Jump to content

sveink

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About sveink

 • Birthday 05/18/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har 65 jaktdager så langt i år, ligger normalt mellom 70-100 dager med jakt i året. Jakter med fuglehund, elgjakt og harejakt med hund, blir den 3 sesongen alpha 100 nå. Jeg synes touchskjermen fungerer bra under de fleste forhold med og uten hansker. Bruker den også som tur gps. Alpha 50vs 100 skal jeg ikke uttale meg om da jeg ikke har prøvd alpha 50.
 2. Hjelpsomt innlegg, slike innlegg som gjør kammeret så bra 👏👍 Grunndressur er vel tingen her, jobbe med innkalling og nei. Min es var litt ivrig på kløvvilt når han var ung, men et ublidt møte med ei sur elgku ble han kurere for det, ser ikke på rådyr, elg eller sau lenger. Har du rios?
 3. Har vært mye dårlig føre i det siste, og noe dårlig skyting men det ble da ei orrhøne i dag 👍
 4. sveink

  Norrøna

  Min ca 2 år gamle norrøna finnskogen bukse. Jeg liker i utgangspunktet finnskogen klærene, men blir skuffet over holdbarheten. Tror det er min bukse nr 4 i løpet av 10 år. Ihvertfall til den prisen som de krever kunne jeg ha tenkt meg at klærne holdt litt bedre. Men det skal være sagt at jeg bruker mine ganske mye, jakter 70 -100 dager i året. Pluss kommer alle tur døgn og treningsdager med hundene, nå har jeg kjøpt meg klattermusen bukse i håp om å ha plagget i 3 år pluss pluss 😊
 5. sveink

  Norrøna

  Ja, ei av uken har je gått med hund. Men var slitt før jeg begynte å gå med den, men det var bikkja som skal æren for det utseende der 😉
 6. sveink

  Norrøna

  Brukt i 3 uker 😂😂 Norrøna finnskogen hansker.
 7. Tiur nr 3 på Teo i år 😊 Er vanskelig å komme opp i situasjonen om dagen. Mye fugl som sitter i veden, og generelt mye fugl som trykker dårlig. Men synes egentlig det har vært slik hele sesongen i år, hva er deres erfaringer i år?
 8. To på to dager er helt greit 😊
 9. Nr 5 i år ? skutt med 6xc
 10. Har kun hatt den et år, men er nå fornøyd så langt synes jeg har relativt bra grep på den uansett vær. Jeg går med bandhund så den har fått en del juling, men det synes ikke enda. Kolbekappen er en ting som jeg er veldig fornøyd med, den er veldig behagelig.
 11. Hei, en kamerat av meg kjøpte seg r8 Proffesional. Han fikk ikke med magasin beskytter, jeg er ikke helt sikker på hva det heter men dere skjønner kanskje hva jeg mener. Jeg fikk nå med det når jeg kjøpte min monza. Er det noen som har en proff som fikk med det eller leveres proffen uten?
 12. Ser den, ville kanskje prøvd rundt elvstua hvis du vet hvor det er? Både nord og sør langs veien der er det muligheter... Evt kan du sende på en pm så kan du henge deg med en dag kan ikke garantere noe men har nå stort sett hatt bra med situasjoner i år.
 13. Stemmer det ja, synes det virker som om det er mye fugl i år jeg, er en del år siden jeg har hatt opp så mye fugl som i år. Spesielt orrfugl har jeg sett mye av. Rundt lagerhyttemyra kan være en god idé å prøve, har hatt opp en del orrfugl og en tiur rundt i det området..
×
×
 • Create New...