Jump to content

xc70

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ser helt klart poenget med det "usportselige" ang skytedress. For selv på liggende skyting kan en kjøpe seg noen poeng med stiv jakke. Å så lenge det er lov vil nok noen benytte seg av dette for å bli best i klassen. Slik er det bare... så får vi sitte i lag i den kroken å suttre.... eller kanskje invistere i jakke..?..
 2. Takk for svar! Tror dette kan bli artig! Underlig at det ikke blir begrensninger på bekledning... .? Så det vil bli lovlig å skyte i den klassen med hel stiv dress ala Dagfinrud eller lignende...?
 3. Hei. Jeg mener å ha lest at det nå blir mulig for jegere å delta på opne banestemner i DFS. Noen som hvet reglemanget der ? Hva med bruk av reim,tofot, caliber og ikke minst lovlig bekledning?
 4. Da har jeg fått denne i hus, og er imponert! Byggekvalitet og finish strøkent. Men det som imponerer mest er at den er sylskarp helt ut i kantene selv på 16x forstørring. Så første inntrykket er meget bra!
 5. Hei. Vurderer ny stokk til min Sauer 200str. Utfordringen er at den er links og da finnest kanskje ikke så mange alternativer. Noen som har linker til stokker i links som vil passe Saueren min ? Gjerne med litt "taktisk" look.
 6. Takker! Da har jeg litt å jobbe med.
 7. Hei, er ute etter masur eller valbjørk til knivskaft. Nokon som har kilder som kan levere?
 8. Hei! Noen som har erfaringe med denne Vortex modellen ? Vurderer den på min Cz 452 i cal 17hmr.
 9. Om du søker på Ebay.com etter "cheek pad leather" har jo du noen alternativer.... http://www.ebay.com/itm/ITCMarksmanship ... 280931eaaf http://www.ebay.com/itm/WWII-U-S-Garand ... 28049546b0" target="_blank
 10. Var i samme situasjon som deg for litt siden. Gikk for Browning A-bolt mye pga kort kasse som "alle" mener en bør ha på 223. Flott børse men jeg byttet den til en tikka pga at jeg ikke fikk god nok presisjon i Browningen. Tikka er mye plast, men det plager ikke meg. Nydelig slyttstykkegange (syykt mye bedre enn A-bolten),meget godt avtrekk og ikkje minst god presisjon. Og at den har lang kasse har heller ikke plaget meg. Så mitt valg er helt klart Tikka. Men kanskje x-bolten er forbedret i forhold til a-bolten..... Lykke til med valget!
 11. Hei, og takker for tilbakemelding! Jeg glemte å si at det første jeg måtte gjøre, var å slipe løpskanalen slik at løpet ble frittliggende. Det hjalp. Rifla er og pusset etter alle kunstens regler med Gold Medallion. Siktet er Fontain 3-9x40. Ikkje det råeste, flytta over fra cal 22 som går godt! Jeg tror jeg går for bedding i først omgang. Igjen takk!
 12. Hei, driver nå å tester min nye CZ 452, ikke løpsbytte, i cal 17 hmr. Skyter med anlegg og pøll under kolbe bak. Avstand 100m og skyt kun i vindstille uten demper. Har testet cci v-max, cci fmj, cci gamepoint og Hornady xtp. Gamepointen og xtp går best. Jeg skyter 5 skudds serier. Har ett merkelig fenomen med att 4 av skudda sitter i en klisterlapp og så ett skudd ca 50-60mm utenfor de andre 4. Det varierer fra serie til serie hvilket av de 5 som går ut.så det er ikke første kaldskuddet. Det går heller ikke konsekvent til en side. Kan gå opp,ned,venstre eller høyre. Det nerliggende å tr
 13. Jeg fikk tak i to pakker nå for å teste i min cz 452. Jeg ble ikke helt fornøyd med samlingen jeg får med cci gamepoint og klamrer meg difor til håpet om at xtp' en samler litt bedre..... Når jeg sammenligner gamepointen og xtp'en visuelt, ser jeg ikke forskjell. Så jeg håper og tror at den vil gjøre det samme med rypa som gamepointen....og det er det jo mange som anbefaler den til...
 14. Bare hyggelig! Håper 42" blir lang nok til dine våpen nå da. Min på 46" er akurat lang nok til mine Tikkaer.
 15. http://www.ebay.com/itm/Voodoo-Tactical ... 35ea3b7a7a
×
×
 • Create New...