Jump to content

Wonder 10

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Wonder 10's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Nå har vi stemt nei to ganger til EU og allikevel lar våre politikere en fremmed makt diktere lover og regler som skal bestemmes av folke her hjemme og ikke Brussel. Dette er landsforræderi og er så langt fra demokratiske prinsipp at det ikke skal være mulig å leve under noe illusjon om folkestyre her til lands lenger. Dette bør være enn klar oppvekker for iallefall 600.000 av oss her hjemme. Stem alt annet enn AP eller Høyre (to verstingen ang EU), vær klart imot EØS og Schengen, boikott etter beste evne varer fra EU land og varer/tjenester fra norske firma som benytter seg av leiearbeidere fra EU, vis motvilje og stikk kjepper i hjulene der du kan. Dette handler ikke bare om mulighet for å drive med skyting i norge, dette handler om rett til selvstyre etter demokratiske prinsipp, om å ta folkets behov og ønske i betraktning foran ett overnasjonalt sentralisert globalist maktmonopol i Brussel. De går etter de litt perifrie grupper som oss først før nettet strammes inn og den generelle befolkning sitter uten makt til å diktere sine egne liv i sitt egent land. EU kommer ikke med annet en truseler, bare se på retorikken og føretakene de driver mot England etter Brexit, og dette er en organisasjon som vi ga Nobels Fredspris til!? Bi-laterale handelsavtaler er det vi trenger og ikke en kontrakt om stille annektering av vårt land.
  2. Jeg ser at gjenget pipe er ett av punktene som står nevnt i forbuds listen (2:b), vil det si att kompensator og lyddemper er nå forbudt for pistol???
  3. Den nye P210 Legend kommer til å bli laget hos Sig i Tyskland og ikke i Neuhausen Sveits, og med bruk av moderne produktsjons metoder. Så jeg vet ikke om dette kommer til å påvirke pris eller kvalitet, men jeg vet att med CNC maskiner er det letter og billigere å lage presise deler. Hadde vert kjekt om de hadde begynt å laget dem i andre kaliber og, som en i .45 fks. Eller en i 10mm med 6" løp, hadde vert drømme pistolen til magnum felt!
  4. Har fått hørt att den skulle ligge på 1900-2200 Euro, men vi får bare vente å se. Ej håper vi kan få den for rundt 15.000kr her i landet, om den nærmer seg eller bikker 20k så er det egentlig bedre å kjøpe seg en Sphinx etter min mening. Men må du ha, så må du ha
  5. http://www.sigsauer.de/index.php?id=1024〈=en Var litt skuffet da de hadde sluttet og lage den da jeg var i markedet for en 9mm, men nå ser det ut som jeg har fått en ny kjangse på en fabrikk ny P210 Den skal vist nokk ha noen "forbedringer", håper bare den ikke har gått for langt vekk fra den orginale designen.
  6. Wonder 10

    H&K45?

    Hassel, jeg ble litt fornærmet da du insinuerte at mitt valg av pistol kunne vert basert på hva Guns & Ammo vil ha deg til å tro! Jeg velger mine håndvåpen utelukket i fra hva som er de beste og tøffeste i xbox spill! For min del så er og litt av attraktiviteten til USP grunnet i ytelse og kvalitet opp mot pris, det er ikke rare greiene du får fabrikk ny av .45 i pris klassen 6000-7000kr, og da spesielt ikke i 1911 format, men er der jeg føler USP leverer overaskende godt. For min del så følere jeg man må opp på 15.000kr pris klassen før du får noe merkbart bedre som kan være verdt prisen, men da snakker vi og om over det doble i pris. Jeg nevnte i begynelsen at jeg var ute etter en moderne pistol, dette er fordi jeg vil ha ett våpen der fabrikken støtter produktet og deler er fortsatt produserte og tilgjenglige. Før jeg kjøpte Sphinx 3000, hadde jeg sett en del på Sig p210 og H&K p7, begge intresanne pistoler kjent for god ytelse og pressision, men kom frem til at jeg ville heller ha ett moderne våpen i ny stand som hadde full støtte fra produsenten, og det var der Sphinx var det absolutte klarte beste valget. Når du kjøper en Sphinx kjøper du ikke bare en pistol men ett system, med full støtte fra produsent om du vil forandre eller justere på våpenet. Er muligens der finnest 1911 konsept som er sakt å være på linje eller kansjke en smule bedre en Sphinx (da noe jeg tviler ganske på), men er ikke min pistol hånd tilpasset av noen med navn som Hans eller Otto i en fabrikk lokalisert i ett pittoresk Europeisk landskap, så er ikke jeg intresert
  7. Wonder 10

    H&K45?

