Jump to content

Stormern

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About Stormern

  • Birthday 02/28/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stormern's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Er det noen som har erfaring selv med dette kameraet? Eller har hørt kommentarer fra andre om kameraet? https://www.felleskjopet.no/butikk/jakt ... -50290711/
  2. Hei! Har samme rifla i .308. Skyter selv godt med denne rifla, og presisjonen er god. Har hatt min i to sesonger nå, og er kjempefornøyd med rifla. Kan absolutt anbefale deg denne! Mye rifle for pengene der!
  3. Hei! Har selv det nikon monarch siktet du nevner. (2,5-10x56 m/lys) Bruker dette på åtejakt, hvor jeg ikke har lys på åtet. Er kjempefornøyd med dette. Klarvær og snø, kan en fint sitte i mørket hele natta hvis en vil det!
  4. Hei! Kjøpte selv en Weatherby SA-08 i sommer. Den koster vel 5990 ny på xxl. Har fungert helt feilfritt både med leirdueammo og 76 magnum patroner. Ikke noe smykke, men fungerer supert! Jeg er svært fornøyd.
  5. Hei! FIkk min første valp for halvannet år siden. (GS) Jeg var bare konsekvent på alt jeg ikke ønsket bikkja skulle gjøra. Hoppa han tok jeg han ned. Skulle han ligge på plassen sin, bar jeg han tilbake hver gang han gikk derfra. Bikkja fikk aldri "vinne". Tok veldig mye tid, men tilgjengjeld har jeg fått den hunden jeg ønsket.
  6. Hei! Jeg kjøpte en Weatherby SA-08 i sommer. Den har fungert upåklagelig. Veksler alt av ammo jeg har prøvd i den (alt ifra leirdue til magnum ammo). Ikke vekslet feil en eneste gang, gått omtrent 400 skudd nå. Ingen ting spesielt å utsette på denne så langt!
  7. Har selv en ung gordonsetter! Han er 1,5 år nå. Bikkja var med på tur i skogen fra første stund. Kun korte koseturer til å begynne med, og gradvis økende lenge og fart på turene ettersom hunden vokste til. Trening på innkalling og sitt, har hele tiden blitt gjort på tur i skogen (i tillegg til mye grunndressur hjemme i hagen). Resultatet i dag er en halvannet år gammel gordon setter som er en ivrig jeger, tar stand og stort sett også er rolig i oppflukt. I hus: Null mas, ikke noe stress. Rolig avballansert hund som er deilig å ha i hus! Ta ting rolig, hør på alt du få av tips. Plukk ut det du mener funker for deg, og finn din måte å gjøre det på!
  8. Har selv Vanguard .308 ifra XXL. Kjempefornøyd med den. Avtrekket er fint. Kan heller ikke klage på presisjonen. Som en bruksrifle, som skar BRUKES. Ikke bare skar pusses og beundres, kunne ikke jeg vært mere fornøyd!
  9. Har selv nikon kikkerten ko-stens viser link til. Kjempefornøyd med den.
  10. Glock34: Har du mulighet til å legge ut et bilde av vanguard'n med den nye stokken? Har en vanguard selv, og vurderer å bestille stokk ifra Boyds. Vært fint å se åssen det blir seende ut!
  11. Hei! Da har jeg etter min mening et super tips! Nikon monarch mce 2,5-10x56 med lys http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/kikkertsikte/monarch-mce-2-5-10x56sf-m-il-r4-b-30mm-m-lys-9005272 Har denne kikkerten selv! Helt super i grålsninga om morgenen, og i skumringa om kvelden. Veldig lyssterk, med 56 åpning og 30mm rør. Den har også 10 cm øyeavstand! Koster 4995 på xxl. Jeg er selv veldig fornøyd med denne kikkerten.
  12. Jeg har selv vanguard .308. Har en nikon Mce 2,5-10x56 m/lys. Er superfornøyd med denne pakka. Ingen ting å si på presisjonen på denne. Vurderer også selv en ny customstokk, men fungerer bra med originalstokken også enn så lenge!!
  13. Denne bukken datt etter en utrolig spennende lokkeseanse. Observerte bukken på et jorde, sneik så på plass hvor jeg kunne avfyre skudd med sikker bakgrunn. Begynte å lokke med kontaktlyd, noe bukken ikke reagerte på. Bukken snudde og dro avgårde feil vei. Begynte da å "bjeffe" og skrape i bakken med hendene. Dette må ha "tent" bukken. Den snudde og kom i full fart tilbake. Hadde den helt inne på fem meters hold før den ante uråd og begynte å bjeffe selv. Den løp og stilte seg på 15 meters hold, der datt den i smellen etter en baklengs salto. En fantastisk oppplevelse for en andre års bukkejeger, med kun en bukk tidligere på samvittigheten! Har fått høre at det kan være medalje, noen som trur noe om det? Den lengste stammen er ca 30 cm.
  14. En spissbukk og en liten fire tagger på post og skuddhold i dag. Begge fikk gå i dag, se om ikke storbukken viser seg de nærmeste dagene!
  15. Lykke tel alle sammen! Blir en spennende dag i morgen!!
×
×
  • Create New...