Jump to content

jas

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jas

  Ny rifle 223

  Før du vurderer å kjøpe rifle/ låskasse bør du ha en klar formening om hva dette koster. Kjøp, nytt løp børsemakerarbeid, avtrekk osv koster fort mer enn du hadde trodd. Du finner både Remington 700 og Seven på finn.no i 223, fiks ferdig. Du finner også pakker fra bla jakt og friskluft og jaktdepoet, samt tikka t3 og Howe mini action. Schults og Larsen er dyr, men ei gjennomført rifle som sannsynligvis innfrir alle krav til både avtrekk og presisjon ut av eska. Du vet at denne ikke trenger å fikses på, den er ferdig fra fabrikk. Er enig at du bør gå for 1-10 eller 1-12 stigning. Har 1-8 på mitt blaserløp, og den trives ikke best med lette kuler, som jeg bruker på rev.
 2. jas

  Ny rifle 223

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=148145294
 3. En søknad på låskasse, egen søknad på hvert løp. Fremlegge jegeravgiftskort. Du kan søke på så mange løp/ kaliber du vil., betaler avgift for hver gang du leverer søknad, ikke pr søknad.
 4. jas

  Gong

  https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=gong+ar500&_sacat=0
 5. Hvilken børsemaker brukte du til ombyggingen? Kan du legge ut bilde hvor du ser ladearmen? Er fjøren intakt slik at sluttstykket dras frem igjen, eller må du ta fullt ladegrep?
 6. Har sett at par kommer med den. Men det blir vel en stund til vi ser den her regner jeg med. Troy er vel ikke 100% kompatibel med avtrekksdeler heller, så vidt jeg har forstått.
 7. Har sett at par kommer med den. Men det blir vel en stund til vi ser den her regner jeg med.
 8. Noen som har erfaringer å dele med hvilken pulverlakk som egner seg best til coating av støpte blykuler. Feks denne: https://gasolin.no/chrysler-orange.html Metoden så vel grei ut https://www.mp-molds.com/tips-tricks/83-powder-coating-lead-bullets-dry-tumble-dt-method
 9. jas

  Blaser løp kjøp

  Jeg har kjøpt to nye løp til R8 fra to forskjellige forhandlere, magasin har fulgt med disse, det skal det også gjøre. At private og hobbyforhandlere splitter opp er en uting, spør du meg. Ruger #1, hvis du kjøpte denne pakken fra forhandler skulle du hatt med magasin til hvert løp.
 10. Noen som har erfaringer med børsemakere som har bygget om AR-15 til rettrekker? Kunne vært interresant å sett hvordan ladearmen er plassert osv. Finnes vel noen varianter produsert rundt om i europa, men ingen importør til Norge, bortsett fra Troy PAR, men pumperifle frister ikke. Rettrekker med fjæra intakt og fornuftig plassert ladearm, og forholdsvis enkelt løpsbytte begynner å friste litt.
 11. Det er en 99 modell. Målte ladinga for to uker siden, så regnet med at dette var iorden. Målte igjen i går, og da lader´n ikke i det hele tatt. Sannsynligvis en diode som er gått på regulatoren, ifølge noen som har greie på det. Får plukke den ut og levere til rep.
 12. Har problemer med mange av varsellampene lyser konstant,og kjørelysene tennes ikke når jeg starter bilen, men virker dersom jeg skrur lysene på manuelt.. har fått tips om dynamo, men den var det ikke..bilen lader godt..det som lyser er oljelampe(gul),ladelampe,håndbrekk/bremselampe,dieselfilter og t-belt.
 13. jas

  Raufoss 7,92x57

  Er det ikke bare å skylle med varmt vann etter skyting? Og så pusse selvfølgelig. Har en uåpnet kasse (1500 stk) med disse.
 14. Mener å ha sett en rifle som bruker standard AR_15 løp, men finner ikke noe igjen på nett. Noen som kjenner til noe sånt?. Jeg tenker da ikke på AR-15 som er ombygd til rett trekker. Hadde vært et våpen med mange muligheter på løpsbytte og kaliber ihvertfall.
×
×
 • Create New...