Jump to content

Klondyke Bill

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg lurer på å kjøpe meg ny kikkert i disse Coronatider, det er fint lite å bruke tiden på nå så fristelsene på nett er store.. Er det noen som har noen erfaringer eller har sett på/i denne kikkerten og kan komme med noen betraktninger? Det er 2-12*50 som i såfall er aktuelt.
 2. Dette høres ut som en fryktelig kjedelig form for elgjakt, dette hadde jeg aldri orket å være med på. Hos oss smygjakter driverne i godt sammarbeid mot postrekka og det skytes klart mest elg av driverne, de som ikke gidder å gå, men foretrekker å sitte på ræva å fryse får ta det som eventuelt smygjegerne støkker mot dem. Hos oss er postrekka nærmest som nødløsning å regne - og det vet de godt!
 3. Nope, det er bare tullball. Verdien er omtrent som et avdrag på en Golf.
 4. Prøvde oppskriften din, jaktplussfiske og den falt i smak! Svigermor var heldigvis ikke innvitert...
 5. Ja normalt langtidssteker jeg på 60, men tenkte kanskje nakken trengte litt mer. Jeg gleder meg til å prøve dette, uansett har man jo lært noe.
 6. Hmm, jeg gjør et forsøk på å steike den i leirgryte en gang jeg har noen dårlige venner på besøk, svigermor kanskje Jeg får passe på å ha noe Grandis i bakhånd 70 grader i 15 timer, høres det greit ut?
 7. Vanligvis pleier jeg å hive det meste av nakken i kverna, men i år beina jeg ut et stort nakkestykke (ca 3kg) og tenkte det var mulig å lage en stor steik av det. Den så relativt trevlete å seig ut, men tanken var å surre den sammen og langtidssteike den. Er det noen som har gjort dette, og blir det spisendes eller blir det tyggegummi?
 8. Takker for svar! Jeg kontakter Landrø i morgen.
 9. Det ser ut som jeg har klart å miste sluttstykket til Saueren under elgjakta, hva er prosedyre for denslags? Jeg må vel melde fra til Politiet, men krever det søknad av noe slag for å få kjøpt ett nytt eller holder det med at forhandler sender inn noe? Hvor mye koster ett nytt sluttstykke og er det mulighet for at sånt kan dekkes av reiseforsikringa? Jeg er normalt ingen sommlepetter og mister "aldri" noen ting, så har jeg klart dette kunststykket!
 10. Kan du komme med dokumentasjon på at det hvert år blir drept barn av hund i Norge? Du må nok se på din egen logikk når du sammenligner skader gjort av en halv million hunder, med knapt hundre ulv.
 11. Er usikker på om det har blitt noe. På første bildet er det jo mange egg. På det siste, ser det ut som om noen er klekket, men det er vitterligen ikke så mange der nå. Tviler vel egentlig på at det har gått bra da. Ok, tenkte kanskje viltkameraet hadde fanget opp evt. plyndring. Jeg ser av tråden at det har foregått noe her, det kan virke som innlegg har blitt fjernet da den er noe rotete. Jeg er ikke så ofte innom her lenger, så følger ikke så godt med. Uansett syns jeg du skal heve deg over besservisserne, det jeg har lest av deg tidligere syns jeg har vært mye bra. Gullgravern.
 12. Hvordan har det gått med disse egga?
 13. Hundene her vaskes når de har rulla seg i dritt, det kan heldigvis gå år i mellom. Ellers klarer de helt utmerket å holde seg rene selv, det kan godt hende det er litt ulv i fuglebikkjene mine.
 14. Ett spørsmål. Den øverste rifla har to avtrekkere, hva er det godt for? Snellert på den ene?
 15. Her er det en som nok kan se langt etter å jakte i noen år. http://www.nrk.no/ho/mann-innrommer-a-h ... 1.12717215
×
×
 • Create New...