Jump to content

Sabattimod90

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Sabattimod90

  • Birthday March 22

Sabattimod90's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Melder meg inn med en karbin så fort onkel leverer tilbake søknaden!
  2. Oppdatering på tilgjengelige magasiner? Allerede på venteliste hos Søilen i Bergen..
  3. Er litt "ute på dypt vann" på akkurat dette, men er det ikke sånn at man i hvertfall på hagler som ikke er i øverste prisklasse, vil oppleve at topleveren ikke går helt inn til senter uansett, da det er lagt inn litt margin i åpningsmekanismen for slitasje? Med det sagt, hagla skal selvfølgelig gå i lås uten at man manuelt må skyve topleveren inn igjen, dersom den ikke gjør dette er det noe muffens!
  4. Hadde samme hagla tidligere, og opplevde "klikk" på 2. skuddet. Merka det tydeligst på leirduebanen, siden rekylen fra de lette patronene ikke klate å overtale løpsvelgeren te å bytte. Dersom du får børsa til å dra av skuddet etter at du har sjaltet mellom løpene manuelt, er det sannsynlig at det kan være noe av det samme som er problemet hos deg? Løsningen for min del ble en puss og oljing av det indre "maskineriet", siden det hadde blitt helt tørt siden sist jeg hadde oljet. Skru av kolba og ha på litt olje, så skal det være på stell igjen!
  5. Er nok ikke valnøtt her i gården, men denne typen Bildet er ikke helt lett å tyde, men er en standardstokk på en Sabatti 90. Edit: Den heter tydeligvis mod. 870 på http://sabatti.com/dettaglio.php?gruppo=4&categoria=8&id=43
  6. Yes, det er de. Mulig det er eneste alternativ..
  7. Noen som har kjennskap til en eksisterende eller blandinga på en skjefteolje med tilnærmet svart finish? Tenker da på noe i retning av den fargen som KKC-stokkene leveres i..
  8. Bjørns Jakt&Fiske i Larvik har en kar som har gjort bra arbeid på det jeg har sett. http://www.bjornsjaktogfiske.no/
  9. Stiller meg bak det som er sagt tidligere om at dette er et brukandes og presist stykke verktøy!
  10. Hvor kjøpte du kikkerten?
  11. Jeg er inne på min andre Shirstone, fikk reklamasjonsfeil på den første når det som nevnt over her begynte å dugge inne i kikkerten. Min er 3-9x40, og fungerer bra nok til vanlig jakt om dagen. Den er ikke god når det begynner å bli mørkt, men som sagt ellers grei, og til prisen gjør den jobben. Om jeg ville stolt på kikkerten på no særlig større hold enn jeg skyter på med min på full forstørrelse veit jeg ikke helt, da marginene for feil jo bare blir mindre og mindre etter hvertsom man strekker holdet. Og om kompisen din skal ha den på jakt er det vel uansett altfor mye zoom til at det kan brukes på no særlig vis alikevel?
  12. Tikka'en er et glimrende valg, og er nok ei børse du kan ha mye glede av i årene fremover! Men det sies jo at man først og fremst skal passe på å få seg skikkelig optikk.. Noen sier at man skal bruke like mye på optikken som på børsa, noe jeg i ettertid av mitt børsevalg ser at jeg har bomma litt på. Ved "vanlig" jakt på dagtid er billigkikkerten min grei nok den, men merker etter hvert som jeg også har forsøkt meg litt på revejakt i glugge at den står mye tilbake for kikkerten som ville vært kun noen få lapper dyrere... Hadde jeg hatt pengane ville jeg sikkert kjøpt den "dyre" kikkerten, men sånn blei det nå ikke... Derfor, hva med Howa? Billigere enn Tikka'en er de og etter hva jeg har fått med meg av tester (kan ikke ramse opp hvor, men i diverse jaktblader) er dette børser som mer enn gjør jobben i forhold til vanlig jakt, og kanskje penger nok te å ta den "gromme" kikkerten med en gang også Edit: trykkleifer
×
×
  • Create New...