Jump to content

Deercountry

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deercountry

  1. Deercountry

    Browning Bar

    Noen som har den nye BAR Shorttrac'en i 308W og har prøvd den med NATO?
  2. Takk ASLAKHV for godt tips. Har tatt kontakt med MH.
  3. Har skaffa meg Bunad (Rogaland) og trenger selvfølgelig en kniv til denne. Vil ha en "One of a kind- kniv" og det ser ut til for at det er flere dyktige knivmakere her inne på forumet. Har sett for meg følgende: Damask-blad, sort slire uten eller m/enkel pauting. Noe sølv/ nysølv- detaljer på skaft og slire. Skaft i mørk flammebjørk eller tilsvarende. Dersom noen har noe slikt for salg/ kan lage. Hadde jeg satt pris på kontakt og evt. Pris.
  4. Noen som har ladedata for 9mm med H&N Kule 115 grs og 125 grs HS HP med Vit.N320? Hvilken OAL brukes til disse kulene? Lader for CZ75 sp-01 Shadow
  5. Jeg har brukt Hornady RN 175 gr og Vit. N160 med godt resultat. Tok utgangspunkt i ladadata fra Ladeboken her. Går godt i min Tikka412S kombi.
  6. Hei Er det noen der ute som har funnet en god ladning med 125 grs Nosler Partition til 6,5 x 55 Mauser? Lader stort sett med Vit.140 og Vit.160. Dersom noen har erfaringer med andre krutt-typer så er det og av interesse.
  7. Takker for raske tilbakemeldinger. Nå er det bare å sette i bestilling.
  8. Har en Valmet 412 som jeg jeg skulle fått bygget en skikkelig kolbeforhøyer til. Kolben har nå personlig tilpassning for hagleløpa, men når jeg hiver på kombi-løpet med Aimpointen forsvinner kinnkontakten og alt blir bare surr. Noen her som har noen gode anbefalinger å komme med?
  9. Yildiz P56 var for spennende (pris/ nytteverdi) til å ikke handles inn. Har nå skutt litt, demontert litt-og skutt litt igjen. Første inntrykk: 1.Enkel og funksjonell 2.God overflatebehandling. Funksjon: Godt bygd, og veksler leirdueammo som en drøm, greit avtrekk. Var overrasket over hvor godt den rette stokken passet meg som links skytter. God Kolbehøyde. Kornet var en kjip messingperle - men er nå erstattet av et Easy Hit fibersikte. Det er et must spør du meg. Dette er hagla jeg kommer til å dra med i båten, kajakken, på fjellet (2,9kg!) og på hytta. Kjekt å ha
  10. Deercountry

    Ny rifle

    Valuta for de pengene (5000)får du en brukt Tikka av forrige modell, ikke noe syntet og fancy greier men et arbeidsjern med godt avtrekk, stabil montasje, og topp presisjon. Det er ikke mange rifler son skyter samlinger som tikka uten at de både en og to ansiktsløftinger . Prøv en så sjønner du hva jeg mener.
  11. Lurer også litt på å skaffe meg denne denne Yildiz'en. (Valmet 412S'en blir tung i lengden .) Har noen funnet ut om den har rett kolbe (er links skytter)?. De som har denne og har brukt den litt kan de si noe om de har opplevd funksjoneringsproblemer av noe slag? (Ærlig nå...)
×
×
  • Create New...