Jump to content

nordby

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nordby

  1. Jeg har også prøvd den tyske håndlagde fløyta, og har delvis samme erfaring. Men når den blir fuktig løfter jeg membranen litt opp, og prøver å tørke litt i mellom den og fløta, da blir det lettere og få til kontaktlydene igjen Lokket inn en bukk i går, den sto på 200 m, noen blås i fløyta og kom rett i mot meg, og skøyt den på 50 m. Lokket også inn en bukk i dag, denne så jeg også på langt hold når jeg begynte. Var en liten bukk, kom ikke så direkte som den forrige, men kom inn på greit skudd hold
  2. kjøp en Sauer 202, får ikke bedere pressisjon og kvalitet! Den nye stokken med ett "gummilag" på utsiden er perfekt. En børsjemaker kan skjære ut så du kan få kinnstøtte. Bedere legge litt penger i det, og få igjen ordentlig kvalitet!
  3. ser lovende ut, har hatt 27 rådyr på det meste på foringa! 3 bukker har allerede hønn som er like lange som øra!
  4. nordby

    Ukjent dyr!

    det er nok grevling, mårhunden har en lang hale, så det blir ganske stor forskjell på de!!
  5. nordby

    Sauer 202 8x57IS

    jeg har selv en Sauer 202 Outback i 6,5X55, men har vurdert ett grøvere kaliber.. Hva syntes du/dere om 8X57? Har liten erfaring med dette kaliberet..
  6. hvor lenge var det mellom koking å bedømming? syntes det var en veldig stor vekt på de hønna, har mange større, men ikke så tunge..
  7. vi har hatt 23 rådyr på foringa i flere uker nå. Vi forer med vrakgulrot, poteter, rundball og havre/bygg. viktig med for med foktighet i, ikke bare tørt korn og høy! Da slipper rådyra å spise søn, og bli avkjølt på den måten. Hvis man ikke vil ha elgen der, er det viktig å ikke legge ut mye for på en gang, men fore litt hver dag. Da blir det ikke så mye mat for elgen å hente, så da holder den seg ofte unna.
  8. Ta med deg rifla når du skal kjøpe ny!
  9. Selg M98'en din, og kjøp Sauer 202 Classic XT eller Outback i 6,5x55 (har en Sauer 202 Outback 6,5x55, og er veldig fornøyd). Og har du lyst på to kalibere, så kjøper det bare ett løp til. Da har du våpen ut livet!!
×
×
  • Create New...