Jump to content

Razortec

Members
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Razortec

  1. Har en Colt Python jeg vurderer å selge. Hvilket prisområde ligger disse i? Blå 8" løp. Det er montert avtrekkstopp og dermet borret i avtrekkerbøylen.
  2. Vanskelig nok å få folk til å skyte magnumladninger i magnumklassen
  3. Resultatene fra helgens strabaser ligger her.
  4. Start KL 0900 11 våpenklasser, så tror det dekker alle behov. Magnum, spesialpistol, Auto over 10mm, gammel militær, etc. etc. Bare å tømme skapet!
  5. Helt klart, tror en skal slite med både mål og vekt med den der.
  6. Jeg vet Børselars hadde en sånn, jeg fikk tatt noen prøveskudd med den på NM i fjor. En ordentlig kladd av en revolver, selv om den har kort løp. Det smalt godt det.... Var såpass rekyl at det ikke er noe jeg ville skutt mye med. .454 casull er MYE heftigere enn .44mag.
  7. Hämmerlien er et meget godt våpen. Er den nylig blånert? Den ser jo helt ny og ubrukt ut.
  8. Gratulerer. Den Hämmerlien så jo utrolig strøken ut da. Er den blånert på nytt?
  9. Razortec

    Magnum 2

    Ikke for å forsvare selger, men har du ikke sett på våpenet før du kjøpte det? Sett bilder av det? Gjort bittelitt "research" før kjøp? Synes det virker litt rart, ihvertfall med et såpass dyrt våpen. Men revolveren ser jo skikkelig kul ut da
  10. Testet den på banen i dag. Morsom å skyte med, var lite munningsvipp, fikk rekylen mere rett i armen. Avtreket må fikses på, det blir utrolig hardt like før hanefall. Skal se om jeg får gjort noe med det. Noen som har erfaring med det på colt revolvere?
  11. Det skal du ha...du er ganske morsom...eller komisk
  12. Det krever nok endel mer av skytteren å skyte bue i forhold til armbrøst. Et dårlig avtrekk med bue og en kan bomme grovt.
  13. Skulle meget gjerne hatt en sånn, har du en å avse? Skal "unbobbe" en revolver
  14. Det er helt riktig som blir sagt her, armrøst er ikke lov fordi den kan "lagre" energi, men finner ikke igjen teksten på lovdata.no som bevis.
  15. Bare å ta en leder til jord, det er ca. 110V
  16. Jeg lagde meg 6 dummy patroner av messing med langsgående spor i for at kamrene ikke skulle krympe under sveising, sporet var da for å kunne få de ut igjen etter sveising. Deretter var det å dreie ned sveisene, pusse og kromme. En ting jeg oppdaget når jeg hadde skinne med svarte "skylapper" var at det er fort gjort å ta feil av skylappene og kornet i kampens hete.
  17. Sikteskinne er først og fremst kult Jeg lagde meg skinne selv av Titan Gjorde tønna "unfluted" og kromma den. Det begynner å bli noen år siden, så revolveren ble solgt når jeg slutta med skyting.
  18. Nysgjerrig! Hva er Norma-støtter?
  19. Bare husk at hvem som helst kan kjøpe tønne uten kjøpetillatelse. Tønne går innunder samme regler som magasin!
  20. Da er Colten på vei til børsemaker for montering av nytt løp og sikter. Skal bli spennende å se når den kommer tilbake hvordan det blir.
  21. Tror jeg greier dette på egenhånd. Flere her sier at jeg skal droppe beavertail, noen begrunnelse?? Uansett, legger ut et par bilder av et annet prosjekt jeg driver med. Har begynt med en feltrevolver til meg selv også. Har montert løpsvekter, er like greit som å bytte løp. Som dere ser på dette bilde er vektene vridd i forhold til hverandre for perfekt balanse. Det viser seg at dette er noe lett, så kommer nok til å montere flere vekter.
  22. Har laget beavertail tidligere med suksess Noe av vitsen her er jo å få grepet til å bygge minst mulig, et treskjefte vil jo øke avstanden fra avtrekker til backstrap. Kommer an på hvem du spør...
  23. Flatt eller rundt er nok bare en smakssak, men du vil få litt tyngre løp hvis du beholder det rundt, utover det har det ingen betydning.
×
×
  • Create New...