Jump to content

UfLaX

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

About UfLaX

  • Birthday 04/16/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

UfLaX's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Må desverre melde avbud på dette stevnet. Har blandet litt datoer og glemt at jeg hadde lovet og reise i dyreparken med jentungen denne dagen. Men kos dere masse og håper det blir en suksess så dere arrangerer flere slike stevner!
  2. Jeg for prøve lykken her jeg og... John Atle Omdal Liggende med 300 WM og brems. SBSK
  3. Setter meg og på venteliste etter capsen om der blir plass. Mvh John Atle Omdal
  4. Her var det mye gøy lesing!! Tenker selv og begynne med kulestøping etterhvert, og fristet ikke mindre etter å ha lest denne tråden.... Har litt bly og en 460 liggende, må jo få brukt det.. Men har et spørsmål.. Gas check, må det brukes på alle kulevekter? Har tenkt å begynne å støpe 200 og 300 grains kuler. Regner med disse trenger gas check. Men faren er stor for at man vil begynne og lade til andre kaliber med mindre kulevekter og etter hvert..
  5. UfLaX

    S&W 460 XVR

    Du trenger ikke å bekymre deg, jeg søkte på en sig sauer i .22 lr og 460 s&w mag samtidig. Å dette var de første søknadene mine på håndvåpen. Da jeg ringte våpenkontoret for å sjekke om det gikk greit lo han bare. 2 dager senere fikk jeg to godkjente søknader, 50 min senere hadde jeg min egen 460 XRV. Har den fortsatt, å blir nok den siste jeg selger.
  6. Det er 6,8 spc med ei 90 grains sierra varminter. Er ikke akkurat et kaliber med så mye ladedata tilgjengelig. Tusen takk for raske svar! Tanken var å begynne litt under Min. ladningene å jobbe meg oppover. Føler meg nokså trygg med å bytte krutt, men tenkte jeg ville høre her i tilfelle det var noe jeg ikke hadde fått med meg. Hadde dette vært ladninger til .338 lm hadde jeg selvsagt vært litt mer skeptisk.
  7. Hei! Har et lite spørsmål. Leter rundt på nett etter ladetabeller til noen nye ladninger jeg skal til på. Og de få jeg finner er bare av typer krutt som ikke er så tilgjengelig her til lands. Så, går det å bytte ut det kruttet som er oppgitt på tabellen med et krutt med samme burn rate? Som i dette tilfellet er Alliant Reloader 7, som har samme burn rate som vihtavuori N-120.
  8. Ikke noe å være flau over Har selv ei Rem 700 LA i en AX AICS stokk.. Den er litt tung med alt stæsjet, så det er en tacticool langholdsrigg
  9. Opprett en JetCarrier konto. De på kontoret til JetCarrier har ikke noe problem med å sende varer som ikke er registreringspliktige. Som magasiner, optikk, små "ikke vitale" våpendeler og kikkertmontasjer og lignende. Men sjekk om de sender til New Jersey, er der kontoret ligger i USA. Men du ser selv om du ønsker å gjøre dette. Det er brudd på amerikansk lov. (Men i Texas er forbrytere pålagt å gi sine ofre 24 timers varsel, der de underrettes om hvilken forbrytelse de skal utsettes for. Så å få sendt ut et magasin fra USA hadde ikke jeg hatt dårlig samvittighet for. Men ditt valg)
  10. Her er de to jeg er mest glad i, Smith & Wesson 460XVR Smith & Wesson M&P9 (m. +4 mag forlenger) http://www.kammeret.no/bilder/displayim ... pos=-21109" target="_blank" target="_blank" target="_blank (Fikk av en eller annen merkelig grunn ikke lastet opp bilde..) Fikset bildet. Av en eller annen merksnodig grunn er det ikke alltid bildelinken dukker opp, da må man finne den ved å åpne bildet i nytt vindu eller høyreklikke -> egenskaper. MorganKane
  11. Hvis du heldemper løpet blir en del av innmaten festet permanent fast i løpet så det regnes som godkjent løpslengde. Jon Fredrik på Jaktcompagniet kan sikkert hjelpe deg med dette.
  12. Hadde gått for en Hausken standard. Whisperen er veldig stor og tung. Har en kompis som gikk i fra Whisper med det lengste bak kammeret til JC jakt demperen. Han er veldig fornøyd med dempingen OG han er glad for å ha blitt kvitt "ovnsrøret" som han kalte den.
  13. For legge inn et par bilder av jernet mitt her... Rifle: Remington 700 Sendero SF II 300 Win Mag Kikkert: Nightforce NXS 5,5-22x50 Zero Stop Demper: Hausken JC Jakt / Brems: Vektor 338 stor. Stokk: AX AICS Chassis
  14. Det høres gøy ut! Har allerede søkt permisjon fra trening, like greit å være tidlig ute
  15. Jeg kommer om o-VARG treningen blir avlyst, eller at jeg blir degradert til menig da dette er en trening kun for befal..
×
×
  • Create New...