Jump to content

Østerdalskongen

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Østerdalskongen's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sånne program skulle det vært flere av!!!
  2. Skjønner ikke helt hvorfor dette skal svartmales så grundig...... Med pågangsmot og godt humør er alt mulig!!! Og som jeg har skrevet vi har tilgang på godkjent Skytterbane og jeg har snakket med den skytterklubben og dem var meget velvillig til å låne bort bana til oss noen ganger i året,dem synes det var helt topp att noen engasjerte seg for att flere enklere kunne drive med skyting i vårt området.
  3. Jaktskytterforening via Njff er nok det jeg var ute etter. Da kan man lage seg en slags egn klubb,søke Njff om å få holde jaktfelt og oppskyting. Er vist mange slike lag som er helt nede i 4-5medlemmer. Er grunneigar villig,kommer politi på befaring for å se på eventuelt standplass til laget,der det allerede ikke finnes. Ligger forholdene til rette godkjenner politiet og innen noen mnd er laget klar for å stå på beina Takk for hjelpa
  4. Ok. Takk Tor mye gode innvendinger. Vi kommer kun til å drive skyting med jaktvåpen. Jakt felt,og mulig noe leirdue skyting kan bli aktuelt. Så om jeg forstår riktig vill det lønne seg å starte ett Njff lag? I såfall hvordan går man da frem? Fortsatt krav om minimum 10 medlemmer.? Hva mer? Søker an da bare til Njff ? Godkjent Skytterbane til oppskyting har vi tilgang til.
  5. Ok. Takk for hjelpa. Så i enkle ord, man må ha minst 10medlemmer, ett navn,ett styre bestående av en leder og en kasserer ?? En standplass og sende en søknad til Norges skytter styre?
  6. Noen som har peiling på hvordan man starter ett skytterlag,og hva som skal til for å ha ett skytterlag som kan godkjenne treningskudd/jakt felt og dokumentere godkjent oppskyting for storviltprøven. Standplass på 100m har vi
  7. hvor får du kjøpt denne revvarsleren?
  8. Noen som kan gi ett bra tips om billig og bra tråløs revevarsler? min "mikkel revevarsler" som jeg har hatt i to år har tatt kvelden! og den var vel ikke av all verdens kvalitet! vurderer ett overvåkningskamera? noen som har bra tips???
  9. takker for svar! fint om noen kan tipse meg om hvor det lønner seg å kjøpe?
  10. kule for kaliber 223 som ikke ødlegger revepelsen! noen som har gode tips.?? jeg bruker american eagle. og den lager store utgangshull i skinnet.
  11. Heisann! har nettopp funnet ut att min mikkel-revevarsler er død. har søkt på nettet og fant en tråløs elektrisk revevarsler på jaktfall.no.Noen som har erfaring med denne?
  12. jeg har nettop funnet ut att min "mikkel revevarsler" er død....har sett på en ny, på jaktfall.no som ser litt mere robust ut. noen som har prøvd denne?
  13. Ingen jervspor på åtet mitt. Bare mye rev spor! men har gått en gaupe 300-400m i fra åteplassen!
  14. er ca 6-7km fra bilvei, så er en bra skitur før jeg kan gå inn i brakka. og da er jeg nesten nødt til å ha varme,men ha vurert en gass ovn? artig med tilbakemelding på dette....
  15. jeg har laget meg en brakke inne på fjellet . ca 850moh i glissen bjørkeskog. la ut åte i går og satser på att jeg snart får sjå spor! når på døgnet er jerven mest aktiv. er den lik reven? jeg har skutt mye rev de siste årene og på åta mi er det mest aktivitet fra middnatt til ca kl 3 om natten. Men så klart hender det jo att den kommer mitt på lyse dagen. og hvordan er det med vedfyring? skyr jerven det? Og til dere dyreværnere/aktivister som heller disel på åter!! Vi som jakter jerv og andre predatorer, gjør en innsats for att det fortsatt skal finnes vilt i den norske naturen.Alt vilt må beskattes! blir det alt for mye av en art kommer det sjukdommer og viltet dør, enda verre om det blir for lite mat,da sulter dyr i hel. jeg skjønner att noen synes dyr er fine og det er synd att noen må skytes,men da må dere tenke litt lengre og ikke ønske en art sjukdommer og sult.... da er det faktisk dere som er dyreplagerene.... og en annen ting, tenk litt på hvor mye predatorene dreper og skader annet vilt. en ulv som holder en elg nede mens andre ulver spiser elgen levende.....
×
×
  • Create New...