Jump to content

MartinA

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

MartinA's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan hende at den var på tilbud tidligere. Så bare i nettbutikken at den lå til 2999,- kvelden før venners tilbudet. Så i løpet av kvelden så må prisen ha blitt justert opp. Det er forsåvidt greit nok det, men litt kjedelig at den da skal bli dyrere med venners tilbudet. Er jo dårlig butikk å selge med tap, men hadde prisen i det minste blitt det samme (2999,-) med venners tilbudet så hadde jeg nok handla. Poenget er at det kan være greit å følge med på ting en vil handle før venners tilbudet starter. Ellers så er det nok litt å spare på endel andre ting. Som f.eks ammo
  2. Vel, her kan det være greit å følge med litt på forhånd! Kikka innom xxl.no dagen føre venners,venner tilbudet. Jeg skal ha meg ny jaktdress og kikka da på Bergans grotli dressen. Den lå da til kr 2999,- nå med "rabatten" koster den bare 3374.25,- Litt irriterende at de holder på slik.
  3. Jeg kan anbefale deg en Vortex Diamondback. Bra og billige kikkerter med livstids garanti og ulykkes forsikring.
  4. MartinA

    17 HMR

    Jeg ville ikke brukt a-tec demperen du har på 22lr'en. Jeg ville heller kjøpt en demper som du kan bruke på en rifle av større kaliber for å slå to fluer i en smekk. Da kan du jo bruke samme demperen på to forskjellige rifler forutsatt at de er blitt gjenga med samme gjenger. Jeg bruker en a-tec TMM-6 på 17 HMR'en og det fungerer veldig bra.
  5. Ja det var mer korrekt ja, hehe
  6. Jeg bruker Gamepoint på alt vilt jeg skal spise for å få mindre skade på kjøttet. Forskjellen på Gamepoint og TNT er at Gamepointen har jacketed soft point og en utgangshastighet på 2375 fps og TNTen har jacketed hollow point og en utgangshastighet på 2550 fps og veier 3 gram mindre enn Gamepointen. Jeg bruker bare Gamepoint på vilt jeg skal spise og V-max på alt annet som kråke, måke og rev.
  7. Jeg bruker en a-tec tmm6 på 17 hmr`en min og det fungerer veldig bra. Den lager mindre lyd enn en vanlig 22lr med demper, men det kommer selvfølgelig ann på åssen kule jeg bruker. I tillegg så kan jeg bruke demperen på en 308. noe som er ganske kjekt. Ville anbefalt deg å kjøpe en demper som du kan bruke på en storviltrifle
  8. Jeg bruker en A-tec CMM 6 på 17 hmr og det fungerer veldig bra.
  9. Hei Raymond Jeg bor i bamble og har jakta småvilt de siste åra. Jeg trodde det var stort trykk på å få jakte rådyr i bamble så jeg har ikke brydd meg med det enda, men nå får fløyta en annen låt nå som jeg leste denna tråden. Jeg er medlem i BJFL så jeg får håpe på at jeg får jakte rådyr i år.
  10. Hei Nordpeak Jeg har en 17 hmr og er veldig fornøyd med den. Den fungerer nok veldig bra til formålet ditt. Den er veldig flat skytende iforhold til 22lr, men det er også noen ulemper. Den smeller godt og skudda koster minimum 3kr stk.(Og de er som regel vanskelig å få tak i)
×
×
  • Create New...