Jump to content

welderman

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

welderman's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. https://riflemags.co.uk/tikka-t3-t3x-fit-10-round-aluminium-6-5x55-long-taper-magazine/
  2. welderman

    jaktfelt

    Angående jaktfelt, noen som vet om disse albuebeskytterne er lovlige? https://www.norma.as/anschütz/104358/albuebeskyttere-med-topgrip-og-remmer Er usikker på om det er lovlig i det hele tatt med albuebeskytter. Utdrag fra regelverket: 7.3.2 Bekledning Det er ikke tillatt å bruke spesielle skytejakker/skytebukser/skytedresser/ skytehansker/albuebeskyttere som har indre eller ytre polstring, eller som har andre anordninger som har til hensikt i virke som støtte under skytingen. Tvil vedrørende bekledning avgjøres av stevnets jury. Definisjon ;-) Store norske leksikon Ordforklaringer Polstre, stoppe (møbler) med mykt stoff; dekke, kle med mykt stoff (f.eks. polstret celle).
  3. Vil bare minne på om at ny våpenlov er underveis, men er satt på vent inntil videre ( visst jeg har forstått det riktig) løfter her opp forslagene til den nye. https://www.regjeringen.no/globalassets/upload/JD/NOU_2011_19_Ny_vaapenlov.pdf
  4. Har lest denne tråden med interesse. Det som er sjokkerende er måten noen brukerere av kammeret går rett på personangrep når det kommer noen med andre meninger.Håper moderatorene er våkne og rydder opp. Ellers er det ok å høre andre sin mening om sjøfugl og tilbakegang, i distriktet eg bor er sjøfuglen økendes i antall dei seinere år,men ser ikkje bort ifra at det kan bli mindre andre steder eller er forskningen på etterskudd med rapportene?
  5. Dette var et eks. regner ikkje med at mannen i gaten har så mykje greie på når og hvor kruttsortene er brukt. Røksvakt kom vel ikkje i bruk før 1880-90 ?
  6. ja ser den men har og forstått at endel drar det litt langt eller kort? med å anmelde folk som spør på våpenet. f.eks eg vil gjerne han en antik hagle helst ublombert da eg mener plombering er det samme som ødelagt håndverk men våpenet trenger ikkje være i skytbar stand, så ser eg en hagle på finn med bilde av noe som ser ut som en eldre hagle fra ca 1870 da er det naturligt å spørre om denne er så gammel at den ikkje er reg.pliktig for er ikkje interesert i å fylle opp garderoben med denne. Litt surt visst eg da blir stemplet som kriminel pga. dette. Det var dette eg mente sikkert noen som blir inspirert til å legge ut annonser for å "ta" bad guys da er det bedre å tipse visst dette er et stort problem og la onkel legge ut lure annonser selv.
  7. Jo det er nettopp det mange gjør. Forespørslene man får fra folk om annonser på finn viser nettopp det. Og det var også noe av Hassels poeng. kansje en ide å tipse politiet om dette visst en er skåsikker på dette og la dem fikse opp i dette problemet, bare tull å leke politi.
  8. Det er mange terreng til leige tror ikkje utleiger bryr seg om det er man eller kvinne som feller hjorten bare en betaler og har papirene i orden, men å lage styr for å få gratis jakt ....................
  9. 82 Du kan vri teksten alt du orker eg regner med du skjønnte hva eg mente. er vel bare å prøve seg stillingen er sikkert ledig. Eg har ikkje problem med å skjønne at dei bruker lokaltkjennte og personer dei kjenner til.
  10. mener det vådeskuddet var i finland. den andre jegeren satt med bålet. (visst det ikkje er to ulukker da)
  11. tja visst det er anbud stemmer vel det ,men kommer det folk på arbeidsplassen min med 30 kr mindre i timer kaller vi det noe helt annet.
  12. Ser at enkelte vil overta jobbene til desse karene for mindre lønn håper en husker det neste gang spørsmålet om sosial dumping kommer opp
  13. "Fonn trur ikkje politiet kjem til å opprette straffesak mot mannen" Må være forsiktige med hvilken spor en legger fra seg
×
×
  • Create New...