Jump to content

Veggpapp

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Veggpapp

  1. Etter terroransalgene i paris ønsker EU å innføre strengere våpenlover. Dette vil garantert gi ringvirkninger til Norge også. Den første linken er en underskriftskampanje mot dette, den andre linken kan du bruke til å skrive at du er mot dette. https://goo.gl/kZmyZE https://goo.gl/F8ajT2
  2. Jeg har en Mauser M98 i 30-06.(Produsert i 1941) Har undret med lenge over dette; Slik jeg forstår det ble alle mausere bygget originalt i kaliber 7,92 X 57. Er det da løpet som har blitt byttet? Hvem gjorde dette, og når?
  3. Tipper Midway er den greieste plassen for oss som bor i Norge. Det er jo mange utenaldske nettsider, men da kommer jo dette med frakt og moms inn, evt problemer med service osv hvis det skulle være noe i veien med produktet ditt.
  4. Jeg får en dårlig følelse av å la hagla stå montert i våpenskapet med fjæra spent. Blir fjæra dårligere av dette? Hva med å la den stå med klikkpatroner? Noen erfaringer?
  5. Tusen takk for svar! Snakka med en kar på en lokal våpenforretning i dag, han også anbefalte ladeboka. Igjen, takk.
  6. Jeg er helt fersk på dette med hjemmelading. Planlegger å lade mine egne treningsskudd i 30-06. Har lyst til å kjøpe en Lee Breech Lock Challenger kit. Hvor bør jeg begynne? Tenker det er en god ide å kunne litt før pressa står klar i garasjen.. Hvilke bøker bør jeg lese? Mvh Jakob.
  7. Kjøp forsvarets ryggsekk! Koster ikke mer enn en hundrings, har tynne stropper og plassen du trenger
  8. Jeg har en Silma storefjell 12/76 som jeg er veldig fornøyd med, men har også lyst på en pumpehagle. Jeg har sett på en Remington 870 Super Magnum syntet 12/89. Er det mulig å få det godkjent?? Hva må jeg evt. skrive i søknaden for å få det godkjent??
×
×
  • Create New...