create New...