Jump to content

FrodeLof

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FrodeLof's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Innskyting av rifle medførte væpnet politiaksjon: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim ... 193013.ece" target="_blank
  2. På disse jeg har kan innstikket enkelt tas av ja. Trykk på rett på og tas like enkelt av. Opplever ikke noe problemer med hensyn på tykkelse på stengene og hørselvern.
  3. Jeg har da disse: http://www.ebay.com/itm/Guarder-C3-Tact ... 1c3c93ffc1" target="_blank Og har da fått laget glass med min styrke på "innstikket". Synes disse fungerer meget greit
  4. Og har du goooood tid, kan du sjekke denne: http://www.rifle-stocks.com/" target="_blank Men det må nok påregnes noen måneder levering. Da jeg i sin tid bestilte fra de, sendte jeg bestillingen i mars måned. I august kom pakken med en ny stokk......
  5. Jeg har nå hatt min STI Spartan i 9mm i ca ett år. Og min erfaring er at denne er "helt grei". Har sterkt på følelsen av at eventuell mangel på presisjon er sjåførens feil, og ikke våpenet. Finishen er absolutt ikke som en del andre (betydelig dyrere modeller), men min er i alle fall tight og fin. Men man føler nok at det er en forskjell når man holder i noe som er dobbelt så dyrt for å si det sånn... Ellers synes jeg det originale fremsiktet er noe dritt, så dette har jeg byttet. I tillegg har jeg byttet ett par fjærer, og bedrevet litt "bøy og strekk" på en annen. Og med dette ble avdekket også helt greit. Byttet også avtrekker for å fjerne litt plastikk.... Min konklusjon er at dette er ett helt greit våpen (i alle fall mhp mitt ferdighetsnivå), men det er ikke tvil om at det er en forskjell opp mot dyrere modeller. Men basert på hva du får i forhold til pris, er det ikke aktuelt å bytte for meg. Har følelsen av at våpenet er bedre enn meg, og at du får mye for pengene.
  6. Noen som vet hvordan det er med eventuell tidligjakt på Frøya i år? Jeg har egentlig ikke funnet noe informasjon om det, så da antar jeg at det også der er jakt fra 10. august i år. Men fint om noen kunne bekrefte hva som gjelder for i år. Takker.
  7. Etter å ha lest tilbakemeldingene her (samt litt info fra andre steder), er det vel rimelig klart at jeg begynner å bevege meg bort fra .357 med K-ramme. Da blir det vel en 27/28 da. Så da blir det å vente på at det dukker opp noe snadder til salgs en gang!! Prøver meg igjen på om det er noen som har fersk erfaring med Frankonia, og om de sender våpen til Norge i disse dager? Mener å ha lest at det har blitt slutt på å sende våpen etter 1/7-2011. Noen som vet noe om dette? Dukker opp noe pent der innimellom..... Uansett; takk for tilbakemeldinger og hjelp til å ta ett valg.
  8. Ja, skal følge godt med fremover. Stemmer det at det stort sett er bare finishen som er forskjellen mellom 27 og 28? Og at de 'teknisk' er like? Har jeg da forstått det noenlunde rett?
  9. Sånn er det. Og grattis til deg gunners. Må være mer på hugget neste gang det dukker opp noe. Er det noen som har nylig erfaring med Frankonia? Det dukker opp noen der innimellom som virker for å være i temmelig god stand. Så det er kanskje det som er løsningen. Men mener å ha lest at det i det siste har blitt litt vanskelig med transport til Norge??? Noen som vet noe om det? Hunters House har litt stive priser, så det blir i så fall siste mulighet. Ellers så får det bli en 19 eller 66, og så får jeg ta frem vinkelsliperen og ta av en ønsket del av løpet om den ikke er helt på topp. Dermed bør det bli en habil sak i spesialrevolver....
  10. Har begynt å ane at K-rammen og .357 ikke er en helt gyllen kombinasjon... Så det begynner vel å helle mot 27/28 da. @El Gringo: Har sett den på Finn. Men har ikke tillatelsen klar pr i dag. Selv om jeg er ganske så sikker på at det går i orden denne gangen også. Mener jeg har 'normale' hender, men tror det skal gå greit med den store rammen. Selv om K og Mod 67 passer meg hekt utmerket. Regner med det går like greit med bytte av fjærer og lignende på en 27 som på en 66?
  11. Ja, jeg har den litt i mente. Den vil nok stort sett blitt brukt magnum for min del, men tenkte kanskje at det vil gå greit med en K-ramme i og med at det ikke kommer til å bli "hard" bruk av den. Tenker da på at det ikke kommer til å bli så alt for mange skudd i løpet av sesongen? Men det er kanskje noe å ta med i betraktningen når man kjøper brukt. Man hvem ikke hva slags kost den har fått tidligere. Så ser den.
  12. Hei Forhåpentlig vis dukker det opp en godkjent .357 søknad i posten om ett par dager. Og da trenger litt input for å ta ett valg om type revolver. Fornuften sier at jeg bør gå for en 686, men nå har det seg slik at jeg ikke liker å være bare fornuftig alltid.... Derfor har jeg kanskje en tendens til å legge litt for mye av det estetiske til grunn når jeg kjøper våpen. Gleden av å gå en runde i felt løypa med en revolver jeg synes er estetisk pen er større en skuffelsen ved å kanskje miste ett poeng eller to ved å ikke gå for det 'optimale'. Og da har jeg landet på en av de mod som nevnt ovenfor. Og da i 6" løp denne gang. Bruken vil være en runde eller to i Magnum 1 Felt i løpet av sesongen. Til 'vanlig' revolverfelt vil jeg nok fortsatt benytte min 4" Mod 67. Men får ikke helt bestemt meg for hvilken. 27/28 er noe større, men ikke plagsomt mye etter min mening. Og begge disse oppfyller mine kriterier for estetikk. Håper derfor på noen gode innspill som hjelpe meg med å ta ett valg. Takker. Mvh Frode
  13. Da er sekken pakket med bl a plenty Wingmaster HD. Straks avreise til Frøya og starten på årets eventyr kl 0400 i morgen tidlig. Rapporten fra jaktkompisen der ute sier at det er masser av gås som venter! GLEDER MEG!!!
  14. Peders; Du nevnte tidligere i denne tråden at du skulle gjøre noen forsøk med 158 gr kuler. Har du fått testet disse?
  15. Får vel legge ut ett bilde av vidunderet jeg også da. Men må få fylt på kontoen litt og få på en ny kikkert. Tenker på en Leupold VX-R i 3-9x50. Og må si at jeg så langt er meget fornøyd! Ser at det er potensiale for ganske gode samlinger her. Men da må gubben som napper i avtrekkeren gjøre jobben sin.... Men er egentlig godt fornøyd. Det ble ett par slengere på den første serien, men ellers bra til å være meg! Jeg har da siktet på de svarte feltene under treffene. Stiller bevisst siktet litt høyt. Tror nok denne vil bli hos meg i mange år fremover!
×
×
  • Create New...