Jump to content

Nittenølløv

Members
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nittenølløv

  1. Hei! Fikk kjøpt en pakke med Hornady eld match 178 grain. Har brukt samme kule før, men da på 168 grains. Ladet de med 45grs Norma 11 og col 71mm. Er jeg helt på jordet om jeg lader 178 grs kulene med 43 grs n-11 og col 71mm?
  2. Heavyshot funker definitivt, men det kan ikke brukes i gammel drilling dessverre. Finnes det f eks tungsten matrix i kal 16? Har googlet men det ser ikke ut til å være noe på markedet.
  3. Hei! Jeg jakter en del skogsfugl, rev og rådyr med en Sauer lux drilling i kal 16/70-7x57r. Lurer derfor på ved et forbud av blyhagl hva slags alternativer som er å oppdrive. Ved forrige runde med forbud prøvde jeg noe bismuth som ikke funket. Noen som har noe anbefalinger? Gjerne med egne erfaringer. På forhånd takk!
  4. Hadde egen side på fb før. La ut noen bilder av noen aldeles nydelige våpen Trodde han ikke var aktiv lenger.
  5. Hei! Er det noen som har fått tilpasset GSR Bifrost til en Schultz?
  6. Jeg har gode erfaringer med Baumann på de få tingene han har gjort til meg. Rask og rimelig.
  7. Hei! Er det noen som har testet homogene treningskuler til kal 223, 6.5x55, 308 og 7x57R? Hva er brukbart og hva er prisen? Blir vel kanskje ikke forbud på skytebana men på jaktfelt må man sikkert gå for et sunnere alternativ?
  8. Jeg bruker 165grs Fusion på rev, rådyr og elg. Har til nå hatt lite kjøttødleggelse og alle har falt i smellen.
  9. Ja, det koker vel ned til at jeg tenker det vanskeligere og overtenker problemer som kanskje ikke eksisterer. Trening er vel «nøkkelen»
  10. Jeg er ikke på toppnivå nei, men jeg har selvfølgelig veldig lyst til å klatre opp litt i denna berømte stigen. Tror jammen jeg skal børste støvet av salongrifla og trene litt stående.
  11. Vindbedømming ja…. Der har jeg mye å lære. Ligger nok en del poeng der å.
  12. Der dukka det opp noen fine børser å ja Det er kanskje ikke så viktig å henge seg opp i bc når man skal skyte på max 200m?
  13. Det er en bra pris. Skal følge med på xxl
  14. Her kommer det mange knallgode tips Snusboks skal kjøpes inn Er nok mange poeng å hente på å trene på den måten. Noen som vet hvor man får kjøpt rimelig bulk om dagen? Både kuler og ferdig ammo er interessant.
  15. Mye gode tips her Som Torf nevner så har nok jeg lest meg blind på tabeller. Leser til jeg ikke forstår noe….. Skal prøve mere med 223`n da det er et veldig trivelig våpen/kaliber. Pr nå skyter jeg med Remington 700 VS, 46 cm pipe 1:12, Hausken 184, Docter Classic 3-12x56. Patronen er ladet med 53grs Hornady V-Max, 24grs Norma N-11, col 58mm. Har ikke kronografert…. Noen synspunkter? Noe som bør byttes ut? Savner utvendig justering på kikkerten.
  16. Ok, men vil ikke så lette kuler bli veldig følsomme for vind? 223 er et artig kaliber så jeg håper å få det til på jaktfelt
  17. Hei! Noen som skyter jaktfelt med 223 1:12? Hvilke kuler bruker dere og i hvilken hastighet? Er det greit med 1:12 eller er det bare å bytte løp til 1:8 med en gang? Har remington 700 vs som samler veldig bra på 100 m med 53 grs hornady v-Max. Har ikke fått testet på 200 m mer enn en gang. Det var litt så der. Sannsynligvis kan det skyldes på meg selv. Litt tynt grunnlag, men tips mottas med takk. Ps pleier å gå bra med 6,5 og 308 på 200m. Skal ikke skyte på lengre hold enn 200m med 223.
  18. Hei! Er det noen som har erfaring med cam pro 55 grs kuler? Jeg skyter med en Remington 700 med 1:12 snurr og maks 200m. Leter etter billige treningskuler så kom gjerne med andre forslag også. På forhånd takk.
  19. Vinkelen er vel den samme, men gt45 er 3mm tykkere i grepet.
  20. Hei! Nå trenger jeg noen tips. Jeg har hatt åte på samme sted, ca 80 meter fra husveggen i tre sesonger. Sesong 1 og 2 hadde jeg ingenting som varslet om besøk på åta. Måtte tilfeldigvis oppdage dem gjennom vindu i andre etasje. Forsåvidt greit det. Sesong 3 ble det montert åtevarsler (Biltema). Da måtte mottakeren stå i vinduet(som jeg skyter i fra) i andre etasje for å få kontakt med senderen. Det var greit i og med at vi hadde soverom i samme etasje. Da hørte jeg den. Men nå kommer «problemet». Vi har bygd soverom i første etasje og der har jeg ikke sjanse til å høre varsleren. Bare på fullt volum, men da vekkes hele huset. Er det noen som har løsningen på problemet? Viltkamera med mms? Annen varsler med bedre signal/rekkevidde? På forhånd, takk.
×
×
  • Create New...