    Når jeg sier bedre eller lik ytelse, så tar jeg utgangs punkt i mine egne erfaringer, har prøvd en del 1911 platformer og en god del av andre pistoler, der av H&K USP i 9mm og .40 S&W. Jeg har ikke vert så alt for begeistret for "plast" pistoler, men som jeg sa tidligere, USP'en overasket når det kom til ytelse, kvalitet og rekyl opptak, da spesielt for prisen. Jeg har en Sphinx 3000 i 9mm som jeg har skudt med i 2 år nå, og har den som referanse når det kommer til ytelse og kvalitet. Kan USP måle seg opp til en Sphinx 3000?, nei langt i fra!, har til gode å prøvd en pistol som jeg føler er bedre enn den. Men skyter jeg bra med og passer USP mine hender, ja det gjør den, og spesielt imponerende for den pris klassen de ligger i. Men hvorfor vil jeg ha en pistol i .45 når jeg har den beste 9mm'en på markedet? Til militær felt så ser jeg det mer fordelaktigt med en svakt laddet .45 med en lett kule skudt ut i fra en stor .45 pistol, fordi rekyl impulsen og hylse trykket er lavere og en stor pistol fordeler og absorberer rekylen bedre (å her kan og rekyl dempesytemet og polymer frame strukturen til USP bidra til en mildere rekyl opplevelse). Med tanke på dette, så ser jeg på det som en fordel som øker konkuranse dyktighet. Når det kommer til Para 1911 pistoler, så har jeg ikke prøvd eller sett en som ikke har hatt problem med mating, dette har gjort meg skeptisk til det fabrikatett. Jeg er av den formening at når du kjøper ett produkt så skal det fungere optimalt ut av boxen og du skal ikke trenge å sende det vekk for å få det fikset og justert, da hadde jeg sett på det som en deffekt vare.
  8. Wonder 10

    H&K45?

    Takker for linken til importør. Jeg ringte dem og fikk høre at HK45 ikke er til salgs i Europa lengre, den er for tiden kun for det Amerikanske markedet. Så jeg forhørte meg om USP i .45, der står valget mellom en USP custom sport og en USP Tactical, da utifra at begge har justerbare sikter og match avtrekk, jeg lener meg litt til USP Tactical pga fordeler med lengre løp. Når det kommer til kvaliteten og bruker anvendlighet til USP serien, så må jeg si meg imponert siden desse er "plast" pistoler til en relativt rimlig pris, jeg føler du får mer for pengene enn en 1911 i samme pris klasse (etter mine observasjoner så må du opp på 15.000kr+ før du får noe som er bedre eller lik i ytelse)
  9. Wonder 10

    H&K45?

    I mine hender blir en single stack 1911 for smal i grepet, og med ekstra tykke grep så har jeg en tendens til å ufriviligt komme borti kontrolene. Double stack 1911 designer har jeg bedre erfaringer med, men jeg har tenkt på muligens å invistere i en .40 S&W av slik design til praktisk skyting når den tid kommer, og er ikke så intresert av å ha flere pistoler av samme design. Jeg setter pris på den lille variasjonen vi får lov å ha i akuratt dette feltet her i landet. Når det kommer til mit valg angående H&K45, så må jeg si meg imponert over den robuste følelsen jeg har fått fra USP serien til H&K, da med tanke på att de er pistoler med plast frames. Jeg fikk anledningen til å A/B teste en USP i .40 S&W og en Para 1911 double stack i .40 S&W, jeg gjorde det best med USP'en og ble overasket da USP'en hadde merkbart følelsen av mildere rekyl, med tanke på att Para'en er en design som er tyngre og har en frame av stål. H&K45 skal ha forbedret samtlige aspekt fra forgjengeren USP, så etter min logikk, er den mest sanynligt en enda bedre investering.
  10. Wonder 10

    H&K45?

    Hei, Jeg lurer på om noen kjenner til om det er noen som sleger disse i Norge, eventuelt importør? Jeg er i markedet for en til militærfelt, og ønsker en moderne .45, og desse er vel det mest moderne på den fronten.
×
×
  • Create New...